- 17 Şubat 2018
- 196
- 7.943
- 58
- 32
Amin Allah razı olsun. En kısa zamanda sizede nasip olur insallah. Çok doğru söylediniz hamileliğin kiloyla alakası yok kendine dikkat edersen sağlıklı bir bebek doğurabilirsin.Rabbim bebeginizi hayirla kucaginiza almayi nasip etsin. Dediginiz gibi takmamak gerek. Ben hamile olsam sadece gobegim olur sizin gibi buyuk ihtimalle. Hayir kilolu olunca bebegin daha kolay tutundugunu hangi bilim insani ispatlamista bizim haberimiz olmamis acaba
Lesliede yaptim iki dogumdan sonra:) onu biliorum :)Ahahahahha yaklaşık 5 aydır zayıflamaya çalışıyorum o kadar olsun dimi ama takımdayım bu arada yuruyus nefes ve huzur için süper diğer türlü göbeğe faydası yok ha leslie videoları var bak heryere etkili
Süper yapmaya devam et işteLesliede yaptim iki dogumdan sonra:) onu biliorum :)
Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
laf sokanlar hasetliklerinden yapıyorlar çatlıyorlar hiç sıkma canını mesela kilo vermek için çabalayan ama çok yavaş iki ileri bir geri kilo veren biri olarak bende sana aynı cümleyi kurabilirimÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
neden öyle diyorsun beni koynuna sen mi alıyorsun senle mi yatıp kalkıyoruz da haberim yok deseneValla bende aynı boydayım 82 kiloydum 3 ayda 67 kiloya düştüm hala da vermek istiyorum. Evde her gün kavga kıyamet. Kv kişisi diyor ki ben böyle sevmiyorumbende seni g.tlü göbekli sevmiyorum bişey diyor muyum dedim :) herkes istisnasiz herkes artık öleceğimi düşünüyor halbuki 40 beden anca oluyor :) sizin kiloda olmayı çok isterdim tebrik ederim kafanızı takmayın hasetlik hangi alanda açığa çıkıyor belli olmuyor :)
Onu da dedim :) koynuna alan sen değilsin dert etme diye:) ürün kullandım canım spor yaptım hala yapıyorum :)neden öyle diyorsun beni koynuna sen mi alıyorsun senle mi yatıp kalkıyoruz da haberim yok desene
bu arada naptın yahu 3 ayda az tüyo versene
Bizim toplumda kilolu olanların sağlıklı olduğu, iyi beslendiği gibi bi yanlış algı var yaa. Çocuğun tombişse iyi bakmışsındır, eşin evlenip kilo aldıysa iyi bakmışsındır vs.. Halbuki aksine kilo bi çok hastalığın sebebi. Tebrik ederim bu arada süper kilo vermişsinizValla bende aynı boydayım 82 kiloydum 3 ayda 67 kiloya düştüm hala da vermek istiyorum. Evde her gün kavga kıyamet. Kv kişisi diyor ki ben böyle sevmiyorumbende seni g.tlü göbekli sevmiyorum bişey diyor muyum dedim :) herkes istisnasiz herkes artık öleceğimi düşünüyor halbuki 40 beden anca oluyor :) sizin kiloda olmayı çok isterdim tebrik ederim kafanızı takmayın hasetlik hangi alanda açığa çıkıyor belli olmuyor :)
Peki sen kac kilo verdin cnm 5 ayda?Süper yapmaya devam et işte
Ben çok düzensiz yaptım bazen bıraktım geri aldım alıp verdiklerimle 15 oldu tabi bir kısmı geri alındı o ayriPeki sen kac kilo verdin cnm 5 ayda?
Masallah devamini dilerim:) kilo vermek zor ama korumasida bi ayri zor bence :)Ben çok düzensiz yaptım bazen bıraktım geri aldım alıp verdiklerimle 15 oldu tabi bir kısmı geri alındı o ayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?