Yani göz altlarım hafif çukurlu ondan dolayı göze batmış olabilirKimisi kilo verince yüzü çöküyor hastalıklı gibi oluyor , acaba ondan mı öyle dediler?
Evet bence zayıf annelerle daha çok uğraşıyorlar çünkü Daha çok kıskanılıyorKilolu olsan laf zayif olsan laf: (
50 kiloyum ama her gorenin aaa ne cabuk verdin kilolari hic cocuk dogurmusa benzemiosun demesinden artik... cocuk dogurunca nolmasi gerekiodu acaba : (
Maşallah sizin de ölçüler çok güzelmiş ayy daha da veresim geldiAhahahaha kıskançlık insanlara neler söylettiriyor yarabbiKendilerine 1.70 boy+zayıflık versen havada kaparlar
Ben 173 boya 58 kiloyum, fiziğimi cidden çok beğeniyorum ama dışarıdan bakanlar illa bi kusur bulacak hem de ne alaka denecek cinsten. Kıskanmışlar. Alaycı şekilde gül geç
Gerçekten öyle alay etmek için söylemiyorum ama dünkü bana söyleyen arkadaş kendisiyle beraber yanında 2 kilolu kişi vardı ve ne hikmetse beni eleştirdiValla kusura bakmasın n kimse ama gercek bu. Sisman kisiler kendilerine laf ettirmez dersen aman ne ayip yazik! Olur ama zayiflara istenen denebilir. Hicte ayip olmaz! Zayiflar kaldirabilir cunku ama sismanlar yazik üzülür. Ben de buna karsiyim. Konu sahibi hicte üzülme en sagliklisi zayif olmak. Kiskanclarindan derler. Benim de oyle bi arkadasm var benim zayif oldugum icin devamli moralimi bozan ama kendisi 7/24diyette olan.
Yani göz altlarım hafif çukurlu ondan dolayı göze batmış olabilir
Canim vallahi kiskanclarindan yapiyorlar. Bana zayiflik cok sagliksiz yaa yuz incecik oluyor deyip ertesi gun 2 kilo verdim cok mutluyum nasil olmuss diyen bi arkadasim var. Gozune bakip zayiflik cok sagliksiz diyor uzuluyorsun sen de ona donup fazla kiloluluk cok sagliksiz desen vay anam ne dedin sen ne ima ediyorsun ben farkinda degil miyim kilomun olur..Gerçekten öyle alay etmek için söylemiyorum ama dünkü bana söyleyen arkadaş kendisiyle beraber yanında 2 kilolu kişi vardı ve ne hikmetse beni eleştirdi
Valla kusura bakmasın n kimse ama gercek bu. Sisman kisiler kendilerine laf ettirmez dersen aman ne ayip yazik! Olur ama zayiflara istenen denebilir. Hicte ayip olmaz! Zayiflar kaldirabilir cunku ama sismanlar yazik üzülür. Ben de buna karsiyim. Konu sahibi hicte üzülme en sagliklisi zayif olmak. Kiskanclarindan derler. Benim de oyle bi arkadasm var benim zayif oldugum icin devamli moralimi bozan ama kendisi 7/24diyette olan.
Insanlar senin kilolu haline alistiklari icin yadirgarlar evlenmeden once bende 1.69 boya 65 kiloydum sonra 47 ye indim herkez banada ayni seyi yapmislardi gozleri diger halime alistigi icin sonrasinda alisiyolar dert etmeyin bi muddet cekeceksiniz gulun gecin siz mutluysaniz gerisi onemli degimBiliyorum memnunun kilomdan da yüzün erimiş kemik ortada kalmışmış(
Aynen öyle maalesefAynennn öyle :) Zayıflamaya çalışanlar bana ayy kilo all bu ne sıska hakaretler havada uçuyo, Ben onlara şişko desem aa ne kadar ayıp düşüncesiz insan ben oluyorum
Ben olsam yerdim o gozlemeyi :)Diyetteyim ve hala kiloluyum anneme gittiğimde akşam yemeğinde gözleme vardı yemedim evden salata goturdum onu yedim tepkisi ne yani gerçekten bu börekten yemicekmisin sen manyak misin bu börek yenmez mı ne diyeti bu ekmek de mı yemeyeceksin hayır diyorum sadece burada arada bir argo kelime kullandı bu kadar çok kilo verirsem ölürmüşüm sonuna da bunu eklediben de bakakalmışım
Çocukluğumdan beri o kadar çok yedim ki evimiz bahçeli her hafta yer ocağında yapardı annem doydum sanırım birde kilo verme böyle bisey hamurisini çıkardım hayatimdan zaten çok sevmezdim şimdi tam bıraktım :))Ben olsam yerdim o gozlemeyi :)
Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Aslinda tatliyi ve hamuru sevmeyen insan cabuk zayiflar..ben galiba zayifligimi cok sebzeye sevmend borcluyum.. hamurda severim ama.. haftada 1 hamurisi yaparim genelde.. et balik tavukla aram yoktur benimde..bi sekilde denge kuruluo gibi.. vucudumun ihtiyaci olan biraz spor.. bazen disari cikip deli gibi kosmak istiorum ama uc bebegle nere gidion : (Çocukluğumdan beri o kadar çok yedim ki evimiz bahçeli her hafta yer ocağında yapardı annem doydum sanırım birde kilo verme böyle bisey hamurisini çıkardım hayatimdan zaten çok sevmezdim şimdi tam bıraktım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?