benim 7 göbek sülalem kredi cekse bu adamla dügün yapamam diye terk ettigim adami mankenin teki havada kapti, simdi magazinde boy boy fotolarini görüyorumBence bi akisina birak bak bakalim 4cü 5ci bulusmada neler olcak
Yok ya 28 boyle dusunmek icin erken bi yas degil mi belki 35 falan?bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
Yok ya 28 boyle dusunmek icin erken bi yas degil mi belki 35 falan?
Yok ya 28 boyle dusunmek icin erken bi yas degil mi belki 35 falan?
bu konu sivilceli ve diş telli bir kelebeğin rüyası değil ise;
tecrübelerim diyor ki, bir erkek 28+ ise ve de dişe dokunur bir sebepten evlenmemişse VARDIR BİR ARIZASI.
bu kadar da iddialıyım.
28 yaş ne ki? Gözünde büyütme. 18 20 yaşında evlenenler en normali mi oluyor bu durumda?
Ben kadın olarak 29 yaşımda evlendim. Daha da dururdum da aşk gözümü kör etti. Eşim de 31 idi. Şimdi biz arızalı mıyız?
Nasip kısmet deyip geçmek gerekiyor.
Ben de simdi erken evlenenler arizalidir desem hos olur mu olmaz. Evleniyorlar bir de bosaniyorlar bak sen... Nasil da seviyoruz etiketlemeyi.
35 -45 -55 ... farkeder mi?
Ne alaka yahu? Erken evlilik nerede geçiyor?
Hiç sevmem böyle polemik amaçlı alıntı yapılıp, cımbızla laf ayıklanıp tartışmaya zemin hazırlanmasını...
Siz de bana yapmazsınız sevinirim, kendi fikrimi söyledim.
Ben de sevmem . Ben de bunun dogru olmadigini soyledim. Neden celalleniyorsun. Bunun yas siniri 35 de degil 75 de degil.
Diyelim ki; evlenenler ariza diyorum ben. Ne yapacaksin evlenmeyecek misin? Arizali oldugunu mu dusuneceksin.
Benim fikrim seni baglar mi? Fikirden gidiyorsak eger.
Bana karşı saygı çerçevesinde "sizli, bizli" üslubu bırakmadan konuşursanız sevinirim. Ben sizin yakın dostunuz,arkadaşınız değilim.
Kimsenin fikri beni bağlamıyor, bu yüzden kimseden alıntı yapıp gereksiz yere sataşmıyorum işte.
Nasıl istiyorsanız öyle yazarsınız? Sorun yok bunda zaten.Benim fikrim sizi bağlıyor mu da sataşıyorsunuz? Çelişmeyin kendinizle.
Sorun kendi fikrimi yazdığım için saçma sapan yerlere çekilip hesap falan sorulması, benim fikrime karşı laf söylüyor olmanız.
Oku geç yani, amaç nedir? Bulaşıp polemik yaratınca ne oluyor?
Devam ettirmeyelim dafa fazla bence.
sizin istediğin gibi düşünecek değilim değil mi?
Sizli bizli konusmuyorum ne yapacaksin. Bu da moda oldu forumda. Sen kalk evlenmeyenlere ariza de ondan sonra benimle sizli bizli konus de. Komik oluyor.
Goz ardi et butonu var canim arada kullan guzel oluyor.
Benim dusuncem degildi. Sadece erkek icin 28 yas evlilik icin bana gore erken bile yani gec kalmis bi yas degil demek istedim.Ben de simdi erken evlenenler arizalidir desem hos olur mu olmaz. Evleniyorlar bir de bosaniyorlar bak sen... Nasil da seviyoruz etiketlemeyi.
35 -45 -55 ... farkeder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?