boyun 1.70Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
ay keşke biride bana deseee :) işin şakası boşver takma kimseyi kilolu olsan şişko diceklerdiÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Benim gorumcede kv ayni.. ablaa nasil bu kdr kilo verionnn: ( yerimde durmuomki yavrumBende 87 58 e düştüm herkes de tabi ayni size soylenilen laflar gorumcem de dahi hic guzel olmamissin böyle hastalikli gibi olmussun dedi
Kendisi 90 anin uzerindeydi simdi 12 kilo vermis senin gibi olacam diovarin siz karae verin artıkın
Kimseyi takmayin en iyisi biz böyle daha guzeliz
Çok zor bir gün yedin mi ipin ucu kaçıyor heleki vücut almaya meyilliyseMasallah devamini dilerim:) kilo vermek zor ama korumasida bi ayri zor bence :)
Aynen ben baya ugrasarak verdim ama kilo korumayi cocuklara borcluyum afedersin k.cm yer gormuo ki :)))Benim gorumcede kv ayni.. ablaa nasil bu kdr kilo verionnn: ( yerimde durmuomki yavrum
Yeme gunu yapio musun? Bi gun yedysen ertesi gun dengeliycn baska yolu yokkiÇok zor bir gün yedin mi ipin ucu kaçıyor heleki vücut almaya meyilliyse
Şuan yapamıyorum vermeye devam etmem lazım sadece pazar sabah kahvaltım bir tık daha kuvvetli o günün sabahını kendime ayirdim yeterince verince öyle yapicamYeme gunu yapio musun? Bi gun yedysen ertesi gun dengeliycn baska yolu yokki
Iste bu tempo onlarda yok.. hafi kv yasini alms ama gorumce 30 bile degil daha.. brz miskinlik onlarinki .. kendin bise yapmiosan milkete laf etmiycenAynen ben baya ugrasarak verdim ama kilo korumayi cocuklara borcluyum afedersin k.cm yer gormuo ki :)))
Katılıyorum bir ara 55 i görmüştüm tartıda daha lisedeydim, lise son tatilde 40 a bir düştüm nasıl olduğunu bile bilmiyorum daha da hiç kilo alamadım ve o 15 kilo farkla bile bacaklarımın arkasında çatlak var daha fazla olsaydı neler olurdu bilmiyorumBenim boyum 160. 51 kiloyken herkes dönüp bir daha bakıyordu. Hatta alakasız insanlar yüzüme karşı, durduk yere çok güzel oldugumu soyluyorlardi. 5 kilo alınca (yüzüme cok kilo alıyorum) kimse yüzüme bakmıyordu. Evlendikten sonra 71e kadar çıktım. Zor bela 63e düştüm. Hedefim 50-53. Ama bir kere kilo aldım ya, verince aynı olmuyor, göğüsler sarkmaya başladı bile, sporla duzelmezse doktorun yolunu tutacağız gibi. Dikkat edin kızlar kilo almamaya çalışın. Ne kadar verseniz de aynı olmuyor maalesef. Çatlaklar, sarkmalar da geliyor ardından.
Kahvalti onemli.. guclu kahvalti seviorum ben.. cnm ne isterse yiyorum kahvaltida.. aksam ister bise yemiim ama evdeysem tabii..calisiosam ekmek arasi yolda:)Şuan yapamıyorum vermeye devam etmem lazım sadece pazar sabah kahvaltım bir tık daha kuvvetli o günün sabahını kendime ayirdim yeterince verince öyle yapicam
Aynen pazar günleri kahvaltıya gidiyoruz eşimle kendisinin yeni zevki bu akşama kadar bisey yemeyip sadece salata yapıyoruz onu yiyoruz akşamda sen calisiyormusun çocuklarına kim bakiyorKahvalti onemli.. guclu kahvalti seviorum ben.. cnm ne isterse yiyorum kahvaltida.. aksam ister bise yemiim ama evdeysem tabii..calisiosam ekmek arasi yolda:)
Dimi aman gölge etmesinler baska ihsan istemem. Ama dayanamadim gorumceye lafimi soyledim ben şakayla karisik nooldu gibisinden afalladi sakaya vurduIste bu tempo onlarda yok.. hafi kv yasini alms ama gorumce 30 bile degil daha.. brz miskinlik onlarinki .. kendin bise yapmiosan milkete laf etmiycen
Bakicim esim ben:) oh ne guzel.. pazar ztn skci bi gun guclu kahvalti evde basit menu superAynen pazar günleri kahvaltıya gidiyoruz eşimle kendisinin yeni zevki bu akşama kadar bisey yemeyip sadece salata yapıyoruz onu yiyoruz akşamda sen calisiyormusun çocuklarına kim bakiyor
Ikiz falan mı çocukların ay çok soru sordum şuan gözümde süper kahraman gibisin o yüzden söylüyorum bunları evet ama bizim için sıkıcı değil pazarlar tek birbirimize vakit ayırdığınız gün o gün iş yok müşteri yok telefon yokBakicim esim ben:) oh ne guzel.. pazar ztn skci bi gun guclu kahvalti evde basit menu super
3 uz gibi diim:) 5-3 yasinda ikisi kucuk olan 5 aylık:)Ikiz falan mı çocukların ay çok soru sordum şuan gözümde süper kahraman gibisin o yüzden söylüyorum bunları evet ama bizim için sıkıcı değil pazarlar tek birbirimize vakit ayırdığınız gün o gün iş yok müşteri yok telefon yok
Anammmm hepsi bebe ya Allah yardımcınız olsun kendine vakit ayiramaman çok normal ama az kalmış sabret büyükler için kritik dönem geçmiş kucukde büyüyünce hepsini bir aradan çıkarmış olmanın mutluluğu olur insallah3 uz gibi diim:) 5-3 yasinda ikisi kucuk olan 5 aylık:)
Orasi ole olur insallah.. zorlugu suki hasta olunca hepsi birlikte arka arka oluolar.. daha cok bana muhtaclar.. ee tabii kucugun kucuk derdi buyugun buyuk derdi olur.. en kucukte yuruyunce daltonlar gibi gezmeyi dusunuyoruz:)Anammmm hepsi bebe ya Allah yardımcınız olsun kendine vakit ayiramaman çok normal ama az kalmış sabret büyükler için kritik dönem geçmiş kucukde büyüyünce hepsini bir aradan çıkarmış olmanın mutluluğu olur insallah
Ahahahahhahaha daltonlar çok güzeldi maşallah Allah nazardan saklasin çocuk bu hasta ola ola büyüyor malesefOrasi ole olur insallah.. zorlugu suki hasta olunca hepsi birlikte arka arka oluolar.. daha cok bana muhtaclar.. ee tabii kucugun kucuk derdi buyugun buyuk derdi olur.. en kucukte yuruyunce daltonlar gibi gezmeyi dusunuyoruz:)
Allahim her isteyene versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?