Zayıflığım millete dert oldu

Ahahahahahha sonunu okuyana kadar gayet ciddiydim 3 bebeği okuyunca gülme geldi yawrum daha neyine spor yapcen senin spor evde zaten hemde 3 tane dinlenebilirsen op de başına koy böyle

Ahahahahahha sonunu okuyana kadar gayet ciddiydim 3 bebeği okuyunca gülme geldi yawrum daha neyine spor yapcen senin spor evde zaten hemde 3 tane dinlenebilirsen op de başına koy böyle
Ole tabi cnm:) ama sklasmak istiorum, benim
Neyime kibunu istemeye bile hakkim yok dimi :)

Ole tabi cnm:) ama sklasmak istiorum, benim
Neyime kibunu istemeye bile hakkim yok dimi :)
O zaman bölgesel sporlar yapacaksın hem düzenli hemde günde maksimum 10 dakika popo için squat göbek için mekik bacak kol için plates hareketleri var evde 2 yada 3 defa 10 ar dakika ayırarak süper sıkılaşırsın canım niye hakkin olmasın hem bisey daha aç müziği al çocukları birini kucağına al mesela oyna hem onlar eğlensin hem sen ısınmış ol sonrada o hareketleri yaparsin

boyum 173 kilom 59 hiç de zapzayıf değilim.. hatta 36-38 bedenim? Sen ne bakıyosun komşulara millet 32 beden giyiyo

Tabii ama onlari yapmak icin bi on hazirlik gerekio mesela giyiniyorum tam yapmaya basliycam ya da ortasinda cocuk uyanio bilmem ne... ama muzik olayini yapioruz ztn, hafiften catlaklik var bende. Evde her kiliga giriorum onlar icin :)

Rabbim bebeginizi hayirla kucaginiza almayi nasip etsin. Dediginiz gibi takmamak gerek. Ben hamile olsam sadece gobegim olur sizin gibi buyuk ihtimalle. Hayir kilolu olunca bebegin daha kolay tutundugunu hangi bilim insani ispatlamista bizim haberimiz olmamis acaba

Tabii ama onlari yapmak icin bi on hazirlik gerekio mesela giyiniyorum tam yapmaya basliycam ya da ortasinda cocuk uyanio bilmem ne... ama muzik olayini yapioruz ztn, hafiften catlaklik var bende. Evde her kiliga giriorum onlar icin :)
Eee tamam ısınıyorsun öyle işte geriye sadece diğerlerini yapmak kalıyor uzun sürmez o kadar squata bir bak hergun biraz daha arttırarak sıkı bir popo hayal değil O catlakliktan bende de var kendim kendime acar oynarım arada

Ben 176 boya o kilodayim .3tane çocuk ta yanında esantiyonum:)
Ben iyiyim böyle de geç.bana da devamlı diyorlar ama ben kendimi en iyi bu kilolarda rahat hissediyorum.

1.70 boya 50 kiloluk halimle beni mezara koyup üstüme toprak atsınlar o zaman. Kilon normal bacım :)

Ben cok buyuk popo sevmiorum hele millet iice abartti son zmnlarda..ama brz tas olsa dena olmaz tabii:) ben daha cok gobek sklastrmak istiorum., onada mekik gerekio. Cokta zor gelio valla

Ben cok buyuk popo sevmiorum hele millet iice abartti son zmnlarda..ama brz tas olsa dena olmaz tabii:) ben daha cok gobek sklastrmak istiorum., onada mekik gerekio. Cokta zor gelio valla
O kadar büyük bende sevmiyorum hafif şekil ve sıkılık güzeldir her zaman twistera bak yanlar için doğru yaparsan göbek de nasipleniyor mekik bir iki diye diye alışıyor ama insan

yeni doğum yapmıştım iyice kilo aldım emzirirken
komşum kvye sormuş yine mi hamile kilo aldı gelin demiş
zayıfladım evlendiğim kiloya döndüm yine sormuş
çok zayıfladı hastamı bir derdimi var gelinin demiş
ne olursan ol yine laf edecekler boşver

En sevdiğim yanı da bu ya 25 im ama yolda beni liseli kızlardan ayırt edemezsin hatta onlar daha büyük duruyor desem yeridir
Benim boyum 160. 51 kiloyken herkes dönüp bir daha bakıyordu. Hatta alakasız insanlar yüzüme karşı, durduk yere çok güzel oldugumu soyluyorlardi. 5 kilo alınca (yüzüme cok kilo alıyorum) kimse yüzüme bakmıyordu. Evlendikten sonra 71e kadar çıktım. Zor bela 63e düştüm. Hedefim 50-53. Ama bir kere kilo aldım ya, verince aynı olmuyor, göğüsler sarkmaya başladı bile, sporla duzelmezse doktorun yolunu tutacağız gibi. Dikkat edin kızlar kilo almamaya çalışın. Ne kadar verseniz de aynı olmuyor maalesef. Çatlaklar, sarkmalar da geliyor ardından.

Son düzenleme:
Kız ben olsam göğsüm kabarirdi, az yiyin siz de kuruyun şekerim oyle löp löp pasta börek yutmayla olmuyor manken gibi kadınım hahahahay derdim. valla en büyük hayalim böyle laflar duymak

Ben zayıfken bana söyle derlerdi Battı millete kilo aldım .
Kime neyse artık

Arkadaşım 163 boyunda 42 kilo ve gerçekten çok kötü gorunuyor,kemikleri de iri o yüzden galiba. Zaten kilo almaya çalışıyor, diyetisyene gidiyor. Bir iki kilo zorla aldım diyordu en son.Cok iştahsız. Ben de konuyu okuyunca basta öyle sandım. Ama hem boynunuz uzun hem kilonuz iyi. Taş gibisiniz diye caliyorlardir millet.

Baya tecrubelisin sen galiba..En sevdigim yuruyus ama o da gobege cok fayda etmior galiba..
Ahahahahha yaklaşık 5 aydır zayıflamaya çalışıyorum o kadar olsun dimi ama takımdayım bu arada yuruyus nefes ve huzur için süper diğer türlü göbeğe faydası yok ha leslie videoları var bak heryere etkili

aman insanlar herseyi soyluyo ya takma ben yeni dogum yaptim backlarim zayifladi altim 36 ustum 40 kaldi suratim kasik gibi kaldi bacaklarima bakip azicik kilo al gobegime bakip mekik cek zayifla suratima bakip cenaze gibi oldun diyolar insanlar herzaman takacak bi kulp bulur yani sen mutluysan elalemin onemi yok

Ah ah herkes mi aynı olur zayıfsak zayıfız kiloluysak kiloluyuz kime ne bundan herkesin derdi bizim kilolarımız sanki. Bende 1.63 kilom 49 50 gidip geliyor. Artık benimde bilinç altıma o kadar yerleştirdiler ki Kendi kendime kilo almam gerek çok zayıfım falan diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…