zehir olan tatilim

Su mevzuda; ben olsam bende cok pis kizardim soverdim egerki yari ciplak kizlarin ardindan sensizde burya gelicem deseydi kocam.

pembesu sen haklısın bencede.. bende olsam erkek erkeğe izin vermez tepkimi koyardım. Ama çok fevri davranıyorsun. O sana kendi artılarını saydıkça sende kendi artılarını söyle.. buraya tatile gelicez dediğinde asıl ben sana yüz veriyorum arkadaşlarınla her türlü planı yapıp geziyorsun ama sen her seferinde daha fazla şey istiyorsun isteğine sor hiç bir kadın böyle bir şeye izin vermez de.. yada ne demek seni tatile getirdim çocuk muyum ben biz beraber geldik. Yada ben niye anneme gidiyormuşum bende kızlarla başbaşa şuraya giderim o zaman de.. Kimsenin kocası getirmezmiş o zaman burdaki insanlar neci kimci? Similasyon mu de.. yani tartışacaksın tabi ama bence onun söylediği saçmalıklara açıklama yaparak cevap vererek karşı atağa geçerek yap bunu.. bu arada keşke dönmeseydiniz.. bidr döndüğünüz gibi yine arkadaşlarına koşmuş.

bence haklısın. ben olsam ben de tek göndermem tatile . ben de konuyu birden açınca kızlara bağlardım. ama tek yanlışın üslubun bence. çok sert teprki vermişsin hemen

Konuyu okuduğumda yaşadığım bir vakayı hatırladım. Eski erkek arkadaşım erkek arkadaşlarıyla tatile çıkmıştı. Bana fotoğraflar atıyor, erkek arkadaşlarıyla fotoğraflar, alkoller, bar,disco... Tabii durur muyum bende herşeyi topladım bir kaç arkadaşımla ayarladık direkt bodruma uçmuştum. Tabii kendisinin haberi yok. Mesaj geldi "Nasılsın, ne yapıyorsun?" gibisinden. Anında otelden fotoğraflar attım "İyiyim kızlarla kahvaltı yapıyoruz, birazdan denize gideceğiniz:))))" dedim aynen bu şekilde. Ve 1 haftadır attığı mesajlar "Visenyaaaaa Allah belanı versin senin dön evine, bak ben evdeyim" deyip evinden annesiyle fotoğraflar atması. Gül gül ölmüştüm tabii.

Üslubunuz çok çok yanlış o cümle hiç olmamış keşke sinirinizi fazla parlamadan gösterseydiniz. Siz sinirlendikçe daha çok üstünüze gelebilir. Eşler arasında ne olursa olsun "boşanma" kelimesinin arada kaynamasına yanlış bakıyorum. Böyle giderse boşanırız demesi hoş değil.

Bana göre evli çiftler ayrı ayrı tatil yapamazlar. Benim bir evladım var Rabbim bağışlar inş. Eşim çok yoğun çalışıyor tatile çıkmak zor ama yine de oğlumu alıp tatile gitmiyorum. Ayrı gayri olmaz. Eşler birlikte bir bütün olarak bireyler. Kesinlikle siz uyusmuyorsunuz daha öncede demiştim. Aman çocuk falan yapmayın. Sonunuz parlak durmuyor. Ha bu arada eşin niyeti bozmuş çok belli

Öncelikle burdaki kadınlar ne çok kibar saygılı sabırlı insanlarmış ya. Şaka gibi. O sana demiş ya 2-3 yıl sonra boşanırım, sen az bile söylemişsin. Daha ağırını söylemeliydin bence. Bu erkeklerin bu pis egolarını indirmek lazım.

pembesu tatilinizi zehir eden biri varsa o da kocan. Evet sert tepkiler vermişsin, ama o da seni kışkırtmış. Evli insanların eşleri olmadan arkadaşlarıyla tatile gitmesi çok anlamsız bence. Bekar gibi gezmek isteyen adam evlenmesin bi zahmet. Adam aklınca ben senin için fedakarlık yaptım sen de beni hoş göreceksin tavrında. Ama o evden pembesunun kaprileri yüzünden değil, annesinin acayiplikleri yüzünden çıktılar. Onu unutuyor.

Bu sefer haklısın pembe, üstelik o "böyle yaparsan aldatmaya itersin beni" imasında bende ipler kopardü. Kaldi ki balığa gidiyormus egleniyormus daha ne tatili, otursun adam gibi evinde karısıyla gitsin tatile.

He bak bi de bizim maddi durumumuz orta gelirdir ailemin. Yani her seyi hesaplayıp yaparız ama her yaz da tatile gideriz. Tatil öyle artık büyük bir lüks olmaktan çıktı. Üstelik sen de çalışıyorsun sanki tek basina para getiriyor eve..

Ama uslubun hatalı. O ayarı bi tutturabilsen var ya cicek gibi olacak. :) bence eşin otorite kurmaya çalışmış ama zannetmiyorum yine kuzu gibi gelir sana bugün :) eniste bey pek otoriter degil biliyoruz :)

Siz basta oyle ayri ayri takilmaya alismissiniz. Bundan sonra ne yaparsaniz yapin degismez.
Bi de esiyle alamadigi ne tadi aliyor acaba arkadaslariyla?
Ben boyle bir seyi asla kabul etmem cunku belliki niyet farkli..

Benim icin getcekten sorun olmaz.
Eger rahatsiz olsaydimda s.g gibi cirkin bir kelimeyle degil uygun bir dille gitmeainden rahatsiz oacagimi dile getirirdim.

Hayır gidemezsin dersen o an zaten adam patlar.
Biraz üslubunu bileceksin.
Kocaya s..git diyorsan zaten saygı da kalmamıştır.
Biraz kurnaz davran. Ağzına geleni söylersen böyle olur. Sakinliğini koru.

Hayir tatile gidince aldatacagini dusunuyorsaniz. Tatile gitmeyi de teklif ettiyse tutmaniza gerek yok ki. Salin ipini gitsin.
Zaten boyle bir niyeti kafasina koyduysa tatile gitmeden de yapar.
Su an mesela ne yapiyor nereden bileceksiniz?
Aldatmayi kafasina koyan aldatir bir sekilde.
Tepkinizde haklisiniz.
Bir de baliga cikan adamlari duyunca hep yalniz kovboylar geliyor aklima
Aman dikkat.

ben suan şoktayım
esınde kı ozguvene bak
kımse karısını tatıle goturmezmıste
halıne sukretmelıymıssın de
yok efendım sımarmıssın da
paşazadelerın burnu bı surtse keske !

Ben esinizin yerinde olsam bir kac sene daha beklemez hemen bosardim sizi. Saygidan eser tek cumleniz yok esinize. Adam alttanda alsa hakaret iceren konusmalar usluplar. Ne demis atalarimiz tatli dil yılanı deliğinden cikartir. Sizde bunun zerresi yok.

daha önceki sorunlarınızı bilemicem ama bu konuda haklı olduğunuz kesin.evli bir bayan yada erkek neden tek başına erkek arkadaşlarıyla(yada bayan arkadaşlarıyla) tatile gitme mantığını hiç anlıyamıyorum ben.akibinde söyledikleride hiç hoş değil.

Ben de zaman zaman ayrı takılmayı severim hatta öyle olması gerektiğine inanırım. Yapışık gibi dolaşan çiftlerden de hoşlanmam. Bu demek değil ki aile birliği olmamalı, herkes kafasına göre davranmalı ya da yüz verince astar istenmeli. Ben nasıl arkadaşlarımla plan yapmayı, pikniğe gitmeyi, günübirlik gezileri seviyorsam kendisi de sevebilir ama beraber gittiğimiz yere bir de arkadaşlarıyla gitmek benimle yapamadıklarını yapmak anlamı taşır. Hele ki 2 bikinili kız görüp bunları söylüyorsa beraber giderken bile şüphelenir insan.

Yorumlara şaşırdım doğrusu. Siz zaten adama özgürlük tanıyorsunuz. İçmeye, balığa gidiyor, plan yapıyor arkadaşlarıyla. Ama evli birinin erkek arkadaşlarıyla tatile gitmesi ne demek? Bir de size şükret falan demiş. Tamamen haklısınız.

Sadece bikinili kızlar geçince bunu bağdaştırmak hata olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…