- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Can'ım liste yok 4 günden oluşuyor protein nişasta karbonhidrat meyve hergün sadece bunlarla besleniyorsun kahvaltıda meyve yiyorsun 29 günde bir gün sıvı alıyorsun sadece su meyve suyu şekersiz çay kahve içiyordun 4 gün bitince baştan aynen devam yiyecekleri birbirine karıştırmıyorsun örneğin protein gününde kıymalı yumurta yiyemezsin ama yumurtayı öğlen kıymayı akşam yiyebilirsin bilmem anlatabildim miNasıl oluyo bu diyet
4 bardak suyu kaynatiyorum kaynadiktan sonra içine 2 tatli kasigi yesil cay bir limonu dograyip atiyorum 10dk demlendiriyorum. Sonra içine bir sise maden suyunu dokup gun içinde tuketiyorum. Yapan arkadasim guzel kilo vermis. Ben de baslayali 5 gun oldu ama siskinligim gitti hemenNasıl Yapılıyor bu ben emzirmiyorum
40 ım çıktıkdan sonra düzenli regl olmaya başladımBendr sezeryan oldum yedi bucuk aylik bebegim. Yirmi iki kilo almistim hepsi dogumun onbesinci gunu gitti. Keske biraz kilom kalsaydi diyorum bende. Bebegini emziriyor musun? Bi de regl oldun mu? Regl olsn vucut daha cabuk toparlar. Bebegin hareketlenince de vermeye baslarsin,
4 bardak suyu kaynatiyorum kaynadiktan sonra içine 2 tatli kasigi yesil cay bir limonu dograyip atiyorum 10dk demlendiriyorum. Sonra içine bir sise maden suyunu dokup gun içinde tuketiyorum. Yapan arkadasim guzel kilo vermis. Ben de baslayali 5 gun oldu ama siskinligim gitti hemen
Hmm ben çok fitim biraz yeme ya
Ben de 32 kg almıştım6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((
Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
Aç tok farketmiyo surahiye koyuyorum gun içinde aksama kadar bitiriyorum hatta bugun yaptigimin içine bir iki tane de kabuk tarcin attim kan sekerimi dengelesin diye hem de tadi daha guzel oldugun ıcınde sureklımı tuketıyorsunu su ıcer gıbı yoksa yemeklerden once veya sonramı ??
Tarçın kan sekerini düşürdüğü icin tatli yemek ihtiyaci saglar. Yani faydasi yokAç tok farketmiyo surahiye koyuyorum gun içinde aksama kadar bitiriyorum hatta bugun yaptigimin içine bir iki tane de kabuk tarcin attim kan sekerimi dengelesin diye hem de tadi daha guzel oldu
Suya tarcin atmak yerine iki dilim limon atın için daha faydalıAç tok farketmiyo surahiye koyuyorum gun içinde aksama kadar bitiriyorum hatta bugun yaptigimin içine bir iki tane de kabuk tarcin attim kan sekerimi dengelesin diye hem de tadi daha guzel oldu
evdeyken normal bile.yeseniz hareket olmayinca kesinlikle kilo aliyorsunuz yaglaniyor insan bende gobek cevresi yaglari vaar kesinlikle mekige benzer birsey yapmaniz lazim hafifte yedeklerimizi.azaltirsak inanilmaz eritiyor tecrube ile sabittir ayakta mekik yapin o zorlamaz sizk ve cok faydli bu eritecek diye dusunmustum ama eritiyor ve zaahmetsizKış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?