- 17 Mart 2012
- 37
- 44
- 38
- Konu Sahibi Light of hope
-
Bende burda gördüm ben soģanı antimikrobiyel olduğu için yemeklerde salatada kullanırım sürekli ama suyunu içmek banada pek çekici gelmedi deneyen varsa önce bir sorayım dedim bendeKist icin iceni cok duymustum ama zayiflamak icin iceni senden duydum :) tadini bilmiyorum ama pek cekici gelmedk bana sogan sevmeyen biri olarak
Oructan kaynaklaniyo olabilir.uzun sure ac kalinca metobolizma yavasliyo cunku.vermeye devam edersn insallahBu üçüncü haftam 1bucuk kilo vermisim iki gündür oruc tutuyorum bilmiyorum oructanmi kaynaklaniyo ama biraz önce arkadasimla konusuyordukta ilk önce hemen kilo veremezsin zaten çünkü vücud soka kiriyo ve kendini tutuyor sonra birden hizlica verirsin dedi insallah onun dedigi gibi cikar
Bende katılıyorum kesinlikle şok diyetlerde vucut su kaybettiği için ilk hafta kilo vermeye başladığımızı sanıyoruz ama ben birkaç yıl önce diyetisyenle bir diyet yapmıştım tamda dediğin gibi oldu 15 günde sadece 1 kilo vermiştim hergün tartılıyordum kafayı yiyecektimBu üçüncü haftam 1bucuk kilo vermisim iki gündür oruc tutuyorum bilmiyorum oructanmi kaynaklaniyo ama biraz önce arkadasimla konusuyordukta ilk önce hemen kilo veremezsin zaten çünkü vücud soka kiriyo ve kendini tutuyor sonra birden hizlica verirsin dedi insallah onun dedigi gibi cikar
Aynen canim sok diyet de denedim daha fazlasini aldim. Ben de dersimi aldim tabiBende katılıyorum kesinlikle şok diyetlerde vucut su kaybettiği için ilk hafta kilo vermeye başladığımızı sanıyoruz ama ben birkaç yıl önce diyetisyenle bir diyet yapmıştım tamda dediğin gibi oldu 15 günde sadece 1 kilo vermiştim hergün tartılıyordum kafayı yiyecektimama sonra aldığım kaloriyi hesapladim baktım kilo vermemem imkansız illaki gidecek dedim tartılmayı bıraktim devam ettim gerçektende birkaç hafta sonra hızlıca gitmeye başladı kilolar hoş şimdi eski halimdeyim ama boğazımı tutamadıgımdan
Canim bende inan bu hafta tam alistim diyebilirim çünkü kilomu gercekten dert edindim ben kendimi beğenmiyorum baskasinin begenmemesini dusunmek bile istemiyorum yaza bu kilomla girmemek icin boğazıma dur demem lazim sadece yememem gerekenlerin tadina bakiyorum bu sekilde tatmin oluyorum birde zayiflarken yuzden zayiflamamak icin gece yatarken bir bardak süt icilmeliymis bu konuda bilgisi olan varmiBende katılıyorum kesinlikle şok diyetlerde vucut su kaybettiği için ilk hafta kilo vermeye başladığımızı sanıyoruz ama ben birkaç yıl önce diyetisyenle bir diyet yapmıştım tamda dediğin gibi oldu 15 günde sadece 1 kilo vermiştim hergün tartılıyordum kafayı yiyecektimama sonra aldığım kaloriyi hesapladim baktım kilo vermemem imkansız illaki gidecek dedim tartılmayı bıraktim devam ettim gerçektende birkaç hafta sonra hızlıca gitmeye başladı kilolar hoş şimdi eski halimdeyim ama boğazımı tutamadıgımdan
Canım bu arada 1 buçuk ayda 5 kilo çok iyiymiş hatta 4 günde 1 kilo harikaHosbulduk canimben bibucuk aydir diyetteyim zaten.gecen sene diyetisyen listesiyle kilo veriyodum birakinca fazlasini geri aldim tabi. ona basladim tekrar 5.4 kilo gitti sukur Sonra kilo vermem durunca protein agirlikli beslenmeye gectim.4 gunde 1 kilo gitti..3gun snra eski diyetime donucem yavas yavas
Sütü bilmiyorum ama ben geçen yıl yaz yine bir diyet yapmıştım geceleri yoğurt yulaf yiyordum o dönem 7 8 kilo vermiştim ama herkes yüzümün çok gittiğini söyledi hatta yüzün sünmüş gibi yorumlarla bile karşılaşmıştımCanim bende inan bu hafta tam alistim diyebilirim çünkü kilomu gercekten dert edindim ben kendimi beğenmiyorum baskasinin begenmemesini dusunmek bile istemiyorum yaza bu kilomla girmemek icin boğazıma dur demem lazim sadece yememem gerekenlerin tadina bakiyorum bu sekilde tatmin oluyorum birde zayiflarken yuzden zayiflamamak icin gece yatarken bir bardak süt icilmeliymis bu konuda bilgisi olan varmi
Canim, benim arkdsm diyetisyen.surekli iletisim icindeyiz telefonla.kendisi uzakta oldugu icin genel bi liste vermisti.ben aklima takilani soruyodum.atabilirsem atayim buraya✌Canım bu arada 1 buçuk ayda 5 kilo çok iyiymiş hatta 4 günde 1 kilo harikalistelerini bizimlede paylaşabilirmisin
Yogurdun yag yakma ozelligi var gercekten ama yuze etkisini bilmiyorum.ama dedigin gibi her gun yenilmesi gereken cok iyi bi protein kaynagiSütü bilmiyorum ama ben geçen yıl yaz yine bir diyet yapmıştım geceleri yoğurt yulaf yiyordum o dönem 7 8 kilo vermiştim ama herkes yüzümün çok gittiğini söyledi hatta yüzün sünmüş gibi yorumlarla bile karşılaşmıştımama tabiki kasları korumak adına protein ağırlıklı beslenmek önemli
Kesinlikle canım hatta ben yemek yapmak istemediğim zamanlarda bir kase yoğurda yulaf bir avuçtan az kuru üzüm tarçın 3 4 ceviz katıp yiyordum üzerinede bir kaç bardak su içiyordum şahane doyurucu oluyor ve tok tutuyordu tavsiye ederimYogurdun yag yakma ozelligi var gercekten ama yuze etkisini bilmiyorum.ama dedigin gibi her gun yenilmesi gereken cok iyi bi protein kaynagi
Ooo yulaf favori kahvaltimdir.icine badem yabanmersini tarcin.bende onu tavsiye edeyim:)) bana sut yogurt peynir yumurtayla gelin kizlarKesinlikle canım hatta ben yemek yapmak istemediğim zamanlarda bir kase yoğurda yulaf bir avuçtan az kuru üzüm tarçın 3 4 ceviz katıp yiyordum üzerinede bir kaç bardak su içiyordum şahane doyurucu oluyor ve tok tutuyordu tavsiye ederim
Teşekkürler canım bundanda faydalanırızListe bu kizlar bakmak isterseniz
merhabalarr.ben malum gunumdeyim pek diyet modunda degilim ne yazkki.insallah toparlarm bikac gune.senin nasil gidiyo canim?Bayanlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyor nasil gidiyor diyetiniz alistinizmi
Insaallah canim toparlarsin hersey kafada bitiyomus bunu cok iyi anladim cunku ne bogazimiz ne midemiz istiyor sadece beynimize hukmetmemiz lazim benim iyi gidiyor çünkü 4 gundur oruc tutuyorum ve ekmek hic tuketmiyorum en onemlisi cok küçük tabaklarda yemek yiyorum ve gayet iyi gidiyormerhabalarr.ben malum gunumdeyim pek diyet modunda degilim ne yazkki.insallah toparlarm bikac gune.senin nasil gidiyo canim?
Hosgeldin canimMerhabaaa. Ben de katılayım dedim bu serüvene. Uzun zamandır kilo vermek istiyorum yaklaşık 10 kilo fazlam var 61 kiloyum 52 olmak istiyorum
İnsallah canim bugun biraz kacirdim ama yarin yeniden basliyorumm. Oruc tutunca ben kilo aliyodum ya.sende nasi bi etki oluyo?Insaallah canim toparlarsin hersey kafada bitiyomus bunu cok iyi anladim cunku ne bogazimiz ne midemiz istiyor sadece beynimize hukmetmemiz lazim benim iyi gidiyor çünkü 4 gundur oruc tutuyorum ve ekmek hic tuketmiyorum en onemlisi cok küçük tabaklarda yemek yiyorum ve gayet iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?