• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''ZAYIFLIK SANA YAKIŞMIYOR'' DEDİ

Abartmissin ne var ki onda adamlar yakisti diyince iyi hoş yakışmamış dediginde boyle yapılır mı.kirici bir şekilde soylediyse hakli olabilirsin ama normal soylediyse sen suçlusun.

Bence aranizdaki samimiyete guvenerek boyle bir sey soylemis.
Hem gercekten soylediginde dogruluk payi vardir belki size birazcik kilo daha yakisiyodur o da boyle ifade edebilmistir.
Sizi begenmedigini ima ettigini sanmissiniz ama erkekler bizim kadar komplike dusunemiyorlar sizi de begenmediginden degil ama sizi o halinizle daha hos buldugunuzu soylemis. Siz de, erkek arkadasiniz sizin begenmediginiz sac kesimiyle gelse bu pek yakismamis diyebilirsiniz degil mi ?birakin olsun bu kadar samimiyet aranizda.
Bence gonlunu alin, boyle minik seylere takilmayin. :)

Sağlık problemi olmadığı sürece kimsenin kilosu hakkında yorum yapmak doğru değil. Sağlık problemlerine sebep verecek seviyeye geldiyse çok yakınsa uyanabilir bence. Sevgiliniz gerçekten sağlığınız hakkında endişelenmiş olabilir mi? Öyleyse alınacak bir durum yok. (ki bence öyle)

İlk sinyalini veriyor. Seven insanın gözü hiçbir şey görmez. Kilolu da sever zayıf da sever. Sen ona böyle der miydin?

Bende kirilirdim sanirim cünkü zayifken kimse yakismamis diye birsey duymak istemez. Ama özrünü dilemis. Odunluk iste. Sahsen fazla uzatmam. Dersini almistir

Ama bu kadar alıngan olmak yaşamı zorlaştırır.
Adamlar hiç mi birşey demesin?
Sen beğenmeyebilirsin ben halimden memnunum deyip geçmeli,abartılı tepkilerin lüzumu yok.

Ben boyle bir cumleyi kaldirabilir ne demek istedigini anlardim sizin kirilmaniz tuhaf geldi ama benzer seylerde olabilir bence genel anlamda iliskinizde sorun var

Abartılacak birşey değil ilk zamandan daha zayıfsan söylemiş olabilir belki zayıf sevmiyor adam :KK51:
Çocukcağaz kaç kurtar kendini yer bitirir seni :27:

Fazla şişmanlık gibi fazla zayıflık da zarar. Ben de sevdiğim insanları uyarırım. Kilo aldın zayıfla veya tam tersi. Kötüniyet yok. Ve şu da bir gerçek ki aşırı kilo da aşırı zayıflık da kimseye yakışmaz.

Bu erkekler bi karar versinler.. kilolu olsan zayif isterler.. zayif ol balik et ister:) sevgilin nasil kiloda? Peff insan kendi icin yapmali bi kere nasil rahatsa o kiloda olmali..ben olsam brnde ayni tepkiyi verirdim:) istediin kiloda birini bul yallah derdim :))) amaaa cok seviosamda kopek gibi pisman olabilirdim : (((

Ya kilo alamazsan ne olacak? Begenmiyorum ayrilalim mi diyecek? aynı şey kilolu insan için söylese kilo ver yakışmıyor dense burda seni desteklerlerdi. Ben seni haklı buldum ama tepkin yanlış. Madem öyle sen de gobegini erit yakışmıyor hem sağlıksız diyebilirdin

Kadinlar klübünün kararina göre mi iliskinize yön vereceksiniz? Eğer oyleyse fikrimi söyleyim ayrilin. Bu kadar basit bir sebepten ötürü cocuga güle güle demiş iseniz gercekten zaten o cocugun aski da 2-3 yila kalmaz biter size tekmeyi basar. İliskiyi bu kadar basit noktalayanilen insanla iliski yurumez.
-zayiflik sana yakismamis.
-beğenmiyorsan Git baskasini bul hadi güle güle.
İliskiler bu kadar kolay mi?

Hayat size güzel valla. Allah hepimize böyle dertler versin.
Erkek arkadaşınızın sevgisini sorgulamaktansa kendi sevginizi sorgulamalısınız. Seven insan bu kadar basit bir lafa alınganlık yapar mı?, hadi yaptı üstüne defalarca özür dilenmiş hala diretir mi?
Fazla kapris aşık usandırmasın dikkat edin, dozunda bırakın; ergenlik güzel şey kıymetini bilin

Ayrılık lafı her tartışmada kullanılmaz. Hiç ama hiç tasvip ettiğim bir şey değil eğer kinayeli bir şekilde alayci konuşmamışsa sizi düşündüğünden demiştir abartacak bir şey yok. Hayatı bu kadar zorlastirmayiniz çok kizdiysaniz benim en azından göbeğim yok diyip kestirip atarsınız.

Back
X