zengin olma isteği

Oha dedim okuyunca bu aralar bende de var o saplantı haline geldi resmen.PARAA PARAA diye dolanır oldum
İçimize Dan Bilzerian mıydı neydi o kaçmış olmasın .

Zenginin parası züğürdün çenesini yorar demişler sizinde hayal gücünüzü zorluyor :)

insanların dönemleri oluyor herhalde.

özellikle kadınlarda daha bariz farklar olabiliyor dönemler arası.

bir arkadaşım 30 yaşına kadar eve ne varsa doldurduğunu, sürekli alışveriş yaptığını,

30dan sonra evdeki her şeyi attığını, gereksiz tek bir eşya bırakmadığını ve alışverişi neredeyse sıfırladığını anlatmıştı.

40dan sonra normale dönmüş :) ikisinin arası bir yerde.

çok şeyapmayın, imkan da yokmuş zaten, hani olup elinizdeki parayı har vurup harman savurma durumu da olmayacaksa, geçer gider bunlar da

Çok güldüm rabbim gönlünüzce versin ins.vakai süresini okuyunuz bereket duasidir .

en büyük servet sağlıktır sağlık olunca işinde olur paran da ,arkasından mutluluk ,çok zengin kişilerin mutlu olduğuna hiç şahit olmadım ben.

Eşim dublex ev istiyor çatısında kuş beslemek için ben de 'ben nasıl temizleyeceğim 2 katlı evi diyorum?' 70m2 ev hemen bitiyor.
Düşün bir de yalıda hizmetçiler olduğunu. Kadına temizlik yap diyemem utanırım valla.

Luks araba istenir misal audi istersin,volvo istersin de ferrari ya da porsche nedir ? :)) Uc buyuklere yeni transfer olup bonservisiyle bu arabalari altina ceken anadolu klubu futbolculari gibi Fazlasiyla arabesk
Konuya donersek benim memuriyet ruhuma islemis.Bosuna demiyorum ruhum da memur diye. Kazandigim paranin bir kismi rutin giderlere,taksitlere,kredilere bir kismi tatilime yetince benden mutlusu yok.Tabii sana her yil 20 bin lira verecegiz.Bununla diledigin ulkeye gidebileceksin deseler hayir demem tabi.(Bak butceyi bile abartmadan soyluyorum 20 bin diye )

bazen cevrendeki insanlar yada tvden gördüğün yaşam şartları cok hosumuza gidebiliyor ve böyle hayallere sürüklüyor bizi önemli olan bu hayallere kapılıp şükrünü bilmemek ve kendi durumun iyi oldugu halde depresyona girmemek.. aradaki çizgiyi aşmamalısın

Çok uçmuşsunuz bir de hani zenginlik derken baya baya zenginlik yani Ferrariler yalılar falan maazallah zararlı şeyler bunlar zamanla eşinizi de beğenmemeye, onun getirdiği kadarı ile yetinemeyip şikayet etmeye şu böyle giyiniyor bu şöyle evlerde oturuyor demeye başlarsanız evliliğiniz zarar görür. Şunu unutmayın bu hayatta huzur ve mutluluk en önemlisi altınızda arabanız yalınız olsa ne olacak ki yani size ne artısı var hepsi dünya malı ve dünyada kalacak. Üç beş iyi dost güzel vakitler hepsine bedeldir.

Sen demiceksin ki zaten. HizmetciLER varsa kahya da vardir. O diyecek.

hadi hep beraber zengin olalım marka takılalım çılgınlık yapalım

Sen demiceksin ki zaten. HizmetciLER varsa kahya da vardir. O diyecek.

Bak işte gördün mü görev dağılımını bile beceremiyorum.
Yardımcılarla muhatap olmanın bile sınırı var. Aynı yalının içinde herkesle içinden geldiği gibi muhabbet edemezsin hemen görgüsüz der otoriteni sarsarlar.

Spor ayakkabı konusunda size %100 katılıyorum.
Ayakkabı çok önemli.
Bir de benim gibi 40-41 numara giyiyorsanız.
Bulduğum ayakkabının çeşitli renklerini de alırım

Iste bir tane benim eşimden dedim. Esimde yıllarca ne para ne pul gerek diyen adam. Yalı da oturma hayali kuruyor neden diye sorarsan. Deniz kenarı olacak mış bahçeden olta atıp balık tutacak mış
Sonra bide yat istiyor hatta o yatla tuttuğu balıkları dönüşte satmayı düşünüyor.

Adamın hayali bile fakir fakir yani

Artık anlatamıyor çok pis dalga geçiyorum..

Ve diyorum etimiz budumuz belli. Hamsinin kilosu 10 tl ye çıkınca almıyoruz biz sen yalı bahçesinde balık tutmaktan bahsediyor sun. O yalının yıllık bakım masrafı ile oturduğun gibi 2 daire alırsın. Sürekli bu hayallere kapılıp kendini daha kötü hissetme. Ayrıca genelde kadınlarda olur böyle ben gıkımıçıkarmazken sana noluyor diyorum. Çok sinir oluyorum evde ben böyle muhabbetlere. Şükürsüzlük gibi geliyor bana

Sende kiralık aşkataki neron gibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…