Zenginlik ,maddi durum yüzünden terk edilmek

Daha en başında 18bin maaş alıyorum kendim zenginim demesi görgüsüzlüğünü gösterir. 18binle kim zengin olabilir ki, bildiğin orta direk maaşı o. Zorlanılır bile ev geçindirirken,ne zenginliği?

Gene şiir gibi gonuşmışun gadın!

Bence eziliyor senin standartların karşısında... Sen ne kadar mütevazı yaşadığını söylesen de disardan demek ki standartların belli oluyor. Zengin kizi almak zordur. Erkekler erkeklik taslamak ister çoğunda bu var. kadından üstün olmak ister sonra da istedikleri gibi ezerler. Belli ki sana bu tavrı yapamayacak diye düşündüm ben. Hayat boyu ezik taraf olmak istemiyor. 18 bin maas cok guzel ama şu anki şartlarda zenginlik değil inan buna. Sadece geliri iyi. Sen kendi standartlarında birini bul seni çok sevse vazgeçmez komplekse girmezdi.

işin özü başkaymış geçen hafta kendisi kız istedi sözlendi:)

Bosver değmezmiş o zaman.... Fazla da mutevazı olmamak gerek demek ki. Kendine layık birini bul bacim.
Ay dötüm.... kurtulmussun bosver ayni anda idare etmis demek ki. Sen ona 3 gömlek büyük gelirsin bacim kendi dengini bul fazla mutevazı olma

Ben çok ikna olmadım. Bu kadar dramın üstüne amacım sexti demesi çok aptalca değil mi? Öyle bile olsa sen zenginsin ben fakir demeden önce seni yoklardi zaten. Baktı umut yok hiç para konusu açılmadan uzardı yani ....senin son mesaj da değişik....ay ikiniz de 60 larin türk filmlerinden fırlamış gibisiniz ne bileyim.... hoşuma gitti ama

Bir de konudaki aileler arasinda gelir farkı var ama sorun çıkaracak bir sınıf farkı yok gibi...Benim de kocamın da gençliğinde farklı sınıflardan aşklarımiz olmuştu mesela ama öyle senin baban memur benim babam işçi gibi değil baya proletaryayla aristokrasi arası gibi uçurum farklar.... Gençlikte oluyor bazen öyle hatalar, şimdi anlatıp anlatıp gülüyoruz arada ...bu konudaki adam bir tuhaf geldi bana. Bilemedim hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Kendisi evlendi hem de nişandan 2 hafta sonra Aslında niye bırakıldığım belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…