zengin sevgili fobisi

İşyerlerinin muhasebe dökümü, şirketlerin aylık gelir gider durumunu da tek tek anlatsaydi iste o zaman mütevazi diyebilirdik..

Tanimak istiyorsanız temkinli olun neler duyuyoruz..

Farzerki zengin degil senin gibi....ona gore ilerlet iliskini...parasini dusunmeden iliskinize sans ver...dogrusu bu
Öyle yapıcam onun benim gibi normal bi insan olduğuna inandırıcam kendimi o gözle bakarak tanımaya çalışıcam.. yoksa zengin olduğu için etkilendiğimi düşünmek kafamı karıştırıyor

Dizi gibi Biletler de bir karisiklik olunca arkadasi business class'a mi verdiler acaba
Aynı uçağı kaçırmak üzereyken tanıştık Koştururken yani inincede yanıma geldi tanışmak istediğini söyledi

Sikayet ettim bu yorumu
Uyeye tesekkur edeceginize hakaret ediyorsunuz, yeni bir sey ogrendiniz iste ne guzel, umrunuzda mi bilmiyorum ama.
Sikayet ettim bu yorumu
Uyeye tesekkur edeceginize hakaret ediyorsunuz, yeni bir sey ogrendiniz iste ne guzel, umrunuzda mi bilmiyorum ama.
Kıt hakaret sayılmaz ki kıt dedim hani nesli tükeknen ender az bulunan siz nasıl anladınız ki :)

Oğlan sana evlenme teklifi mi etti? Neden o kadar ileri düşündünüz ki.. Konuşun görüşün, kafa yapınız uygunsa zaten ilişkiniz de aşama kaydeder.

Parasından pulundan etkilenmişsin etkileneceğin kadar. Ne saçma dert , parası seni niye bu kadar düşündürdü? TAmam işi gücü varmış durumu da iyiymiş artı olarak at kenara tanımaya devam et. Bir insan amcasını kardeşini niye anlatır 3. Görüşmede mütevazilik bunun neresinde onu da anlamadım zaten. Bana görgüsüz gibi geldi. Bİz de zengin yok ama kariyer çok , sülalede ya doktor ya odtü ya boğaziçi mezunu mühendis psikolog Vs hemen her ailede var. Kimseye de 3. görüşmede anlatmadım bunu. Bana ne sülalemden tanıştığım adama ne?

İLk görüşmeden bmv lerini Mercedes'lerini anlatan bir kroya denk gelmiştim zamanında acayip bir tiksinti yaptı bende zengin erkeğe karşı. İkinci görüşme tabiki olmadı. Sen de tanı bak işte

benim 7 göbek sülalem kredi cekse bu adamla dügün yapamam diye terk ettigim adami mankenin teki havada kapti, simdi magazinde boy boy fotolarini görüyorumBence bi akisina birak bak bakalim 4cü 5ci bulusmada neler olcak

Hic gercek gelmedi adam bana 29 yasinda zengin ee bu adami daha erken yasta kaparlardi zaten..Adam gitmis havaalanında 1 kere gördügü kiza tanisalim mi demiş

Şimdiden böyle gözünde büyütmen zaten olaya yenik başlaman demek. Bol şans :)

Zengin, yakisikli, kasli erkek tamam
Fakir ama gururlu, saskin ama basarili ve akilli kadin tamam
Tesadufler silsilesi sonucu tanisma tamam
Sirada yanlis anlasilmalar, esas kizin bi turlu yanlis anlamayi duzeltememesi, ha bi de esas oglanin kendisinden daha sevimli, ama birazcik daha fakir kankasinin esas kiza asik olmasi kalmis.
Ay gercekse konu diye seettim bi anda kabul et tabiki zengin diye adam birakilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…