- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
kıtça da biliyorum anlar mısın ?Önce tanıyaydınız birbirinizi.
Ayrıca Türkçe'de hoşlantı diye bir kelime yoktur.
Öyle yapıcam onun benim gibi normal bi insan olduğuna inandırıcam kendimi o gözle bakarak tanımaya çalışıcam.. yoksa zengin olduğu için etkilendiğimi düşünmek kafamı karıştırıyorFarzerki zengin degil senin gibi....ona gore ilerlet iliskini...parasini dusunmeden iliskinize sans ver...dogrusu bu
Aynı uçağı kaçırmak üzereyken tanıştık Koştururken yaniDizi gibiBiletler de bir karisiklik olunca arkadasi business class'a mi verdiler acaba
Ben anlarım da senin bilmediğin kesin.kıtça da biliyorum anlar mısın ?
Sikayet ettim bu yorumukıtça da biliyorum anlar mısın ?
Hahahah demek kıt ça biliyonBen anlarım da senin bilmediğin kesin.
Sikayet ettim bu yorumu
Uyeye tesekkur edeceginize hakaret ediyorsunuz, yeni bir sey ogrendiniz iste ne guzel, umrunuzda mi bilmiyorum ama.
Kıt hakaret sayılmaz ki kıt dedim hani nesli tükeknen ender az bulunan siz nasıl anladınız ki :)Sikayet ettim bu yorumu
Uyeye tesekkur edeceginize hakaret ediyorsunuz, yeni bir sey ogrendiniz iste ne guzel, umrunuzda mi bilmiyorum ama.
O kelimenin anlamını da bilmediğin,dolayısıyla ne kadar kıt olduğun ortada.Kıt hakaret sayılmaz ki kıt dedim hani nesli tükeknen ender az bulunan siz nasıl anladınız ki :)
Sabancılardan bahsediyorsun galibakardeşinin ayrı bi firması varmış kendisinin ayrı babasının amcasının ayrı...
Kıt hakaret sayılmaz ki kıt dedim hani nesli tükeknen ender az bulunan siz nasıl anladınız ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?