- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
- Konu Sahibi Light of hope
-
Ben oruç tuttugumda kilo alırım hep çünkü akşam gözüm ne görse yerim üzerine de uyurum sahurda bişey yemezdimİnsallah canim bugun biraz kacirdim ama yarin yeniden basliyorumm. Oruc tutunca ben kilo aliyodum ya.sende nasi bi etki oluyo?
Canim az yiyorum ve gunler kisa oldugu icin haliyle cok acikmiyorum birde her yemekten yiyorum fakat cok kucuk tabaklarda yiyorum. Bide boyle dene istersen çünkü atistirma olayi olmuyor. Geneldede sebze agirlikli yiyorum ve ekmek yok. Benim genelde hep kabiz oluyordum belkide ondan kilo aliyordum 3 gundur ne sahurda nede iftarda ekmek yemedim yerine yogurt yedimİnsallah canim bugun biraz kacirdim ama yarin yeniden basliyorumm. Oruc tutunca ben kilo aliyodum ya.sende nasi bi etki oluyo?
Merhaba canim hosgeldinmerhabalar benide aranıza alırmısınız benimde marta kadar en az 10 kilo vermem lazım 3 haftadır çabalıyorum
ve 2 kilo 600 gram vermişim inşallah geri almam sizle birlikte zayıflarım
nisan da düğünüm var ve benim marta kadar kilolarımdan kurtulmam gerek
Bende ters tepiyo canim.uzun sure ac kalinca metobolizma yavasliyo.bide aksam ne bulsam yiyorum.benim is bulmam lazim en kisa zamandaCanim az yiyorum ve gunler kisa oldugu icin haliyle cok acikmiyorum birde her yemekten yiyorum fakat cok kucuk tabaklarda yiyorum. Bide boyle dene istersen çünkü atistirma olayi olmuyor. Geneldede sebze agirlikli yiyorum ve ekmek yok. Benim genelde hep kabiz oluyordum belkide ondan kilo aliyordum 3 gundur ne sahurda nede iftarda ekmek yemedim yerine yogurt yedim
Canım başladığım kilom 72 idi bugün sabah tartildim 69.4 kiloyum suan en azindan 60 kilo olmak istiyorum bende bağırsak tembelliği vardı bu aralar tarçınlı su çok iyi geldi ondan mi yoksa yediklerime dikkat etmemden mi bilmiyorum ama kilo vermeye başladımMerhaba canim hosgeldinTebrik ederim ayrica dugun icin 3haftada gayet guzel sonuc.kac kilosun suan? Hedef kac?
Baslarda guzel veriyosn genelde.insallah duraklamadan devam ederCanım başladığım kilom 72 idi bugün sabah tartildim 69.4 kiloyum suan en azindan 60 kilo olmak istiyorum bende bağırsak tembelliği vardı bu aralar tarçınlı su çok iyi geldi ondan mi yoksa yediklerime dikkat etmemden mi bilmiyorum ama kilo vermeye başladım
Benim istahimi kapatti canim sabahlari kahvalti yapmiyorum genelde oglen yemek yiyorum akşamları genelde yemiyorum yiyosamda ekmek yok olurda ekmek yersem de tam bugday yiyorum yedigim seylerin kalorisini sayarak yiyorum bide :) ne çok konuştumBaslarda guzel veriyosn genelde.insallah duraklamadan devam edertarcini severek kullanirim.tatli istegimi baya azaltti benim.belki sana da oyle etki etmistir
Henuz organize olamadik sanirim ama yapabilirz.iyi olurSizlerde herhafta tartiliyor musunuz yediklerimizi felan da mi paylassak acaba birbirmizi desteklesek
Kahvalti en onemlisi ama yapsan iyi olur.tek ogun yemek ve ben.dusunemiyorum bileBenim istahimi kapatti canim sabahlari kahvalti yapmiyorum genelde oglen yemek yiyorum akşamları genelde yemiyorum yiyosamda ekmek yok olurda ekmek yersem de tam bugday yiyorum yedigim seylerin kalorisini sayarak yiyorum bide :) ne çok konuştum
Sürekli burda devam edecek olanlar la zayiflayana kadar devam ederiz cuma günü tartilip paylasiriz :)Henuz organize olamadik sanirim ama yapabilirz.iyi olur
Bende öyle diyordum kendime ama balli tarçınlı su benim istahima dur dedi cuma günü eger zayiflamissam kendime ödül veriyorum bugün o yüzden çikolata yedimKahvalti en onemlisi ama yapsan iyi olur.tek ogun yemek ve ben.dusunemiyorum bileben az yyince olmuyo nedense az az sık sık ben de ise yariyo sanirim
Kizlaar nerdesiniz??Sürekli burda devam edecek olanlar la zayiflayana kadar devam ederiz cuma günü tartilip paylasiriz :)
İyi yapmissin canim.haftada bir yapmak lazim.devamlilik sagliyo motive ediyo gercektenBende öyle diyordum kendime ama balli tarçınlı su benim istahima dur dedi cuma günü eger zayiflamissam kendime ödül veriyorum bugün o yüzden çikolata yedim
Aynen canım çok etkili oluyo inşallah marta kadar veririz şu kilolari hele benim kesin vermem lazımİyi yapmissin canim.haftada bir yapmak lazim.devamlilik sagliyo motive ediyo gercekten
Dugun oncesi stresle verilir derler ama dikkat et ters tepmesin canim.sakin ol aman :) veriririz insallah daha 3ay varAynen canım çok etkili oluyo inşallah marta kadar veririz şu kilolari hele benim kesin vermem lazım
Dimi daha beter kilo almayayim bideDugun oncesi stresle verilir derler ama dikkat et ters tepmesin canim.sakin ol aman :) veriririz insallah daha 3ay var
Dimi daha beter kilo almayayim bide
Ama yok yok kilo vericem ben
nerde duydun canım onuCanim bende inan bu hafta tam alistim diyebilirim çünkü kilomu gercekten dert edindim ben kendimi beğenmiyorum baskasinin begenmemesini dusunmek bile istemiyorum yaza bu kilomla girmemek icin boğazıma dur demem lazim sadece yememem gerekenlerin tadina bakiyorum bu sekilde tatmin oluyorum birde zayiflarken yuzden zayiflamamak icin gece yatarken bir bardak süt icilmeliymis bu konuda bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?