zengin olma isteği

Ilginç

Bilinç altınızda bir eksiklik duygusu mu var acaba

Fakir değilsiniz yani geliriniz iyi sayılır ülke standartlarında
Ben de geliriniz iyi sayılır demenizi garipsedim.2kişi çalışıp 4500-5000 slıyırlar yani neredeyse asgari ücret.Gercekten bazılarına bu tutar nasıl iyi geliyor hayret

Ben de bir zamanlar marka alıyordum artık hevesim mi kaçtı gereksiz mi geldi anlamadım, çok pahallı markaları almıyorum istek doğmuyor orta hali markaları alıyorum bütçede bir aksine kısmaya gidiyorum artık Aylık gelirimiz 15.000.... Eşim ve ben çocuk yok eskiden ünlü markanın timsahlı tshirt çanta ayakkabı alırdım şimdi ne gerek var diyip daha az alışveriş ya da alıcaksam gerekli şeyleri. Eskiden sizin gibi ev bakarken sahibinden den birden müstakil villalarda bakıyordum bir gün n oluyoruz be kimsin sen kızım dedim kendi kendime n olduysa o gün para biriktirmeye başladım

benimde marka ayakkabı takıntım çıktı spor ayakkabı baktım hayalımdekı.aynısını buldum.elbısemde falan hayal ettim.300 tl de olsa kabulumdu.625 tl ıdı.outlete bakıyorum şimdi .
dizilerdeki yeşillik içinde vıllalar (amaç villa değil sadece o yeşillik ve göl kenarı)var bende onların hayalındeyım eşime dedim alabılırmıyız dedim rüyanda gorursun dedi

çok fazla sayısal loto ve mıllı pıyango hayali kurduysanız ondan olabilir.bazen etkısınden cıkamıyor insan.
bende kendımı 10 mılyonumu ne şekilde degerlendırmelıyım ve nelere yatırım yapmalıyım diye kalem kalem yazarken buluyorum bazen kendımı:)

O hislerin bende hep vardı 30 yıldır tık yok bekleme Ferrari falan değil ama ben ev araba hayalinde değilim ama benim kalite takıntım vardır. Lcw defacto dan yirmi parça ürün alacağıma lacoste, zara, bazen Vakko alırım. Sallıyorum Çikolata alacaksam lindt alırım Vakko çikolata alırım. Ama nunu kimseye gösterme ihtiyacı göstermem. Etiketi direk atıp bir kavanoza doldururum. Eve bir eşya alacaksam birkaç ay para biriktirip mudo home dan alırım falan. Senin gözün fazla yükseklerde kardeşçim gel sen benim formülü dene

Bilinçaltında çocuklukta değer görmediğini düşünen kişilerin bu şekilde kendine değer biçme arayışı olduğunu düşünüyorum yaptığımın.

Aman üç yıllık konuymuş inşallah ferrari almışsındır

Sağlığım yoksa yalının manzarası karşısında derin nefes alamam... ferrari hastane kapılarına gidecekse hiç binmemeyi tercih ederim.

Sadece sağlıklı olduğum için kendime mükellef kahvaltı sofraları kuruyorum. Insan sağlıklı değilse yediği de zehir oluyor.

Hayalleriniz olmasi güzel. Ama benim hayallerimden çok farkli olduğu için hislerinizi anladığımı iddia edemiyorum.

Benim hayallerim farkli. Ama yine de özünde para ile olacak şeyler.

Yeşillerin içinde bahçeli müstakil ev hayalim var. Şatafatlı olması gerekmez. Bahçesi olsun yeter. Ama o da parasız olmuyor işte.

ALLAH bugunlerimizi bize aratmasın.

Allah hicbirimizi sagliktan ayırmasın.

Valla bizim bmw miz var 2 tane 2 yasindalar biri benim biri esimin, bizim bi tek hayalimiz kaldi oda müstakil bi ev bahceli istiyoruz almanyadayiz fiyatlar 600bin euro 700bin euro yenisi bulursan bize de söyle duasi haha

Ufak tefek cinayetler mi izlediniz? Ben en son bu diziyi izlerken zengin olma duası aratmıştım.Zengin olup Sarmaşık'a taşınacaktım. Ama söyleyeyim tutmuyor Hatta geri tepiyor bile olabilir

Belki bilinç altında eskiden yapmadıkların içinde ukte olarak kaldı. Birde o araba markası Porsche (Porsche ye ayıp olmasın diye düzelttim) :)

O gelirle bu devirde istekleriniz çok anlamsız kardesimde öyle çalışmaz aksama kadar yatar ama hep bir hayal şunu istiyorum bunu istiyorum ya . Hem napacaksiniz zengin olup bende hep allahım bizı zengin etme diye dua ederim aşırı zenginlere bence hayat anlamsız her istediğin olunca hiç bir anlamı yok bence kendine oyalanacak sevdiğin mutlu eden bişeyler bul boş hayaller kurma yalı ne ya hadi araba neysede

Bazen bende hayal kurarım bu çok insani ama sonra döner etrafıma bakarım, insanın kefenini bile toprakta bırakıp gittiği bir dünyada her şeyim olsa ne olur olmasa ne olur. Çok parasızlıkçektiğim zamanları düşünürüm, nereden nereye geldim derim kendime şükür sebebi bulurum.
Bir de garip bir denge var dünyada, patronum tam da anlattığınız gibi bir hayata sahip, arabalar, villalar ama yıllardır hasta , şirketteki çocuklar ilaçlarını alıyor bazen gidip, torbalarca ilaç görseniz inanamazsınız, yani elindeki paranın lüksün hiç bir anlamı yok, istediği gibi yiyemiyor, gezemiyor, gönlünce koşup terleyemiyor, yok diyorum Allahım sağlığımı alma verdiğin rızkada çok şükür. Kendime böyle bir çözüm buldum

Aylık gelirimiz sizinkinin 3 katı
Hiç böyle heveslerim yok
Dua ederek zengin olunuyorsa oturduğumuz yerden biz de edelim

Bu gününüzü aramayın da
Ülkenin hali ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…