zayıflık ve psikolojik etkisi?

burda kimse cok mutluyum cok zayifim yazmamis, adi üstünde bir dert bu hemde büyük bir dert yasayan icin,
ben anlamadim sizi zayiflari kiskandiginiz icinmi böyle bir yorum yaptiniz yoksa insanlari kirmak hosunuza mi gidiyor?
belki birgün dediginizin aynisini size derler o zaman insanlarin nasil hissettigini anlarsiniz..

çok dikkatli okuyamadım konuyu, zayıflıktan dertli arkadaşlar kaç yaşında göremedim,bu önemli bir mesele.

ben de yıllar yılı zayıflıkla uğraştım,ne yersem yiyim 300-400 gr alıp, en ufak bir iştahsızlıkta fazlasıyla veriyordum.

çok çok zayıf değildim ama 34 beden de giyebiliyordum yani.

boyum 172,kemikli bir yapım olmasından kilomdan daha fazla duruyordum ama etraftan gelen baskı öldürüyordu beni.

hamilelikte 13 kg aldım,doğumdan 1 hafta sonra 14 kg verdim.

yani tamamen metobolizmayla alakalı bir durum,kızım 3 yaşında,arkadaşlarım var 3 yılda hala doğum kilosu vermeye çalışan,

benim 1 haftada kendiliğinden gitti.

doğumdan 1 yıl sonra pco teşhisi kondu,ondan mı yoksa artık metobolizmam yavaşlıyor,yaş kemale eriyor ondan mı bilmiyorum,

kilo almaya başladım.2 yıldır da kilom sabit,vermiyorum da almıyorum da,

60-62 kg arası oynuyorum ve halimden çok memnunum.

yani demem o ki,siz ne yaparsanız yapın öyle mucizevi değiimler olmuyor kızlar,

vücut kendi saatini belirliyor.

şu an 28 yaşım,nihayet kilo düzenim oturdu.darısı sizlere.

başkalarının yorumlarını kaldıramadığnzda hemen aklınıza kıskançlık gelir zaten. Sence ben kıskansam o şekildemi konuşurdum?? ayrıca zaten tam kıvamnda bi vücudm var amacım kimseyi kırmak değldi benim burda ben sadece güzel bişeymş gibi yalana başvurulduğnu düşünüyorum 30 küsür kilolarda olmak için cüce olmanz lazm. Herkes burda üstüme gelmiş.. 30lu kilolarda olmanın güzel bişey olmadığndan bahsettm o kdr bu benim fikrim. Bilmiyorum belki de almak benim için çok daha kolay vermek zor ondan böyle rahat konuştum ama 37 kiloyu kıskancak halde değilm henüz. Merak etme zamanında bana da çok laf söylendi insan böyle pişiyo zaten zayıflara zayıfsn derler benim de kilolu halim olduğnda kilomla dalga geçildi. Bu hep böyledir ama ben burda dalga geçmedim kimseyle.

Son düzenleme:
sevgili tam kıvamında vücutlu arkadaşşş 45 kilonun üstüne kendimide yırtsam çıkamıyorum var mı senin tavsiye edeceğin bişeyler????????
mutlu sayılmam gururda duymuyorum ne halt yiyim söylesene ?? çok kıvamında bir vücut istiyom :))) hadi söyle yöntemini?

Son düzenleme:

bende size sordum yani iki secenek sundum kiskaniyorsunuz demedim, niye güzel bisey olsun derdi olmasa niye burda böyle bu konu acsin canimi sıkılıyor insanlarin, gercekten büyük bir problem zafiylamak zorsa kilo almakta zor, senin degis seklin cok kirici iskelet gibi tabirler kullanmissin istemesende kirmis oldun bircok kisiyi, bilmem bana yorumunuz pekte iyi niyetli gelmedi buna dalga gecmek mi ne dir yoksa ne denir bilmiyorum, birde bu insanla alakali biseydir ben birisine zayif olsun kilolu olsun moralini bozcak yorumlar yapmamaya büyük özen gösteririm, cünkü onlarda öyle olmaktan rahatsizdir, siz ideal kilonuzdasiniz buna sevinebilirsiniz ama burda ideal kilosunda olmayan insanlar var ve dertlerini paylasiyorlar bu sizi niye bu kadar rahatsiz etti anlamis degilim

ay tam kıvamında vücudu varmış ))) bunu diyen sen kendini öven burdaki arkadaşlar öyle mi? Vücudunu bilmem de beyin kapasiten kendini belli ediyor merak etme. Koca götlü seni

Bunu söylemek hiç tarzım değil ama size söylüyorum, 70 kilosunuz ve tam kıvamındasınız ha?? İnsanların zayıflıklarıyla dalga geçmeden önce kilo vermeye bakın bence

Bunu söylemek hiç tarzım değil ama size söylüyorum, 70 kilosunuz ve tam kıvamındasınız ha?? İnsanların zayıflıklarıyla dalga geçmeden önce kilo vermeye bakın bence

hıı tarzınız değil anlıyorum zaten bunu söylemekle tarzınızı yeternce ön plana koymuşsunuz ( ama biraz dikkatli okusaydınız keşke (( benim en kilolu halim 70di demiştim zamanında boyum uzun olduğundan o bile farkedilmiyodu dedim ben şuan öyle olduğumu söylemedim... Boyum 1.73 civarlarında zaten alsam da belli etmiyodum eskiden pilates yaptığmdan dolayı... şanslıyım o bakımdan yani ama çok şükür şuan bildiğin ince uzunum amma tavır aldm ya şaka gibi özgüven eksikliği var herhalde bayanlar böyle üstüme gelinildiğine göre? (

Son düzenleme:
ay tam kıvamında vücudu varmış ))) bunu diyen sen kendini öven burdaki arkadaşlar öyle mi? Vücudunu bilmem de beyin kapasiten kendini belli ediyor merak etme. Koca götlü seni

tek kelime bile bulamıyorum resmen basitliğin dibisin... bir konservatuvar mezunu olarak seviyene inmeyeceğim.

senin tarzın da zayıf insanlara iskelet demek,
kendi yazında da üstün bir seviye yoktu hani :)

ki isskelet dediğin insanlar " yaşasın 30 kiloya düştüm, herkes de öyle olsun" demiyorlar aksine kilo almaya çalışıyorlar

ama yeter sıkıldım. Ben kmseye hakaret etmedim burda önce bi anlaşılsın o lütfen tamammı? o bana koca g... yazan arkadaş gibi şeyler yazmadım burda kimseye.

Son düzenleme:
ben 2 gündür diyetteyim

şu siteden faydalanıyorum.
bugün 2000 kalori aldım.
hedefim 2.5 ayda 3 kilo almak.
42 kiloyum boyum 154
inşallah 45 olucam.
daha önce hiç olmadım.
acaba neremden kilo alıcam....

Son düzenleyen: Moderatör:

Siz konuyu okuduğunuzdan emin misiniz?
Bayan kilo alamadığından bahsetmiş üzüldüğünü anlatmış yorumlar da çare arayıcı nitelikteyken kim övünmüş 40 kilosuyla?
Yeğenimin kilosu bile daha fazla demiş yaa
Bu metabolizma sorunudur hanımefendi. Ben de zorlasam da kilo alamayan biri olarak söylüyorum bunu
Siz ne hadle insanlara dalga geçiyorsunuz? Kendinizi başka platformlarda övün burada değil.

ama yeter sıkıldım. Ben kmseye hakaret etmedim burda önce bi anlaşılsın o lütfen tamammı? o bana koca g... yazan arkadaş gibi şeyler yazmadım burda kimseye.

yazdığınız kiloları duyunca midem bulanıyor demişsin hanfendi.o hakaret olmuyor mu??,çok güzel demiş kim demişse sana onu.burda gelmiş ego tatmin ediyor hadi ordannn

konservatuar mezunu olarak cümlesine çok güldüm ya :))
ne alaka?

Ay cok güldüm supersinnnn

konservatuar mezunu olarak cümlesine çok güldüm ya :))
ne alaka?

büyük ihtimalle kapısının yanından bile geçmemişsindir de o yüzden demek istedğm şeyi bile anlamamışsın...

Son düzenleme:
En ufak şeye cezası olan yönetimin terbiyesizliğe cezası yok mu acaba?
Cidden sinirlenmeye başladım.

Bakın, anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırım ya da canınız gerçekten kavga etmek falan istiyor sizin ama ben sıkıldım... Ben burda kimseye bi terbiyesizlik yapmadım hakaret de etmedm asıl hakaret bana demin çok basitce bir şekilde geldi... deminden beri burda millet konuyu bırakmış benim üzerime geliyor. Konu amacından çkmış zaten konu sahibi ortalarda yok millet bana laf yetiştiriyo avukatlık yapıyo komedi resmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…