Saygısız ve çirkef tavırlar, sizinle anlaşılacak bir yan yok.
Bu forumda moda falan değil, hayatın akışı içerisinde zaten olması gereken bir şey.Hayatınızda hep kaba saba konuşmalar, hakaretler vs. varsa size yabancı gelmiş olabilir anlarım.
Evlenmeyenlere arıza dedi falan diyerek yok yere kendinize taraftar toplamaya çalışmayın. Çünkü öyle bir şey demediğim gayet açık.Zaten 29 yaşında ve bekar bir birey olarak böyle bir şey söylemem çok saçma olur
Ayrıca okuma yazmanız varsa sadece erkekler için konuştuğumu da yazmıştım.
O zaman siz de gözardı edin, çirkefçe kendi fikrinizi empoze etmeyin insanlara.
Allah Allah ben böyle düşünüyorum kendi fikrimi söylüyorum yahu! Ne bu zorla kendi fikrini empoze etme hırsı?
Kendim de 29 yaşındayım zaten ve erkekler için konuşuyorum. Niye atlayıp bana cevap veriyorsunuz ki hayret bir şey
Kim size arızalısın dedi??
Sizin gibi düşünmek ya da onaylamak zorunda mıyım? Hayır!
Neden söylediklerimi çarpıtıyorsunuz ben hiçbir yerde 18-20 yasında evlenen normaldir demedim,zaten zihniyetime ters.
28 yaş ve üstü erkeklerde , dişe dokunur sebeplerle evlenmemişse var bir arızası ama duygusal, ama karakter ama huy..
Ben böyle görüyorum böyle düşünüyorum.
Başka fikirlere de saygı duymayı öğrenin.
Genelleme yapıyorsun ve kendi fikirlerine istinaden bende dahil birçokları tarafından olağan durum olarak görünen bir konuda ''arıza'' dan bahsediyorsun. Kendi düşüncelerindir, kesinlikle ve rahatça paylaşımda bulunup fikirlerini belirtebilirsin elbette, bu senin için bir haktır ve ifade özgürlüğünü savunurum ama diğer yandan insanlar kabul etmedikleri fikre saygı duymazlar. Bunu söyleyen iki yüzlüdür bence, ya da kendi karşıt teziyle ilgili yaşadığı tutarsızlıkları vardır. v.s.
Şöyle düşün; Maddi açıdan ayakları üzerinde durmaya çalışan bir erkek. 24 yaşında üni. den mezun olur, uzun dönem askerlikle birlikte 26 gibi iş hayatına atılır. 4 senelik iş deneyimi sonunda kariyeri oturmaya başlar ve ev geçindirebilecek maddiyata erişir. Yaş oldu 30. Bu esnada kendine eş arayışları başlar ve kısa sürede bulduğunu düşünelim, nişandı düğündü derken oldu sana 32. Bu hesapta hata var mı ? Çok mu ütopik bir örnek ? veya bu adama direkt arızalı etiketi mi yapıştırmalıyız ?
Örnektir, çoğaltılabilir. Kadın olsun erkek olsun belli bir hayat deneyimine ulaşmadan ve tecrübe edinmeden evlilik yoluna pek girilmemelidir. Bazen gözü kara olup şansı yaver gider insanın ama çoğu zaman maalesef hep üzücü örneklerle karşılaşıyoruz.
Polemik değil niyetim, yazdıklarımı anlamaya çalış. Tıpkı benim seni anlamaya çalıştığım gibi.
Bu kadar net konuştuğun için tepki aldın sanırım.bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
Gözükmez tabi, banlandı:)zengin, is guc sahibi, cevresi genis adam havaalaninda tanimadigi kizin pesinde kosuyor. Sacma yani. Ay neyse konu da gercek degil buyuk ihtimal konu sahibi ortalikta gozukmuyor bosuna tartismayin.
Bu kadar net konuştuğun için tepki aldın sanırım.
Bir erkek oluşumunu tamamlamadan evlendiyse ve boşandıysa o daha çöptür arızadır mesela benim için.
Ama mantıklı düşünüp gerçekten evlenebileceği birini ararken yaşı 30 35 olduysa bu bana gayette normal gelir. Herkesin kendi tercihi.
Aa gunahini aldimGözükmez tabi, banlandı:)
Zengin cocuqq kurtarır onuAa gunahini aldimAllah kurtarsin.
ayyyyni dusuncedeydim!bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
ayyyyni dusuncedeydim!
taa ki sevgilimle tanisana kadar. 37 yasinda, bekar ve hic evlenmemis (bi nisanlilik donemi gecirmis 19 yasindayken sadece). bikac hafta ciddi ciddi 'cikacak arizasi, az kaldi, bulcam bulcam' diye ugrastim didindim durdum ama i-ih, adam sahane. baktim olusan ufak tefek surtusmelerin cogundada ariza cikaran taraf benim, e artik Allahtan belanimi ariyosun dedim kendime, ve bi baktim ki iki hafta once parmagimda yuzuk, nisanlanmisim haha..
Evet, 27/28 yasindan sonra erkekte kadinda cok daha secici olmaya basliyor, erkekler 32/33 yaslarinda hala bekarsa o iste bi bit yenegi oluyor cogu zaman, ama yinede cokta onyargili yaklasmamak lazimmis, bunu ogrendim.
Kiz umutlarimi yeserttin sagol.ayyyyni dusuncedeydim!
taa ki sevgilimle tanisana kadar. 37 yasinda, bekar ve hic evlenmemis (bi nisanlilik donemi gecirmis 19 yasindayken sadece). bikac hafta ciddi ciddi 'cikacak arizasi, az kaldi, bulcam bulcam' diye ugrastim didindim durdum ama i-ih, adam sahane. baktim olusan ufak tefek surtusmelerin cogundada ariza cikaran taraf benim, e artik Allahtan belanimi ariyosun dedim kendime, ve bi baktim ki iki hafta once parmagimda yuzuk, nisanlanmisim haha..
Evet, 27/28 yasindan sonra erkekte kadinda cok daha secici olmaya basliyor, erkekler 32/33 yaslarinda hala bekarsa o iste bi bit yenegi oluyor cogu zaman, ama yinede cokta onyargili yaklasmamak lazimmis, bunu ogrendim.
haha, amin canim tesekkurler!Öncelikle çok sevindim sizin adınıza,Allah tamamına erdirsin mutlulukla.
Bir umut var diyorsunuz yani hala.. Ah.. çıksınlar da fikrimizi değiştirsinler
hahah cok tatlisin! tesekkur ederim canim, darisi en guzel sekliyle basina insallah!Kiz umutlarimi yeserttin sagol.
Mutluluklar :)
Ben 30 yaşındayım. O zaman yaşıtım erkekler kesin arızalı olduklarından evlenemedi. Küçükler de beni almaz. Komple kaldım evde yani?bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
bu kadar da iddialıyım.
Ben 30 yaşındayım. O zaman yaşıtım erkekler kesin arızalı olduklarından evlenemedi. Küçükler de beni almaz. Komple kaldım evde yani?
Ben 30 yaşındayım. O zaman yaşıtım erkekler kesin arızalı olduklarından evlenemedi. Küçükler de beni almaz. Komple kaldım evde yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?