• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''ZAYIFLIK SANA YAKIŞMIYOR'' DEDİ

Ne var canım.. Zayıflık bazılarına yakışmaz cidden.. Her dakika pohpohlanmak alışkanlık oluyor herhalde...uzatmaya bence hiç gerek yokmuş.. Adam özrünü de dilemiş.. Geçen gün eşim kuaföre git, saçlarını hale yola koy,kendine bak dedi.. Napsaydım boşasa mıydım? :) normalde bakarım kendime ama bahardan mıdır nedir bi rehavet çökmüştü.. Eşim öyle diyince soluğu bugün kuaförde aldım..

Ya yeni sevgilisiniz ya da yaşınız ufak.Yani pek kötü birşey dememiş.Birşey yakışmıyorsa hoşuna gitmiyorsa sen de ona diyebilirsin,o da sana demiş ki biraz daha Yemen'e içmene dikkat et diye.

Bence kirilacak hic bir şey yok. Bana da eski sevgilim sürekli kilo al diyordu ama hiç üzülmedim bunun için. Hatta bunun üzerine hiç düşünmedim . hayvan gibi yiyorum daha napayim diyordum:KK45:

Eşim dün bana "Oy tonton, Yusyuvarlak, tostoparlak, kremalı börek, sütlü çörek" dedi mesela, bundan daha iyi :D 39 haftalık olunca yuvarlanıyorum tabi.
Napam boşayam mı :)

Belki gerçekten zayıflık sana yakışmıyordur, belkide biraz daha balıketli seviyordur. Ama hep böyle yaparsan bir süre sonra sana fikirlerini söylememeye başlar ki o çok daha kötü.

Amaaaaan ne hassas ruhlusunuz yahu.. yok kilo alsan yanaklarini mi siksam dese, yok sevecek cok seyim olsa dese, yok ot yok cop.. piremses sendromu resmen, direkt bisi soylenmesin hep cevreden dolassin millet cunku sizin kalbiniz camdan.. normalden dusuk kiloda kirisiyorsun, sagliksiz hasta gibi duruyorsun.. manken de olsan boyle normal halk da olsan boyle.. adam yine kibarmis yani ne kadar abartmissiniz..

Sabırla tüm yorumları okudum
Kaçmadı, sakin söyledi de yazmışsın.

Ya sana kilo aldın dedi, çarpıtarak anlattın,
Ya da ne konu açşam diye düşünüp ilk aklına geleni yazdın.

Derdin kıstası olmaz asla, ama az burayı takip ediyorsan, inanıyorsan bunu sorun ettiğin için, vicdan muhasebesi yap.

Ben anlamıyorum, ben böyle beni sev ya da git başkasına triplerini
Yahu hiç mi hakkı yok, az memen büyük olsun, az kaşın inçe olsun
Ya da kotun içine tshirt sokma, göbeğini erit demeye partnerlerin birbirlerine?

Huy değil ki bu dış görünüş, haa ben böyle mutluyum ayrı, ama fikri varsa söylemesin mi çiftler?

Elbet tokat gibi çarpar da, karşıdaki insanın beğeni kıstası değişmemiş, dile getiriyor.

İstediğim gibi ol yolsa ayrılırım demiyor. Her durumda yanında.

Atıyorum sevgilim olsa saçını mor renge boyatmış olsa, gözlerinden enerji fışkırsa bile fikrimi söylerim. Git siyah yap demek haddim değil.

Ama içimde mi kalsın
Zaten vicdan muhasebesi yaptım ve konuyu kapattım o mutlu ben mutlu
buraya yazmasam hala dert ediyor olacaktım
kötü mü ettim yazmakla ?

Bence aranizdaki samimiyete guvenerek boyle bir sey soylemis.
Hem gercekten soylediginde dogruluk payi vardir belki size birazcik kilo daha yakisiyodur o da boyle ifade edebilmistir.
Sizi begenmedigini ima ettigini sanmissiniz ama erkekler bizim kadar komplike dusunemiyorlar sizi de begenmediginden degil ama sizi o halinizle daha hos buldugunuzu soylemis. Siz de, erkek arkadasiniz sizin begenmediginiz sac kesimiyle gelse bu pek yakismamis diyebilirsiniz degil mi ?birakin olsun bu kadar samimiyet aranizda.
Bence gonlunu alin, boyle minik seylere takilmayin. :)
teşekkür ederim haklısınız :KK200:

Ya kilo alamazsan ne olacak? Begenmiyorum ayrilalim mi diyecek? aynı şey kilolu insan için söylese kilo ver yakışmıyor dense burda seni desteklerlerdi. Ben seni haklı buldum ama tepkin yanlış. Madem öyle sen de gobegini erit yakışmıyor hem sağlıksız diyebilirdin
yok zaten elimde değil ki kilo alamıyorum ben
8 senedir aynı kilodayım ona şaşırdım
tabi ben de ona dedim göbek sevmiyorum göbeğin var diye

Hayat size güzel valla. Allah hepimize böyle dertler versin.
Erkek arkadaşınızın sevgisini sorgulamaktansa kendi sevginizi sorgulamalısınız. Seven insan bu kadar basit bir lafa alınganlık yapar mı?, hadi yaptı üstüne defalarca özür dilenmiş hala diretir mi?
Fazla kapris aşık usandırmasın dikkat edin, dozunda bırakın; ergenlik güzel şey kıymetini bilin
27 yaşındayım:bicak:

erkek arkadaşiniza şunu deseydin evlenince kilo alirim sonrada beni beğenmezsin deseydin:D

Çok fevri davranmışsınız aranızda bu kadar samimiyette olsun. Ne var bunda ben de zayıfladığım zaman eşim yüzün çöküyor kemiklerin görünüyor biraz kilo al diyor. Gayet normal bi durum bu kadar alıngan olmayın.

Erkek arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Her gün hatta kendimi en çirkin hissettiğim anda bile 8 aydır bugün çok güzel olmuşsun diyen insan
hafta sonu beni çok şaşırtacak bir şey söyledi.
''Çok zayıfladın, zayıflık sana yakışmıyor kilo al'' dedi
ben de şaşkınlıkla birlikte beğenmiyorsan git kendine istediğin kiloda birisiyle beraber ol hadi güle güle dedim
yok sen beni yanlış anladın, çabuk hasta oluyorsun falan diye defalarca özür diledi
hala da diliyor ama bana söylediği çok yanlış geldi
zayıfladın diyebilir ama sana yakışmıyor demesi tuhaf geldi
aşkımdan ölüyorum diyor, aşık olan insanın gözü zayıflığı görür mü bilemiyorum
lütfen uzatma artık özür dilerim diyor
yanlış bir cümle kullandım diyor
ben de kadınlar kulübüne yazıcam dedim, onlar ne düşünüyor dedim
cevaplarınızı bekliyorum.
çok enteresansın
ne var ki bunda
hakaret etmemiş sana kötü davranmamış
ben de eşime zayıflıgı yakıstırmam konusu olunca da söylerım hep evlendiğimizde cok zayıftın bırdaha kılo verme derim
komık geldı bana buna takılmanız

yok zaten elimde değil ki kilo alamıyorum ben
8 senedir aynı kilodayım ona şaşırdım
tabi ben de ona dedim göbek sevmiyorum göbeğin var diye
Saglikli ve kaliteli beslenin,abur cuburu kesin,islenmis gidalardan sekerden uzak durun, o kadar kolay hastalanmazsiniz(sebep buysa tabi)Fazla kilo daha cok hastaliga sebep oluyor. Kilosu normalin uzerinde olup avuc avuc vitamin yutanlar var. Kilonuz iyi bence , almaniza ya da vermenize gerek yok. Ilk basligi okuyunca 41 kilo bir arkadasim var o aklima geldi, ama siz oyle degilmissiniz.
Erkek arkadasiniz da pisman olmus zaten, ozur dileyip duruyormus, bu ona ders olur. Kadinlarin cogu sismanladin deyince cok aliniyor ama zayifladin cirkin oldun deyince hosuna gidiyor, insanlarin yadirgamalari bundan :)

Demek ki evli olsanız ''Çok zayıfladın, zayıflık sana yakışmıyor kilo al'' dedi diye adamı boşayacaksın:KK48: Bu kadar basit konuyu bile içtenlikle rahat bir şekilde konusamayacaksanız ıh ıh malasef olmamış sizin ilişki :KK51: evet fazla abartılı tepki göstermişsin.

Kötü bişey dememiş ki kimine kilo nasıl yakışmıyosa kiminede zayıflık yakışmıyo benim görümcem de öyle çok kilo verdi ama isteyerek değil birde hamile kalınca bulantıyla verdi yüzü falan çöktü 50 kilo ya düştü ama eşi de söylüyo böyle bişey yakışmıyo diye o zaman boşansınlar mı

Konu sahibi mimli falan mı da herkes haksız bulmuş anlamadım. Her zaman isteyerek kilo almıyoruz yada vermiyoruz hele bunu sevgilimiz eşimiz için yaptığımızı hiç sanmıyorum kadınlar olarak. Birinin gelip emreder gibi kilo al kilo ver demesi çok itici. Ayrılmak ve tepkiniz biraz fevri ama haksız değilsiniz bu ne cüret çünkü

Kötü bişey dememiş ki kimine kilo nasıl yakışmıyosa kiminede zayıflık yakışmıyo benim görümcem de öyle çok kilo verdi ama isteyerek değil birde hamile kalınca bulantıyla verdi yüzü falan çöktü 50 kilo ya düştü ama eşi de söylüyo böyle bişey yakışmıyo diye o zaman boşansınlar mı
Boşanmasınlar tabi ama enisteniz çenesini kapatabilir öyle diyebilirsiniz mesela. Kadın istemeyerek vermiş zaten o da yakışmadığının farkındadır en az sizin kadar sürekli zayıfladın yakışmıyor kilo al demenin ne faydasi var üstelik ya lohusa ya hamile bu kadin. İnsaf biraz

Back
X