• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''ZAYIFLIK SANA YAKIŞMIYOR'' DEDİ

Benim eşimde birebir aynını söyledi :KK48:
Adam haklı da yani napıyım fikrini söylüyor , demek ki bu halim daha hoşuna gitti dedim...
Bak şimdi beni beğenmiyor muydu aceba gidip başka kilolu bulsun kendine :KK47:

Demekki eslerimiz bizi daha önce böyle patates görmediği için hoslarina gitmiş olmali ;) odun falan ama kilo ulu da beni begendigini söylemesi hoşuma gitti nedense.

Ben de baya zayiftim. 160. Boy 49 kilo. Şimdi kaç olduğumu bilmiyorum. Tartilmiyorum bi süredir. Ama cidden bi yumuk yumuk oldum bende sevdim kendimi böyle :)

Hani evlendikten sonra bi kadin kendini birakmamali o ayrı da ,bence eslerin bu konudaki fikri önemli. Ha su var. Eğer eşim hamile olmamış olsam da bana kilo al dese oturur baya düşünürdüm bunu :) çünkü zayıf görmeye alışkın olduğum şey olduğu için kilo yu bilmedigimden tereddüt ederdim.

Yaşasın kilo yaşasın göbek ;)

Kötü birşey dememiş, iyiliğinizi düşünmüş. Çirkinsin dememiş sonuçta . Zayıflamak sana yakışmıyor demiş.

Çok kilo aldın sana yakışmıyor ile çok zayıfladın sana yakışmıyor arasında fark yok :) ikisinde de kırılırdım ben olsam. Sana yakışmıyor lafı uygun düşmemiş. Aşkım çok zayıfladın biraz kilo alsanda yanaklarını mı sıksam ki gibi bir söyleyiş daha sempatik dururdu ama bilememis :)

Bazı insanlar kilo konusunda hassastır fazla tepki verebilir bunu yargılamak çok saçma,bence bir insana çok şişmansın demekle çok zayıfsın demek tamamen aynı şey,bana da önceden sürekli çok zayıfsın derlerdi artık bunalmıştım en sonunda patladım birine,şişman birine çok şişmansın desek ayıp etmiş oluruz ama neden zayıf birine zayıfsın dendiginde sorun olmuyor

Bence bu kadar abartmaya gerek yok, ilişki de çiftlerin birbirine ne hissettiğini söyleyemeyecek raddeye getirdiniz.
Ben bunu içinde tutmasındansa bana söylemesini tercih ederdim.
Benim de ona diyeceğim gibi.
Ayrıca madem öyle düşündünüz, arkasında dursaydınız.
Bende kadınlar kulübüne yazacağım dedim diyerek bir çocuğun annesine şikayet eder gibi bir tavır sergilemişsiniz.
O da bizim ilişkimiz üzerinde başkaları mı fikir sahibi diyerek size kızabilirdi.

Şahsen ben zayıflamak için ne isterlerse yapardım.Şu an yerinizde olmak isteyen o kadar kişi var ki.Maalesef daha kibar bir dille söyleyebilirdi.Şu kilo meselesini pişirip pişirip öne koyan insanlardan nefret ediyorum.

Eşime 7 24 sakin zayiflama kilo al,sana zayıflık yakışmıyor diyorum,ama hakikaten yakışmıyor. Bu eşimi sevmedigimi gostermez... Bence de haksızsinz çok fazla abartmisniz...

bende oyleyimdir esim sana zayiflik gitmiyo der hep sen cok abartmissin kotu bisey soylememis cocuk. Sen gicik tepki vermissin

bence fazla tepki vermişsiniz..bende alınırdım kızardımda ama uzatmanız olmamış çok özürdilemiş çnkü..ve daha önce buna benzer bişey hiç dememiş kendini yanlış ifade etmiş olabilir

Ben kadinlarin goruntusu hakkinda kendini bilmez yorumlar yapilmasina karsiyim. Zayifken de guzeliz, sismanken de. Kendimi rahatsiz hissetsem bir sey yaparim zaten, hissetmiyorum ki o kilodayim o an. Kimsenin haddine degil bence, bu ufak tefek gorunen seyler kadinlari belli kaliplara sokmaya calismanin baslangici. Sonra gelsin 5 kilo fazlasi var diye anoreksiya olan kizlar. Fakat ben olsam erkek arkadasima hos bir dille onu ilgilendirmedigini anlatirdim. Bizim toplunda fiks bu, herkes herkese "canim sunu yapsana, cunku sana yakisan bu.". Oyle ciddi bir kavga cikarmaya gerek yokmus. Konusup, anlasip tekrari yasanirsa bu tepkiyi verebilirsiniz bence.

Ben de alinirdim. Ifade edisinde sorun var. Seni cirkin bulmuyor, her halini seviyordur falan ama "yakismiyor" kelimesini ben de sevmiyorum. Bunun yerine "boyle daha iyisin" diyerek kirmadan istegini dile getirmis olur. Evet, en cok beni begenmek, bana bayilmak zorunda degil ama kotu hissettirmeye de hakki yok. Siz ona boyle anlatin. Ifadeden ifadeye fark var. O a demek ister ben z anlarim. Duzgun anlatsin(:

Siz de git begendiginle ol demeseniz iyiydi. Ben de buna benzer bir sey soylemistim ama empati yapinca utandim.

Kilo sana yakismiyor dense cogu kisi bozulur ama zayifsin dendiginde ayni etkiyi olusturmuyor bence.. O yuzden rahatca soylemis olabilir, yani yemek ye, beslen, hastalanma manasinda.. Abartmaya gerek yok..

Sabırla tüm yorumları okudum
Kaçmadı, sakin söyledi de yazmışsın.

Ya sana kilo aldın dedi, çarpıtarak anlattın,
Ya da ne konu açşam diye düşünüp ilk aklına geleni yazdın.

Derdin kıstası olmaz asla, ama az burayı takip ediyorsan, inanıyorsan bunu sorun ettiğin için, vicdan muhasebesi yap.

Ben anlamıyorum, ben böyle beni sev ya da git başkasına triplerini
Yahu hiç mi hakkı yok, az memen büyük olsun, az kaşın inçe olsun
Ya da kotun içine tshirt sokma, göbeğini erit demeye partnerlerin birbirlerine?

Huy değil ki bu dış görünüş, haa ben böyle mutluyum ayrı, ama fikri varsa söylemesin mi çiftler?

Elbet tokat gibi çarpar da, karşıdaki insanın beğeni kıstası değişmemiş, dile getiriyor.

İstediğim gibi ol yolsa ayrılırım demiyor. Her durumda yanında.

Atıyorum sevgilim olsa saçını mor renge boyatmış olsa, gözlerinden enerji fışkırsa bile fikrimi söylerim. Git siyah yap demek haddim değil.

Ama içimde mi kalsın

Abartmışsınız.
Ölü gibi zayıflık kimseye yakışmaz gerçekten. Zayıflık derecenizi bilemem ama hastalık falan dediğine göre sıskalık türü bir zayıflık sizdeki. Sizin karşı tarafa verdiğiniz tepki karşısında onun size dediği laf ufak kalmış. Bu kadar arabesk yaşamayın.

Evlenirsen ileride dış gorunusunle alakali mutlaka bir şey bulup elestirecek cinsten . Benim eşim de bir sürü bir şey söyler

Alışmışınız pofpoflanmaya az bişe telinize değdimi hemen git baskasını bul nekdar yırtıcı bi cevap ben olsam sevgilinin yerinde önce özür dilerdim baktım hala uzatıyorsun tek kelime etmeden engeller tillahide açmazdım bu ne ya :D senin güzel olduğunu hissetmen için birinin demesinemi ihtiyacın var illa

Back
X