Hiç kafana takma benimde boyum 1.70 kilom 63 şuan 59 inmek için çabalıyorum bakma sen o agzı boş olup konuşan insanlara sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kalÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Hazimsiz insanlar.Birsey söylerlerse siz de cevabını verin.Eminim kendilerinin de kilo sorunu var.Kimseyi dış görünüşe göre yargilamiyorum ama bunların haddini bildirmek lazım.Ben de karşılaştım birgün.Senin gibi kilolu olmaktansa böyle daha iyi demiştim.Morardi kaldı.Sizin seçiminiz kimseyi ilgilendirmez.Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Bence harikasan. Senin hissttigin neyse doğru olan o. Ne kadar gereksiz insanlar varya. bosver it ürer kervan yürür.Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Ben 170 52 kiloydum. Kızım doğdktan sonra 60tım herkes çok güzel olmşsn dedi ama ben sevmedm kiloyu. Ve 53e düşnce aynı muameleyi gördüm. Yapcak bişey yok. Sen memnnsan kilondan karşndakileri sustur yada umursmaÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
boşverin desinler ne güzel organlarınız zarar görmüyor bacaklarınız kilonuzu taşımaktan agrımıyor .Ayy çok güldüm allah ta sizi güldürsün , arkadaşlarım neden cevap vermiyorsun diyor ne söylenirki , seviyorum kilomu diyorum ben rejim yapıyorum diyorum anlamıyorlar böyle akraba düşman başına
Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?