- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
burda kimse cok mutluyum cok zayifim yazmamis, adi üstünde bir dert bu hemde büyük bir dert yasayan icin,
ben anlamadim sizi zayiflari kiskandiginiz icinmi böyle bir yorum yaptiniz yoksa insanlari kirmak hosunuza mi gidiyor?
belki birgün dediginizin aynisini size derler o zaman insanlarin nasil hissettigini anlarsiniz..
başkalarının yorumlarını kaldıramadığnzda hemen aklınıza kıskançlık gelir zaten. Sence ben kıskansam o şekildemi konuşurdum?? ayrıca zaten tam kıvamnda bi vücudm varamacım kimseyi kırmak değldi benim burda ben sadece güzel bişeymş gibi yalana başvurulduğnu düşünüyorum 30 küsür kilolarda olmak için cüce olmanz lazm. Herkes burda üstüme gelmiş.. 30lu kilolarda olmanın güzel bişey olmadığndan bahsettm o kdr bu benim fikrim. Bilmiyorum belki de almak benim için çok daha kolay vermek zor ondan böyle rahat konuştum ama 37 kiloyu kıskancak halde değilm henüz. Merak etme zamanında bana da çok laf söylendi insan böyle pişiyo zaten zayıflara zayıfsn derler benim de kilolu halim olduğnda kilomla dalga geçildi. Bu hep böyledir ama ben burda dalga geçmedim kimseyle.
başkalarının yorumlarını kaldıramadığnzda hemen aklınıza kıskançlık gelir zaten. Sence ben kıskansam o şekildemi konuşurdum?? ayrıca zaten tam kıvamnda bi vücudm varamacım kimseyi kırmak değldi benim burda ben sadece güzel bişeymş gibi yalana başvurulduğnu düşünüyorum 30 küsür kilolarda olmak için cüce olmanz lazm. Herkes burda üstüme gelmiş.. 30lu kilolarda olmanın güzel bişey olmadığndan bahsettm o kdr bu benim fikrim. Bilmiyorum belki de almak benim için çok daha kolay vermek zor ondan böyle rahat konuştum ama 37 kiloyu kıskancak halde değilm henüz. Merak etme zamanında bana da çok laf söylendi insan böyle pişiyo zaten zayıflara zayıfsn derler benim de kilolu halim olduğnda kilomla dalga geçildi. Bu hep böyledir ama ben burda dalga geçmedim kimseyle.
Bunu söylemek hiç tarzım değil ama size söylüyorum, 70 kilosunuz ve tam kıvamındasınız ha?? İnsanların zayıflıklarıyla dalga geçmeden önce kilo vermeye bakın bencebaşkalarının yorumlarını kaldıramadığnzda hemen aklınıza kıskançlık gelir zaten. Sence ben kıskansam o şekildemi konuşurdum?? ayrıca zaten tam kıvamnda bi vücudm varamacım kimseyi kırmak değldi benim burda ben sadece güzel bişeymş gibi yalana başvurulduğnu düşünüyorum 30 küsür kilolarda olmak için cüce olmanz lazm. Herkes burda üstüme gelmiş.. 30lu kilolarda olmanın güzel bişey olmadığndan bahsettm o kdr bu benim fikrim. Bilmiyorum belki de almak benim için çok daha kolay vermek zor ondan böyle rahat konuştum ama 37 kiloyu kıskancak halde değilm henüz. Merak etme zamanında bana da çok laf söylendi insan böyle pişiyo zaten zayıflara zayıfsn derler benim de kilolu halim olduğnda kilomla dalga geçildi. Bu hep böyledir ama ben burda dalga geçmedim kimseyle.
Bunu söylemek hiç tarzım değil ama size söylüyorum, 70 kilosunuz ve tam kıvamındasınız ha?? İnsanların zayıflıklarıyla dalga geçmeden önce kilo vermeye bakın bence
ay tam kıvamında vücudu varmış ))) bunu diyen sen kendini öven burdaki arkadaşlar öyle mi? Vücudunu bilmem de beyin kapasiten kendini belli ediyor merak etme. Koca götlü seni
hıı tarzınız değil anlıyorum zaten bunu söylemekle tarzınızı yeternce ön plana koymuşsunuz (ama biraz dikkatli okusaydınız keşke (( benim en kilolu halim 70di demiştim zamanında boyum uzun olduğundan o bile farkedilmiyodu dedim ben şuan öyle olduğumu söylemedim... Boyum 1.73 civarlarında zaten alsam da belli etmiyodum eskiden pilates yaptığmdan dolayı... şanslıyım o bakımdan yani ama çok şükür şuan bildiğin ince uzunum amma tavır aldm ya şaka gibi özgüven eksikliği var herhalde bayanlar böyle üstüme gelinildiğine göre? (
sürekli çok harika şeylermiş gibi herkes 30-40 lı kilolardan bahsediyo merak ediyorum boylarınız kaç acaba??? kimse 60 ve üstü yazmamşo kadar zayıf olmanın çok harika olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamş değilm iskelete et takmışsın gibi o ne öyle benim midem kalkıyo açıkçası. Benim boyum 1.72 ve zamanında 70 kilo oldğm bile oldu ama gene de vücudum şekilli oldğndan ve boyumdan dolayı göstermedm bile. Hatta görenler 64 falansındır diyodu o halime. Bazı mankenler var artk cidden kabus gibi 1.80 boya 55 kilo o kemiklerini görünce gerçekten midem kalkıyor. Bence incelik de ayarında olmalı yani aşırı zayıflk isteme gibi bi sorun var bizm milletimzde bu yenildiği zaman mutlu oluncak bnce. Herkes ideal kilosunu bulsn sorun yok ama 37-40 kilolar nedir bayanlar yaaa benim 10 yaşndaki yeğenimin bile kilosu daha fazla
ama yeter sıkıldım. Ben kmseye hakaret etmedim burda önce bi anlaşılsın o lütfen tamammı? o bana koca g... yazan arkadaş gibi şeyler yazmadım burda kimseye.
ay tam kıvamında vücudu varmış ))) bunu diyen sen kendini öven burdaki arkadaşlar öyle mi? Vücudunu bilmem de beyin kapasiten kendini belli ediyor merak etme. Koca götlü seni
konservatuar mezunu olarak cümlesine çok güldüm ya :))
ne alaka?
En ufak şeye cezası olan yönetimin terbiyesizliğe cezası yok mu acaba?
Cidden sinirlenmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?