Zayıflıyoruzzz 65 kilodan 55 kiloya yolculuk hedef 2 ay :)

Kist icin iceni cok duymustum ama zayiflamak icin iceni senden duydum :) tadini bilmiyorum ama pek cekici gelmedk bana sogan sevmeyen biri olarak
Bende burda gördüm ben soģanı antimikrobiyel olduğu için yemeklerde salatada kullanırım sürekli ama suyunu içmek banada pek çekici gelmedi deneyen varsa önce bir sorayım dedim bende bakalım meraktan denerim belki yarın tadı felaket değilse devam ederim

Oructan kaynaklaniyo olabilir.uzun sure ac kalinca metobolizma yavasliyo cunku.vermeye devam edersn insallah

Bende katılıyorum kesinlikle şok diyetlerde vucut su kaybettiği için ilk hafta kilo vermeye başladığımızı sanıyoruz ama ben birkaç yıl önce diyetisyenle bir diyet yapmıştım tamda dediğin gibi oldu 15 günde sadece 1 kilo vermiştim hergün tartılıyordum kafayı yiyecektim ama sonra aldığım kaloriyi hesapladim baktım kilo vermemem imkansız illaki gidecek dedim tartılmayı bıraktim devam ettim gerçektende birkaç hafta sonra hızlıca gitmeye başladı kilolar hoş şimdi eski halimdeyim ama boğazımı tutamadıgımdan

Aynen canim sok diyet de denedim daha fazlasini aldim. Ben de dersimi aldim tabi artik saglikli beslenip spor yapiyorum.yavas ama saglikli kilo veriyorum.gayet de tatmin edici

Canim bende inan bu hafta tam alistim diyebilirim çünkü kilomu gercekten dert edindim ben kendimi beğenmiyorum baskasinin begenmemesini dusunmek bile istemiyorum yaza bu kilomla girmemek icin boğazıma dur demem lazim sadece yememem gerekenlerin tadina bakiyorum bu sekilde tatmin oluyorum birde zayiflarken yuzden zayiflamamak icin gece yatarken bir bardak süt icilmeliymis bu konuda bilgisi olan varmi

Canım bu arada 1 buçuk ayda 5 kilo çok iyiymiş hatta 4 günde 1 kilo harika listelerini bizimlede paylaşabilirmisin

Sütü bilmiyorum ama ben geçen yıl yaz yine bir diyet yapmıştım geceleri yoğurt yulaf yiyordum o dönem 7 8 kilo vermiştim ama herkes yüzümün çok gittiğini söyledi hatta yüzün sünmüş gibi yorumlarla bile karşılaşmıştım ama tabiki kasları korumak adına protein ağırlıklı beslenmek önemli

Yogurdun yag yakma ozelligi var gercekten ama yuze etkisini bilmiyorum.ama dedigin gibi her gun yenilmesi gereken cok iyi bi protein kaynagi

Yogurdun yag yakma ozelligi var gercekten ama yuze etkisini bilmiyorum.ama dedigin gibi her gun yenilmesi gereken cok iyi bi protein kaynagi
Kesinlikle canım hatta ben yemek yapmak istemediğim zamanlarda bir kase yoğurda yulaf bir avuçtan az kuru üzüm tarçın 3 4 ceviz katıp yiyordum üzerinede bir kaç bardak su içiyordum şahane doyurucu oluyor ve tok tutuyordu tavsiye ederim

Ooo yulaf favori kahvaltimdir.icine badem yabanmersini tarcin.bende onu tavsiye edeyim:)) bana sut yogurt peynir yumurtayla gelin kizlar

merhabalarr.ben malum gunumdeyim pek diyet modunda degilim ne yazkki.insallah toparlarm bikac gune.senin nasil gidiyo canim?
Insaallah canim toparlarsin hersey kafada bitiyomus bunu cok iyi anladim cunku ne bogazimiz ne midemiz istiyor sadece beynimize hukmetmemiz lazim benim iyi gidiyor çünkü 4 gundur oruc tutuyorum ve ekmek hic tuketmiyorum en onemlisi cok küçük tabaklarda yemek yiyorum ve gayet iyi gidiyor

merhabalar benide aranıza alırmısınız benimde marta kadar en az 10 kilo vermem lazım 3 haftadır çabalıyorum
ve 2 kilo 600 gram vermişim inşallah geri almam sizle birlikte zayıflarım
nisan da düğünüm var ve benim marta kadar kilolarımdan kurtulmam gerek

İnsallah canim bugun biraz kacirdim ama yarin yeniden basliyorumm. Oruc tutunca ben kilo aliyodum ya.sende nasi bi etki oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…