Nasıl oluyo bu diyet
Can'ım liste yok 4 günden oluşuyor protein nişasta karbonhidrat meyve hergün sadece bunlarla besleniyorsun kahvaltıda meyve yiyorsun 29 günde bir gün sıvı alıyorsun sadece su meyve suyu şekersiz çay kahve içiyordun 4 gün bitince baştan aynen devam yiyecekleri birbirine karıştırmıyorsun örneğin protein gününde kıymalı yumurta yiyemezsin ama yumurtayı öğlen kıymayı akşam yiyebilirsin bilmem anlatabildim mi

Nasıl Yapılıyor bu ben emzirmiyorum
4 bardak suyu kaynatiyorum kaynadiktan sonra içine 2 tatli kasigi yesil cay bir limonu dograyip atiyorum 10dk demlendiriyorum. Sonra içine bir sise maden suyunu dokup gun içinde tuketiyorum. Yapan arkadasim guzel kilo vermis. Ben de baslayali 5 gun oldu ama siskinligim gitti hemen

Zamanla gidiyo kilolar sadece biraz dikkat etmek lazım ilk bebeğimin doğumundan 3 buçuk ay sonra ikinciye hamile kaldım 95 kilo ile 99 kiloyla doğum a girdim eve geldiğimde 94 kiloydum 1 yıl kilo vermek adına hiç bişey yapmadım 90 kiloya indim şimdi son iki aydır dikkat ediyorum günlük 1500 kaloriyi geçmiyorum 6 kilo verdim şuan 84 kiloyum inş mayısa kadar hedefim 70

Diyetisyene gitmeni öneririm. Uzman bir kişinin kontrolünde sağlıklı bir şekilde beslenerek kilo verirsin. Bende yeni başladım. Hiç aç kalmıyorum hemde. Sporda şart tabi. Evde plates seti aldım kendime. Bide şu yeni moda olan funny jumpstan :)

40 ım çıktıkdan sonra düzenli regl olmaya başladım

gunaydın öncelikle
umarım diledğiniz kiloya bır an önce kavusursunuz.
bızımde 2 yıldır bebısımız olmuyor. bu ay tedavıye baslıyoruz ama benımde kg problemım var suan 87 kıloyum.
bakalım ne olucak. nasıl bır hamılelık gecırıcem yada bebıs kg dan dolayımı olmuyor bılmıyorum.
bende kg vermek ıcın yapmadıgım denemedıgım sey kalmadı ama veremıyorum 1- 2 kg verıyorum sonra tekrar alıyorum. doktorum insülin direncinden şüphelendi haftaya dr. randevum var bu testı yaptıracagım. senınde yaptırmanı onerırım. genelde bu direnç sonradan ortaya cıkıyormuş. ve metebolizma hızlı çalışsa da kg veremıyormussun. aklınızda bulunsun dr. gıttıgınızde bu testın yapılmasını bı ısteyın.

konuyu takıpteyım. bakalım önerılerden kendıme bır seyler cıkarırım.

gun ıcınde sureklımı tuketıyorsunu su ıcer gıbı yoksa yemeklerden once veya sonramı ??

Canım bende sezeryan ile doğum yaptım 66kiloyla doğum dan çıktım59ve ya 60dm herhalde sonra korktum ekmeği çok fena bir şekilde kestim sabah yarım di sadece akşam öğle hiç yok normal sağlam bir kahvaltı normal bir şekilde yemek yiyordum bol çig soğan yiyordum sonra 57oldum sonra52 şimdi 50yaz ayında48oluyorum emzrdgm için de avantaj aslında kilo verdryo kızım şimdi 15aylık idealim 48kilo ama ekmeği kes suyu çok iç tuvalete çok çok çıkmazı dene kabızlık gibi bir sorun varsa kilo alması kaçınlmaz vallahi zorluym kendi mi bir de bir tane ilaç var bitkisel bekunis diye akşam alıyorsun sabah ilk iş tuvalete koşmak oluyo eğer gün içinde açıkrsan bol bol salata yap ye sadece ben koca bir tabak yaparım yerim ara sıra soğan haslar yerim

Ben de 32 kg almıştım 58 ile hamile kalıp 90 kg doğuma gittim :))) eve döndüğümde 85 kg idim ve ödem falan herşey gittiğinde bana kalan 78 kg idi. oğlum 19 aylık, 13 ay emzirdim o dönem ciddi diyet yapamadım ama emzirmek bile güzel bi aktivite. O dönemde sütüm ve Bebek için faydasız şeyleri kestim sadece, abur cubur ve ekmek tatlı vs. Şimdi geriye 7 kg kaldı ama ben direk 10 kg verip 55 olmaya çalışıyorum. Bizim anneler topiğinden arkadaşlarla burada bi zayıflama topiğimiz de var, orda birlikte kalanları vermeye çalışıyoruz. İstersen bi uğra

gun ıcınde sureklımı tuketıyorsunu su ıcer gıbı yoksa yemeklerden once veya sonramı ??
Aç tok farketmiyo surahiye koyuyorum gun içinde aksama kadar bitiriyorum hatta bugun yaptigimin içine bir iki tane de kabuk tarcin attim kan sekerimi dengelesin diye hem de tadi daha guzel oldu

4 yıldır nedenini bir türlü anlamadığım şekilde sürekli kilo aldım. Sürekli diyetisyenle uğraştım. Başta bir 3-4 kilo verip sonrasında gram veremedim, diyetisyene bıraktım. Bu döngü dört yıldır aralıksız devam etti. En son geçen yıl temmuz ayında bir kan tahlili yapılması gerekti. Sonucu almaya gittiğimde aile hekimim sende guatr mı var dedi. Yooo dedim:) hoca yüzüme bakıyor kendinden haberin yok der gibi :) TSH değerlerim perişan. Doğruca konunun uzmanını bulup muayene oldum. Günlerce yataktan çıkmasam, çok yorgunum, sabaha kadar uyudum ama uykumu alamadım, kolumu kaldırcak dermanım yok, evde iş yapmak işkence sanki vs.... Bütün şikayetlerimin tiroidit yani tiroid bezlerinin iltihaplanması durumundan kaynaklandığını öğrendim bu arada sigarayı da bırakıp 90 kilonun üstüne çıkmayı başardım 93 kiloyu görünce yeniden diyetisyen kararı aldık doktorumla birlikte. Başlayalı 3 hafta oldu. Yaklaşık 3.5 kilo verdim.

Bunları neden anlattım, mutlaka iyi bir muayeneden geç ve işin ehli olanlarla birlikte hareket et...

Az yiyeceksin
Spor yapacaksin
Gunluk sinirlarin olacak
Su iciceksin
Bol bol hareket edeceksin
Ogunlerini duzenli saatlerde yiyeceksin
Kalorili ve seker iceren seylerden uzak duracaksin

Sonbahar ve kış dönemi bende birtakım olumsuzluklara yol açtı diyebilirim. Geçen seneyi 50 kiloyla kapatmışken bu kış 54-55 arası gidip geldim. Sınavlar, dersler derken stresin etkisi bir yandan, spora vakit bulamama, aman karnım tok olsun öyle çalışayım derken durum bu oldu. Geçen hafta da dönem kapandı, kaldım bir başıma. Dedim yediğin haltı temizleyeceksin şimdi, tatlı tatlı yedin, şimdi de hazmet hadi. Ondan sebep şu son bir haftadır minimum beslenme planına geçtim. Yarın süresi doluyor. Neler yediğimi yazayım.
Sabah: 1 çay bardağı karışık kuruyemiş ( içeriğinde badem, ceviz, kuru üzüm, incir, kayısı, fındık vs. var), 1 domates, 1 salatalık, bazen de havuç.
Akşam: 1 tabak çorba ve yeşillikler, sebzeler ( turp, havuç, salatalık vb.) bazen de bir adet elma.
İşte pazartesi gününden beri böyle besleniyorum. İçim sıyrılınca 1 bardak ayran içebiliyorum, gün içerisinde 1 bardak maden suyu içiyorum. Bir de kahve tiryakisiyim, şekersiz kahve içiyorum. 1 haftadır spor yapamıyorum, çünkü halim olmayabiliyor, peyniri, yumurtayı falan tam yemediğim için, özellikle akşamları geçiştirdiğim için. Evet bu yaptığım doğru değil, ama kontrollü bir deney bu, kimseye önermiyorum. Detoks gibi, yediğim zararlı şeylerin arındırma devresi, bir nevi de irademi terbiye etme dönemi diyebilirim. 1 hafta dolunca, klasik karatay diyetime döneceğim, ve haftalık 3-4 gün yaptığım spor temposuna devam edeceğim. Tatil bitince en azından çıkan göbekciğimi yitirip en azından 52 kg olarak bomba gibi sezona giriş yapacağım.
Konu sahibi size de önerim, işin ucundan tutuverin, karatay diyetini bir araştırıverin, bu sitede grupları var, ben bu diyetle 20 kg vermiştim, ve de zorlanmadan. Sağlığınıza, bünyenize uygun mu ölçün, biçin, olmadı doktora danışın. Ama bir şekilde başlayın, öğrenilmiş çaresizlik aşamasındasınız şu an. Kabullenmişsiniz aczinizi ve bir şey yapmadan öylece duruyorsunuz. Ama duran bir şey durmaya devam eder, atalet kanunudur bu. O sebeple harekete geçin lütfen.

Kış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
evdeyken normal bile.yeseniz hareket olmayinca kesinlikle kilo aliyorsunuz yaglaniyor insan bende gobek cevresi yaglari vaar kesinlikle mekige benzer birsey yapmaniz lazim hafifte yedeklerimizi.azaltirsak inanilmaz eritiyor tecrube ile sabittir ayakta mekik yapin o zorlamaz sizk ve cok faydli bu eritecek diye dusunmustum ama eritiyor ve zaahmetsiz

Bende sezeryanla doğum yaptım 40 ım çikmadan yavaş yavaş karın egzersizlerine başlamıştım. 27 kilo almıştım iki ayda bütün kilolarımı verdim dikkat ettikten sonra sezeryanlı dahi olsan vücut çabuk toparliyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…