zehir olan tatilim

merhaba arkadaşlar..

toparladık
sakince konuştuk ve bana sadece o an keşke evlenmeden önce böyle bir tatile çıkmış olsaydım diye içimden geçirdim sebebi de erkeklerle daha rahat içer gezer tozarım diye düşündüm,sana da söyledim ama sen çok abarttın bende uyuz oldum o yüzden üstüne geldim dedi.

gitmek istiyor musun peki dedim illaki isterim balıkta nasıl mutlu oluyorsam tatilde de olurum ama 2 günden fazla katlanabileceğimi sanmıyorum o kadar erkeğe seninle farklı tadı onlarla farklı dedi.
o anlık bişeydi uzatmanın anlamı yok zaten 10 gün iznimiz var gidip erkeklerle mi geçircem falan dedi.
bende daha uzatmadım.

Olan tatilinize oldu ama..

Cidden çok tatlısınz ya bebis de gelince baya neşeli bir eve dönüşecek
Sinir krizi geciren pembesu ve kenarda kıskıs gülerek izleyen eniste bey.

eşim her fırsatta inşallah çocugun huyları sana benzemez diyor annemle beraber sende git doktora diyo hep şakayla diyor ama bence ciddi ciddi gitmemi istiyor

eşim her fırsatta inşallah çocugun huyları sana benzemez diyor annemle beraber sende git doktora diyo hep şakayla diyor ama bence ciddi ciddi gitmemi istiyor

Hahaha ya tabi eger öfke patlamaların varsa git, çocuk seni daha da delirtir bi de üstüne cocuga da zarar verirsin. Ciddiyim bu konuda. Hem ne olacak ya doktorla iki lafın belini kırarsn, ben de gidicem biara sırf icimi bosaltmak için. Bence modern dünyada en gerekli doktorlardan biri bu branş. :)

Ama çok tatlısınz hemen de yelkenler suya iniyor ya o cok komik.

annesi gidiyomu doktora, ettiğin hakaretler için eşinden özür diledinmi

aslında mantıklı gidebilirim sohbet ederiz birazda doktoru delirtirim
ayrıcaa sende çook tatlısın

annesi gidiyomu doktora, ettiğin hakaretler için eşinden özür diledinmi

diledim ama beni tahrik ettin o yüzden yaptım dedim o da ne kadar da tahrik olsan küfür etme dedi.
bende sende tahrik etme o zaman dedim.. bu kadar..

evet kv gidiyor hatta ilaç tedavisine başladı takıntıları için.
tatil dönüşü görüştük hiç ev mevzusu falan açılmadı çok oturmadık beraber zaten yanımızda çok fazla insan vardı böyle kedi ciğer gibi bakıştık o akşam aradı eşimi bi gece gelin bende kalın yemek falan yaparım beraber vakit geçirirz özledim dedi eşimde bakarız dedi..
kapatınca bana döndü gider miyiz dedi bende olabilir bilmiyorum diye geçiştirdim

görüştünüz yani, onca olayın üstüne bu kadar kısa sürede görüşeceğini tahmin etmezdim. sinirin çabuk geçmiş

görüştünüz yani, onca olayın üstüne bu kadar kısa sürede görüşeceğini tahmin etmezdim. sinirin çabuk geçmiş

evet tatil dönüşü eşimin tüm aile biradayken bayram için görüşmemiştik madem gidelim hepsini aradan çıkaralım dedik..

benim sinirim şimdi değil taşındıktan 1 hafta 10 gün sonra geçmişti..
ne yazıkki çok kolay sönüyor alevim.

kadın gerçekten iyi niyetliydi belkide,doktora gittiğine ve ilaca başladığına göre. sadece dozunu ayarlıyamıyodu, sınırını bilemiyodu. sende bu yumuşaklılıkla tekrar dönersin evine bence, zaten evinide çok seviyodun.

Kayınvalidesi sürekli evine giren değilmiydin sen.Taşındın mı kendi evinden
Valla sana hak veren,annesine karşı seni savunan anlayışlı eşle...şu an ki eş arasında dağlar kadar fark var.
defol gitler,si..tir ollar,ben erkeğim .......
yani konularına göre iki farklı erkek figürü.
Siz kendi başına arkadaşlarla takılma olayını biraz abartmışsınız.Her çiftin kendine has hayatı kendi vakit geçireceği arkadaşları vardır da,sabaha kadar balık tutmanın pek anlaşılır tarafı yok.Erkek erkeğe atil olayına girmiyorum bile.

kötü biri oldugunu zaten hiç düşünmedim ama beni delirtiyordu bu herşeyi ben bilirim halleri..

bilmiyorum döner miyim herşey düzelir mi ama evet evimi çok özlüyorum

o hakaretleri eşim değil ben söyledim..
o yine sakindi ve mal mal yüzüme bakarak biraz kibar ol sen kadınsın erkek olan benim dedi.

o hakaretleri eşim değil ben söyledim..
o yine sakindi ve mal mal yüzüme bakarak biraz kibar ol sen kadınsın erkek olan benim dedi.
Zihniyet bu.sen kadınsın ben erkeğim.Ben küfrederim sen edemezsin gibi birşey.O lafları senin söylediğinin farkındayım.Ortada konuşulan lafarı söylüyorum defol gitler s.tir ollar,ben erkeğimler...yani karşılıklı konuşulan laflar.

o öyle konuşmaz ama bana da sürekli erkek oldugum halde ben bile böyle argo konuşmuyorum sen neden böylesin der.

Maddi imkaniniz elverdigi surece Tabiki seni tatile goturucek.. esinin bundan bir lütuf muş gibi bahsetmesi çok saçma ayrıca evet evli bir erkeğin bekar arkadaşlarıyla tatil yapması oldum olası bana da yanlış gelmiştir yerinde olsam kesinlikle aynı tepkiyi verirdim. Karisi evde sinir kupuyken Bu kadar olayın üstüne baliga çıkacak kadar kafa rahatlığı da cabası yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…