- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi yorgunqueen
-
Daha en başında 18bin maaş alıyorum kendim zenginim demesi görgüsüzlüğünü gösterir. 18binle kim zengin olabilir ki, bildiğin orta direk maaşı o. Zorlanılır bile ev geçindirirken,ne zenginliği?
Öncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
11.sayfa konunun devamını yazdım
işin özü başkaymış geçen hafta kendisi kız istedi sözlendi:)Bence eziliyor senin standartların karşısında... Sen ne kadar mütevazı yaşadığını söylesen de disardan demek ki standartların belli oluyor. Zengin kizi almak zordur. Erkekler erkeklik taslamak ister çoğunda bu var. kadından üstün olmak ister sonra da istedikleri gibi ezerler. Belli ki sana bu tavrı yapamayacak diye düşündüm ben. Hayat boyu ezik taraf olmak istemiyor. 18 bin maas cok guzel ama şu anki şartlarda zenginlik değil inan buna. Sadece geliri iyi. Sen kendi standartlarında birini bul seni çok sevse vazgeçmez komplekse girmezdi.
Bosver değmezmiş o zaman.... Fazla da mutevazı olmamak gerek demek ki. Kendine layık birini bul bacim.işin özü başkaymış geçen hafta kendisi kız istedi sözlendi:)
Ay dötüm.... kurtulmussun bosver ayni anda idare etmis demek ki. Sen ona 3 gömlek büyük gelirsin bacim kendi dengini bul fazla mutevazı olmaişin özü başkaymış geçen hafta kendisi kız istedi sözlendi:)
Öncelikle merhaba hesabımı yeni açtım sırf bu konuyu açabilmek için normalde kk da gezen biriyim.
Bir süredir görüştüğüm biri vardı.Ben 21 yaşındayım o da 27. Bu sene son sınıfım bölümüm yazılım bu yüzden iş bulmada sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum Allahın izniyle.
Görüştüğüm kişide yaşı gereği işimi bulduktan sonra benimle evlenmeyi düşünüyordu.
Benim babamın durumu şuanın şartlarına göre iyi,varlıklı,işveren. Onun babası memurdu. Ama kendi geliri iyi.Kıdemli çalışıyor aylık 18 bin geliri vardı. Evi ve arabası var. Hatta tek yaşıyor.Bu konular konuşulurken sen babadan zenginsin ben kendim zenginim demişti.
Her neyse ben okula gidip gelirken zorlandığım için babam bana araba almıştı zamanında.Evimiz müstakil. Bunları anlatma nedenim olayların sebebi buraya çıkıyor.
Dün nişana gitmiştim ve altın kolyem ve künyem vardı onları takmak istedim.Hikayemede story atmıştım. Gün içerisinde benimle konuşmak istemediğini,aynı enerjide olmadığımızı,frekanslarımızın farklılığından bahsetti ki aslında enerjimiz çok uyumluydu. Aşırı iyi anlaşıyorduk. İlgiliydik. Cinsel konular bile açıldığında aramızdaki uyumu hissediyordum. Mükemmeldi kısaca ama böyle şeyler yazınca üzüldüm.
Sonra düşündüm durdum acaba dedim maddiyat yüzünden mi ve gidip sordum.
Aynen de öyleymiş.
Bana yazdığı şey “Sen aşırı zenginsin,taktığın kolye bile benim imkansız yani.
Senin bu yaşta kendine olan araban taktığın en ufak takın yediğin içtiğin gezdiğin oturduğun.Bunlar benim için ayrı dünya.
Bu işin ilerisi beni mahveder.Olamaz davul bile dengi dengine benim senin hayatına dahil olmam imkansız.”
Sordum lüks meraklısı olduğumu mu düşünüyorsun diye “Meraklısı değilsin öyle yaşıyorsun zaten” dedi. Aslında çok mütevazı bir aileyiz. Babam senelerce müstakil ev hayali kurdu. Çalıştı ve 10 senede bu günlere geldik. Aslında lüks de yaşadığımı düşünmüyorum hani annem bile zenginmiş gibi davranmaz ama durumum gereği karşımdaki insan olamayacağımızı düşündü.
O ve aramızdaki uyum çok güzeldi çok üzüldüm bu sebepten bitmesine.
Sizce onun ailesi ve benim ailem arasında sorun olur muydu ben onu seviyorum ve bu yüzden de bitsin istemiyorum sizin düşünceleriniz nelerdir napmalıyım?
11.sayfa konunun devamını yazdım
Bir de konudaki aileler arasinda gelir farkı var ama sorun çıkaracak bir sınıf farkı yok gibi...Benim de kocamın da gençliğinde farklı sınıflardan aşklarımiz olmuştu mesela ama öyle senin baban memur benim babam işçi gibi değil baya proletaryayla aristokrasi arası gibi uçurum farklar.... Gençlikte oluyor bazen öyle hatalar, şimdi anlatıp anlatıp gülüyoruz arada ...bu konudaki adam bir tuhaf geldi bana. Bilemedim hayırlısı olsunBenim hayatıma giren en mal insana da 'daha ilkokulda bulaşık makinasini boşaltırken evcilik oynardık ablamla 'universitede kendi evimizdeymisiz' diye, gibi bir anımı anlatmıştım
Çocuk takmıştı 15 sene önce bile senin annenin bulaşık makinasi varmış,benim annem hala elinde yikiyor, diye
Var dünyada böyle mal insanlar.
Şimdi güncellemeyi de okudum, iyi olmuş ayrildigin..gördün mü? O kadar da mükemmel biri degilmis. Erkek milletine çok da acımaya gerek yok, yaşın çok küçük,bu da bir deneyim oldu işte sana
Kendisi evlendi hem de nişandan 2 hafta sonraBir de konudaki aileler arasinda gelir farkı var ama sorun çıkaracak bir sınıf farkı yok gibi...Benim de kocamın da gençliğinde farklı sınıflardan aşklarımiz olmuştu mesela ama öyle senin baban memur benim babam işçi gibi değil baya proletaryayla aristokrasi arası gibi uçurum farklar.... Gençlikte oluyor bazen öyle hatalar, şimdi anlatıp anlatıp gülüyoruz arada ...bu konudaki adam bir tuhaf geldi bana. Bilemedim hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?