Ben zayifken de yuzum topluydu simdi de oyle. Ben biraz istisnayim. Cunku 34 kilo olan fotolarda yuzum 50 kg gibi.teşekkür ederim. peki kilo alınca yüz şekliniz,yüz hatlarınız değişti mi arkadaşlar?
balık yağı çok lezzetsiz. bir sürü gıda takviyesi var ama sağlıklı değiller. sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilen var mı? yaşla mı alakalı? 25ten sonra mı alınır?
ben 56 kıloyken cok aburcubu r yıodum ondan kılomu koruodum artk hıc yemıom 48 oldm ya of. abur cuburda sevmıomkı artk hıc.gerı baslasamda kılo aldırıo oo dıe .
merak ettim boyun kaç?
ben de 47-48 kiloyum ben de birkaç kilo alsam iyi diye düşünüyorum da o kadar da takmıyorum hani vermesem yeter şeklindeyim.
senin boyun kaç hani çok mu zayıf duruyorsun kaç beden giyiyorsun?
burada bunları okuya okuya zayıflık çok mu kötü diye düşünmeye başladım.
kuzu 34 beden gıyıorum elbıse fılan yakısmıo zayıflıkdan .zaten. 171 boyum 34 beden 48 kılo bazen tartı 47 gosterıo
benim boyum 1.65 ama ben de 34 bazen 36 giyiyorum.
ama bu aralar da hepten iştahım kapandı bir şey yiyemiyorum.
bende de daha da kilo vericem korkusu oluşmaya başladı.
en iyisi en kalorili olan şeyleri yiyip içmek.
sureklı salcalı yaglı makarna yıom kremalı makarna yıom kılo alamıom kaloriliyse o da kalorili deılmıki?
kahvaltılarım makarnayla yapıorm genelde evde oldugumda.yada ıste aksam yatarken makarna. pekmezıde bıcay bardagı ıcıorum .aman kılo alamıcam ben
canım ben 1 ayda 4 kilo aldım, kilo almak isteyenler başlığımızda topluca azmimizle :) daha da almaya devam ediyorum şu an boyum 160 kilom 46.5 52 ye kadar almayı planlıyorum hatta 55 56 bile olurarkadaşlar çok zayıfken kilo alabilen var mı? görsel anlamda normal kiloya gelince kendinizi daha iyi hissettiniz mi? etrafınızdan aldığınız tepkiler nedir?
sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilirsin canım balık yağını kilo almak için değil omega 3 desteği için iç içeceksen ben sırf beyin aktivitesi ve omega 3 desteği olsun diye içiyoum kilo almama hiçbir etkisi olmadığına eminim ben kapsül halinde içiyorum tadını falan almıyorum.balık yağı çok lezzetsiz. bir sürü gıda takviyesi var ama sağlıklı değiller. sadece gerçek gıdalarla beslenerek kilo alabilen var mı? yaşla mı alakalı? 25ten sonra mı alınır?
kahvaltıda makarna yemek hiç sağlıklı değil, kilo alacağını düşünerek kahvaltını makarna ile yaparsan mesela yumurta peynir yemediğinden proteini az almış olursun bir bakmışsın saçların dökülüyor her yerin yağ olmuş, dengesizce sadece karnın yağlanmış ama kilolu değilsin vs.. sebze de zeytin de peynir de yumurta da yemelisin düzgün dengeli kahvaltı, kilo aldırsın diyorsan kahvaltıdan sonra 2 saat geçince mesela ara öğün olarak biraz makarna yapıp ye, kahvaltı olarak yemekahvaltılarım makarnayla yapıorm genelde evde oldugumda.yada ıste aksam yatarken makarna. pekmezıde bıcay bardagı ıcıorum .aman kılo alamıcam ben
kimse kimsenin derdini anlamıyor. inanın şunu okumaktan duymaktan bezdim. şu sıkıntıyı yaşamadınız konuşmayın böyle rahatça bence kilo almak hiiç kolay değil, her gün yoğun spor yapmayı nasıl istiyorum ama yapamıyorum sırf gereğinden çok enerji kaybetmemek için. ama kilosu ideal veya idealin üzerinde olanlara bakıyorum spor yapmak onlar için sanki işkence. yaşam tarzlarını değiştirmek gerekiyor kilo vermek için görüyorum çevremde. kız kardeşimde de annemde de görüyorum kilo vermek istiyorlar ama sıfır hareket. sözün özü kilo vermek de kilo almak da kişiye göre zor derdimizi küçümsemeyin bu şekildeKilo vermeye çalışmak daha zor inan. Bol bol omega 3...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?