zengin sevgili fobisi

Zengin olduğunu öğrendikten sonra daha yakışıklı gözükmeye başladı mı gözüne
Şaka bir yana bence şu aşamada sizi etkilemesin siz de dişinizle tırnağınızla kariyer sahibi olmuşsunuz. Para için evlenilmez zaten. Normal bir şekilde ilerliyor. Olumlu düşün şekerim olumlu olsun

Tek bir hakaretimi gosteremezsin cunku yok.

Forumda hep takilirim taraftara gerek yok. Cirkeflik derken... Kisi kendinden bilir isi deyip goz ardi ediyorum.

Genelleme yapıyorsun ve kendi fikirlerine istinaden bende dahil birçokları tarafından olağan durum olarak görünen bir konuda ''arıza'' dan bahsediyorsun. Kendi düşüncelerindir, kesinlikle ve rahatça paylaşımda bulunup fikirlerini belirtebilirsin elbette, bu senin için bir haktır ve ifade özgürlüğünü savunurum ama diğer yandan insanlar kabul etmedikleri fikre saygı duymazlar. Bunu söyleyen iki yüzlüdür bence, ya da kendi karşıt teziyle ilgili yaşadığı tutarsızlıkları vardır. v.s.

Şöyle düşün; Maddi açıdan ayakları üzerinde durmaya çalışan bir erkek. 24 yaşında üni. den mezun olur, uzun dönem askerlikle birlikte 26 gibi iş hayatına atılır. 4 senelik iş deneyimi sonunda kariyeri oturmaya başlar ve ev geçindirebilecek maddiyata erişir. Yaş oldu 30. Bu esnada kendine eş arayışları başlar ve kısa sürede bulduğunu düşünelim, nişandı düğündü derken oldu sana 32. Bu hesapta hata var mı ? Çok mu ütopik bir örnek ? veya bu adama direkt arızalı etiketi mi yapıştırmalıyız ?

Örnektir, çoğaltılabilir. Kadın olsun erkek olsun belli bir hayat deneyimine ulaşmadan ve tecrübe edinmeden evlilik yoluna pek girilmemelidir. Bazen gözü kara olup şansı yaver gider insanın ama çoğu zaman maalesef hep üzücü örneklerle karşılaşıyoruz.

Polemik değil niyetim, yazdıklarımı anlamaya çalış. Tıpkı benim seni anlamaya çalıştığım gibi.

Zaten ilk mesajımda " dişe dokunur bir sebep dışında"şeklinde parantez açmış olup yazdıklarınızı kastediyorum.
Dişe dokunur kalıbı o nedenle oraya yazıldı.
Diğer türlü direk yazılırsa zaten sığ bir düşünce olur.Aşırı genelleme olur.
İlk mesajım o kadar da zor anlaşılabilecek gibi değildi aslında, herkes algılar diye düşünmüştüm.ama ne yazık ki editleme şansım yok.

bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
Bu kadar net konuştuğun için tepki aldın sanırım.
Bir erkek oluşumunu tamamlamadan evlendiyse ve boşandıysa o daha çöptür arızadır mesela benim için.
Ama mantıklı düşünüp gerçekten evlenebileceği birini ararken yaşı 30 35 olduysa bu bana gayette normal gelir. Herkesin kendi tercihi.

zengin, is guc sahibi, cevresi genis adam havaalaninda tanimadigi kizin pesinde kosuyor. Sacma yani. Ay neyse konu da gercek degil buyuk ihtimal konu sahibi ortalikta gozukmuyor bosuna tartismayin.

zengin, is guc sahibi, cevresi genis adam havaalaninda tanimadigi kizin pesinde kosuyor. Sacma yani. Ay neyse konu da gercek degil buyuk ihtimal konu sahibi ortalikta gozukmuyor bosuna tartismayin.
Gözükmez tabi, banlandı:)

Burada bazı insanlar var, özellikle atlayıp polemiğe girmeyi seviyor.Tüm forumu tarayıp bugün kime giydirsem diye dolaştıklarını düşünüyorum, bence böyle bir durum .
Tepki almış olmam umurumda değil, çünkü birilerinin beni anladığını düşünüyorum.
Tekrar söylüyorum dişe dokunur sebep dedim, yani istisnalar elbette vardır. Ama 28 yaş üstü erkekle bir konuşun, bekarsa kimse ona yaklaşmıyorsa, yaklaşan da kaçıyorsa çıkıyor bir arızası.. Cimri olur, sapık olur, kadınlara güveni bitmiş olur tek kadının acısını herkesten cıkarmaya kalkışmış olur, gözü doymamış olur.. olur da olur....
Kadınlar hissediyor bunu çünkü. Burada pek çok kadının da bahsettiğim şeyi deneyimlemiş olduğunu düşünüyorum, sadece böyle yazınca kendi durumuyla karşılaştırıp <aha bize laf etti dur şuna haddini bildireyim> diye tepki vermesi eğlenceli geliyor bazılarına

tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
ayyyyni dusuncedeydim!

taa ki sevgilimle tanisana kadar. 37 yasinda, bekar ve hic evlenmemis (bi nisanlilik donemi gecirmis 19 yasindayken sadece). bikac hafta ciddi ciddi 'cikacak arizasi, az kaldi, bulcam bulcam' diye ugrastim didindim durdum ama i-ih, adam sahane. baktim olusan ufak tefek surtusmelerin cogundada ariza cikaran taraf benim, e artik Allahtan belanimi ariyosun dedim kendime, ve bi baktim ki iki hafta once parmagimda yuzuk, nisanlanmisim haha..

Evet, 27/28 yasindan sonra erkekte kadinda cok daha secici olmaya basliyor, erkekler 32/33 yaslarinda hala bekarsa o iste bi bit yenegi oluyor cogu zaman, ama yinede cokta onyargili yaklasmamak lazimmis, bunu ogrendim.

Öncelikle çok sevindim sizin adınıza,Allah tamamına erdirsin mutlulukla.
Bir umut var diyorsunuz yani hala.. Ah.. çıksınlar da fikrimizi değiştirsinler

Kiz umutlarimi yeserttin sagol.
Mutluluklar :)

O kadar zengin adam uçağı kaçırdı diye niye koşturuyor ki? Gider bir sonraki saate yeni bilet alır.

İkincisi o kadar mütevazi adam üçüncü buluşmada tüm mal varlığını size niye anlattı ki?

Son olarak da tecrübemi paylaşayım, yaramı kanattın zengin koca deyince.

Benim eşimin ana-babası da çok zenginmiş ama evlenene kadar hiç bilmiyordum. Kv şu apartman bizim, şu ofisler bizim deyince öğrendim.

Sonra kv-kpin yapılmakta olan 6 milyonluk evi vardı, altı milyonluk yani eski para ile trilyonluk evin 300 bin tlcik borcu için bizim oturduğumuz 800 bin tlcik evi kiraya vermek istediler, bana da hep beraber 3 milyonluk evde oturmayı teklif ettiler. Ben kabul etmeyince her şey çok kötü oldu. Benim ana-babam da zavallı çiftçi köylü, ben de bir garip atanamamış öğretmen.

Demem o ki senin hikaye benimkinden de yaş. Zenginlik de kafanı karıştırmasın, o da zor iş.

Coooookkkk zengin ailenin her bir bireyinin ayri sirketi olan kasli uzun boylu yakisikli kariyerli muhtemelen paraya bagli gezmis tozmus gormus cocuk senle evlenmiycektir
3. Bulusmada ay gelinligim nassi olsun acaba kasilmasina gerek yok
Kendi cevresinden sikilmistir biz fakirleri merak ediyordur nasil yasiyoruz falan diye

Öncelikle çok sevindim sizin adınıza,Allah tamamına erdirsin mutlulukla.
Bir umut var diyorsunuz yani hala.. Ah.. çıksınlar da fikrimizi değiştirsinler
haha, amin canim tesekkurler!
var umut olmaz olurmu, kaybetme! cikar elbette en dogru zamanda, bi tepetaklak etsin elin oglu senide gor bak nasil oluyomus!

Kiz umutlarimi yeserttin sagol.
Mutluluklar :)
hahah cok tatlisin! tesekkur ederim canim, darisi en guzel sekliyle basina insallah!

bu kadar da iddialıyım.
Ben 30 yaşındayım. O zaman yaşıtım erkekler kesin arızalı olduklarından evlenemedi. Küçükler de beni almaz. Komple kaldım evde yani?

Ben 30 yaşındayım. O zaman yaşıtım erkekler kesin arızalı olduklarından evlenemedi. Küçükler de beni almaz. Komple kaldım evde yani?

İyi elmaları biz kaptık evet, tezgahta geriye kalanlar ise ya çürük çarık, ya da eğri büğrü elmalar.

Kızma sakın, şaka bu. Ben kısmete inanırım, önemli olan gerçekten hayatı paylaşabileceğin birisinin farkına varmak ve o zamana kadar da sabretmek. Yazdığın mesaj sanırım ironi içeriyor, bu şekilde anladım. 30 yaş tam zamanı bence, iyi bir tercihle harika bir evlilik yapılabilir bu zamanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…