- 17 Mart 2012
- 37
- 44
- 38
- Konu Sahibi Light of hope
-
Merhaba arkadaşlar bugün verdiğim kararla yarından itibaren kilo verme serüvenime başlıyorum.Hedefim şubat ayı sonunda yani 70 gün sonra bu 10 kilodan kurtulmuş olmak bu süreçte bana eslik etmek isteyenleri bekliyorum gelin birlikte istediğimiz kiloya ulaşıp istediğimiz herseyi giyenilmenin tadını çıkaralımGece nasil bir diyet ve spor programı uygulayacağımı planlayarak sizinle paylaşacağım önerilere kesinlikle açığım
Canım sakın bırakma daha önceki deneyimlerimden biliyorum bende ilk 2 hafta bir eksilme olmaz ama sonra kilolar gitmeye başlar başta sabırlı olmak lazım:) bana katılmana çok sevindim birlikte kurtuluruz şu kilolardan inşallh :) bende ip atlamayı kesinlikle düşünüyorum çok faydalı oluyormuş. Senin diyet listen nasıl nekadar ip atlıyorsunCanim insallah azminde basarili olursun ben iki haftadir yememe dikkat ediyorum ip atliyorum fakat hic kilo veremedim ama bu sefer cok istikrarliyim seninle birlikteyim.
Canım sakın bırakma daha önceki deneyimlerimden biliyorum bende ilk 2 hafta bir eksilme olmaz ama sonra kilolar gitmeye başlar başta sabırlı olmak lazım:) bana katılmana çok sevindim birlikte kurtuluruz şu kilolardan inşallh :) bende ip atlamayı kesinlikle düşünüyorum çok faydalı oluyormuş. Senin diyet listen nasıl nekadar ip atlıyorsun
Canim kusura bakma nasil oluyo anlamadim ikidir senin mesajini atiyor telefonum
Anladım canım inşallah başaracağız bu iş yemede bitiyor bende çikolata cips kola vs ne varsa çıkaracağım hayatımdan hedefimizi gelişmeleri paylaşalım mutlaka :)Canim bi diyet listesi yapmadim sadece ögünlerimi azalttim kahvaltıda sadece cok az ekmek yiyorum bol su iciyorum cikolata tatli ve hamur isini yemiyorum bol meyve yemeye calisiyorum ve 40/50 gibi mekik cekiyorum 500 kere ip atliyorumgun icersinde umarim basaririz
Bence istikrarlı birşekilde devam edersen verilebilir canım yaa çünkü 7 hafta var her hafta 1 kolada verilebilir benceBende dun kalori hesabi tutarak az yemeye basladim calistigim icin maalesef spor imkanim olmuyor 14 subata kadar 8 kilo hedefim var insallah yapabilirimsadece yememe dikkat ederek verebilirmiyim acaba yaa
Hadi bakalım inşallahKızlar sabah limonlu ılık suyumu içtim sonrasında bir dilim ekmek domates salatalik ve peynir yedim üzerine plates yaptımşuan mahvolmuş durumdayım bu eziyetten sonra şekerli şeylerin yanına yaklaşmam şimdide yeşil çayımı aldım sizlere yazıyorum böyle giderse martta istediğim görünüme sahip olacağım inşallh
Merhabalar.benim de bi 7 kilo var aklimda verilecekMerhaba arkadaşlar bugün verdiğim kararla yarından itibaren kilo verme serüvenime başlıyorum.Hedefim şubat ayı sonunda yani 70 gün sonra bu 10 kilodan kurtulmuş olmak bu süreçte bana eslik etmek isteyenleri bekliyorum gelin birlikte istediğimiz kiloya ulaşıp istediğimiz herseyi giyenilmenin tadını çıkaralımGece nasil bir diyet ve spor programı uygulayacağımı planlayarak sizinle paylaşacağım önerilere kesinlikle açığım
Tabikide isterim hoş geldin aramızaMerhabalar.benim de bi 7 kilo var aklimda verilecekİstersen seruvenine katilabilirim
Hosbulduk canimTabikide isterim hoş geldin aramızabelirli bir diyet listem yok zaten herkesin metabolizması tatlı duyarlılığı açlık eşiği farklı amaç martta istenen kiloyu vermiş olmak herkes nasıl bir yol izlediğini paylaşsa birbirimize de fikir vermiş oluruz
Nasil bi diyet? Sok diyet dediklerinden mi ki?Kızlar bu arada forumda gezerken soğan kürüyle zayıflayanlar olmuş onları okudum sizin bilginiz yada deneyeniniz varmı aceba bir 15 gün denesemmi bilmiyorum
Hayır bir diyet değil sadece soğanı kaynatıp suyunu sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorlarmış kilo vermelerine yardımcı olmuş.aslında buna benzer birşekilde babannemde yapmıştı ama kisti vardı onun için ve gerçektende küçülmüştü doktoru bu süreçte ne yaptıysan devam et demişti faydalı olduğunu biliyorum ama zayıflattıgınıda burdaki deneyenler sayesinde öğrendimNasil bi diyet? Sok diyet dediklerinden mi ki?
Kist icin iceni cok duymustum ama zayiflamak icin iceni senden duydum :) tadini bilmiyorum ama pek cekici gelmedk bana sogan sevmeyen biri olarakHayır bir diyet değil sadece soğanı kaynatıp suyunu sabah aç karnına ve gece yatarken içiyorlarmış kilo vermelerine yardımcı olmuş.aslında buna benzer birşekilde babannemde yapmıştı ama kisti vardı onun için ve gerçektende küçülmüştü doktoru bu süreçte ne yaptıysan devam et demişti faydalı olduğunu biliyorum ama zayıflattıgınıda burdaki deneyenler sayesinde öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?