Zayıflığım millete dert oldu

Hiç kafana takma benimde boyum 1.70 kilom 63 şuan 59 inmek için çabalıyorum bakma sen o agzı boş olup konuşan insanlara sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal

Hazimsiz insanlar.Birsey söylerlerse siz de cevabını verin.Eminim kendilerinin de kilo sorunu var.Kimseyi dış görünüşe göre yargilamiyorum ama bunların haddini bildirmek lazım.Ben de karşılaştım birgün.Senin gibi kilolu olmaktansa böyle daha iyi demiştim.Morardi kaldı.Sizin seçiminiz kimseyi ilgilendirmez.

Bana da dert olacaktin nerdeyse neyse ki diyetle zayiflamissin rahatladim . Yiyip yiyip kilo almayan tayfa cok dert oluyor bana

Merhaba, aynı durumu bende yaşıyorum. Geçen sene 73 kiloydum. Boyum 166 ve şuan 55 kiloyum. Dün teyzem -erkek olsam sana elimi bile sürmek istemem- dedi. Şok oldum. O zayıfken kendini çok övüyordu, kilo alınca kiloluluk hoş gelmeye başladı herhalde. Milletinki biraz kıskançlık yani, kilon da gayet normal bu arada. Kulaklarını kapat

Takilmayin konussunlar.
Boy kilo oraniniz hic kurumus gibi degil. Sizden 7 cm uzun 10 kg hafifim. Beni gorseler napacaklar acaba?
Kendileri tombik tombik ablalarsa kiskanmislardir.
Ben boyle mutluyum sagligim da eskisinden iyi deyin gecin

Bence harikasan. Senin hissttigin neyse doğru olan o. Ne kadar gereksiz insanlar varya. bosver it ürer kervan yürür.
Zaten sinirliyim ne kadar saydirsam az. :/

Ben 170 52 kiloydum. Kızım doğdktan sonra 60tım herkes çok güzel olmşsn dedi ama ben sevmedm kiloyu. Ve 53e düşnce aynı muameleyi gördüm. Yapcak bişey yok. Sen memnnsan kilondan karşndakileri sustur yada umursma

Bizim insanımız için diyet sağlıksız zararlı, ama hamur işi, börek, yağlı yağlı etler faydalı. Tombulluk sağlık göstergesi, zayıflık hastalık. O yüzden boşverin.

Ben de baya bir kilo verdim. Ki şu anda da çok zayıf değilim. Göbeğim bile var. Annem başımın etini yedi artık diyet yapma diye. Ki diyet değil sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyordum. Siz kendinizi iyi hissediyor musunuz ona bakın.

Ayyy aynısı bende var. Ozellıkle babam ne zaman gorse "Hıh su haline bak tazı gıbı oldun az iç o zıkkımı (sigara) " der. Artık gına geldi kayınvalıdem de cok zayıfsın dıyo sureklı kendileri 100 kilo da..
İnsanın moralini bozuyorlar yahu

Esimin ailesi bana ceyrek gelin derlerdi nisanliyken.Kendileri yigim yigim et tabi.Neymis burnum domalmis kalmis.Halbuse 164 boy 55 kg
Zayif olmak hastalikli olmak.Et ayip ortuyor.Takilmayin ben boyle iyiyimm deyin.Sinirlenmeyin:)

Ahahahaha kıskançlık insanlara neler söylettiriyor yarabbi Kendilerine 1.70 boy+zayıflık versen havada kaparlar
Ben 173 boya 58 kiloyum, fiziğimi cidden çok beğeniyorum ama dışarıdan bakanlar illa bi kusur bulacak hem de ne alaka denecek cinsten. Kıskanmışlar. Alaycı şekilde gül geç

Ben onceden zayiftim. Siska degil ama. Gobegim yoktu . Simdi kilo aldim o cok zayifsin diyenler simdi diyor ki ayy evet gobek kotu ya nasil eritmeli. Yani onlarda kendileri gibi gobekli olmadigin icin uzuluyorlar

bence gayet iyisin .bende 1.70 e 53 kiloyum .bazılarına göre fiziğim , bacak şeklim çok güzel bazılarına göre de çok zayıfım ..bence seni kıskanmışlar yüzünün daha toplu olmasını istiyorsan hergün 10-15 kuru üzüm ye gerçekte faydasını görürsün.

Aman çocukluğumdan beri ve hala vır vır konuşuyorlar çok zayıfmışım yemiyormuşum ben kendi isteğimle de zayıflamıyorum afedersin havan gibi de yemek yerim ama ırsi bir durum anne tarafım hep böyle bir sürü doktora da gittim çaresi yok sağlıklıysan kimsenin ne dediğini takma boyum 1.65 sabah tartıldım 47 kiloyum bazen 49 oluyorum seviniyorum en dip 44 e düşüyorum genelde yazın çok zayıflıyorum ama sağlıklıyım çok şükür kim ne düşünürse düşünsün salla gitsin

Ayy çok güldüm allah ta sizi güldürsün , arkadaşlarım neden cevap vermiyorsun diyor ne söylenirki , seviyorum kilomu diyorum ben rejim yapıyorum diyorum anlamıyorlar böyle akraba düşman başına
boşverin desinler ne güzel organlarınız zarar görmüyor bacaklarınız kilonuzu taşımaktan agrımıyor .
nasıl kilo verdiniz nasıl koruyorsunuz bunuda benim kilolarımdan kurtulmam için bana da görenlerin aaa nekadar zayıfsın kemiklerin çıkmış gb sözlerini duymam laxım aksine benide kilomdan dolayı eleştiriyorlar

Kilolu olsan laf zayif olsan laf: (

50 kiloyum ama her gorenin aaa ne cabuk verdin kilolari hic cocuk dogurmusa benzemiosun demesinden artik... cocuk dogurunca nolmasi gerekiodu acaba : (

Kimisi kilo verince yüzü çöküyor hastalıklı gibi oluyor , acaba ondan mı öyle dediler?

hafif balıketli olmana alışınca öyle oluyor :)
bende 172 im. 73 kiloydum. 62 oldum. demedikleri kalmadı. en çok da "doho zoyoflomooo"

konu victoria secret podyumu olmuş resmen
hiç kıskanmadım ki
şaka bir yana sağlıklıysan ve kendini iyi hissediyorsan
gerisi boş (zayıflamaya çalışan tosun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…