- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi deniz54321
-
Çok güldüm30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mütevazi yaşayarak ve bunu savunarak geçti. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde büyümedim mesela en büyük örneği abim her zaman lükse düşkün bir insan olmuştur ama ben kaçınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin bütçesini zorlamadım ne düğünde ne ev eşyasında.
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya çıktı ama öyle böyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrarihadi olmadı en kötü ihtimalle porche da kabulüm fakat daha aşağısı olmaz. diğer arabaların hiçbiri beni çekmiyor. ev desen ona keza. yalılarda oturmayı filan hayal ediyorum ne ara bu hale geldim bilmiyorum. dizi filan da izlemem hiç, hani oralardan görüp etkilendim desem ki zaten o yaşları çoktan geçtim. ciddi ciddi gece gündüz bu hayallerle yaşıyorum ve gerçekten aklımdan şüphe etmeye başladım. hayal ettiğim şeylere sahip olma ihtimalim kesinlikle yok zira eşimle aylık gelirimiz 4500-5000 civarı
en son google da "zengin olma duası" aratmaya başlayınca kendimi buraya attım
Benimde ruhum fakir vallaBizimkiler yazliktan dublex daire alalım diyorlar ben apartman dairesinin nesi var alın gitsin ne yapacaksınız iki katlı evi diyorum Gözüm çok tok benim . Hayallerimi lux evler arabalar suslemez Hic
Sen demiceksin ki zaten. HizmetciLER varsa kahya da vardir. O diyecek.Eşim dublex ev istiyor çatısında kuş beslemek için ben de 'ben nasıl temizleyeceğim 2 katlı evi diyorum?' 70m2 ev hemen bitiyor.
Düşün bir de yalıda hizmetçiler olduğunu. Kadına temizlik yap diyemem utanırım valla.
hadi hep beraber zengin olalım marka takılalım çılgınlık yapalım30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mütevazi yaşayarak ve bunu savunarak geçti. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde büyümedim mesela en büyük örneği abim her zaman lükse düşkün bir insan olmuştur ama ben kaçınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin bütçesini zorlamadım ne düğünde ne ev eşyasında.
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya çıktı ama öyle böyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrarihadi olmadı en kötü ihtimalle porche da kabulüm fakat daha aşağısı olmaz. diğer arabaların hiçbiri beni çekmiyor. ev desen ona keza. yalılarda oturmayı filan hayal ediyorum ne ara bu hale geldim bilmiyorum. dizi filan da izlemem hiç, hani oralardan görüp etkilendim desem ki zaten o yaşları çoktan geçtim. ciddi ciddi gece gündüz bu hayallerle yaşıyorum ve gerçekten aklımdan şüphe etmeye başladım. hayal ettiğim şeylere sahip olma ihtimalim kesinlikle yok zira eşimle aylık gelirimiz 4500-5000 civarı
Sen demiceksin ki zaten. HizmetciLER varsa kahya da vardir. O diyecek.
Ama hala doyumsuzluk var sanırım :)
Bence bir çantaya bin kusur vermek yerine eğer 50-100 tl ye çanta alıyorsanız bunu artırın. Yani indirimli olarak 350,400,500 tl ye de kaliteli cantalar bulabilirsiniz. Zamanla bu şekilde marka çanta koleksiyonunuz olduğunda daha tatmin edici olur sanıyorum.
Mesela benim için kaliteli bir spor ayakkabı çok önemli.
Ayak rahatlığı önemli daha doğrusu.
Kendinize iyi bir markadan ayakkabı alın.
Yaz geliyor birkaç kaliteli elbise alın.
Zamanla doyum yasayacak ve bu istekleriniz tatmin olacaktır.
Hoş insan kaliteye alışınca vazgeçemiyor :)
Durumunuz varsa alın. Bebek olunca daha dikkat edersiniz.
Iste bir tane benim eşimden dedim. Esimde yıllarca ne para ne pul gerek diyen adam. Yalı da oturma hayali kuruyor neden diye sorarsan. Deniz kenarı olacak mış bahçeden olta atıp balık tutacak mış30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mütevazi yaşayarak ve bunu savunarak geçti. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde büyümedim mesela en büyük örneği abim her zaman lükse düşkün bir insan olmuştur ama ben kaçınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin bütçesini zorlamadım ne düğünde ne ev eşyasında.
Sende kiralık aşkataki neron gibi olursun.Bak işte gördün mü görev dağılımını bile beceremiyorum.
Yardımcılarla muhatap olmanın bile sınırı var. Aynı yalının içinde herkesle içinden geldiği gibi muhabbet edemezsin hemen görgüsüz der otoriteni sarsarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?