slm arkadaslar içinden çıkamadığımbi durum var cok sevdiğim bi erkek arkadasım var ama benim ailemin durumu ve maddi kazancım onunkini çok üstünde ara ara çok kötü olmasada sorun çıkıyor ve ben böyle durumlara hiç alışkın değilim.onu kaybetmekte istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
slm arkadaslar içinden çıkamadığımbi durum var cok sevdiğim bi erkek arkadasım var ama benim ailemin durumu ve maddi kazancım onunkini çok üstünde ara ara çok kötü olmasada sorun çıkıyor ve ben böyle durumlara hiç alışkın değilim.onu kaybetmekte istemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
canım maalesefki parada önemli bir faktör ama bence aşktan daha önemli değil.yani sevdiğin kişi buna değiyorsa eğer hiç düşünme sorun olur mu diye. benimde nişanlımın durumu iyi değil ama biz yapacaz ne olursa olsun elbet birgün herşeye sahip oluruz yeterki onunla olayım:)
Tabiki de para önemli bir kriter ama herkes şanslı doğmuyor birbirinizi sevip el ele verdikten sonra arada maddiyatın sorun olması gerek sana değer veren çalışkan karakterli biri ise zamanla her şeyi rayına oturtursunuz