- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Kesinlikle çok kötü hissediyor insan çünkü o an .Sana öyle geliyor olabilir mi ?
Zamanla Bazı şeyler değişir.
İnsanlar fakirde olabilir köylü de ama dışlayan ve küçümseyenler kesinlikle insan olamaz.
şu çekinkenliğimi inşallah atarım üzerimden . Yoksa yaşam çok zor oluyorKendinizin ve ailenizin durumunu kabullenerek aşabilirsiniz ancak. Kimse annesinin karnından öyle doğmadı. Gayet alışılcak şeyler bunlar. Bebekler nasıl yavaş yavaş yürümeyi öğreniyorsa aynen öyle. Bi yerden sonra size her şey normal gelecek.
Ha kabullenemiyorsanız da kendinize iyi bir iş bulucaksınız, ilerleyebileceğiniz bir iş ve kafanızda ki yaşama ulaşacaksınız diyelim İnşallah..
yok gerçekten özgüven eksikliği olabilir. Aslında 23 yaşınndayıım ama . İşte sınavlara hazırlanan işsiz biriyim inşallah şu çekingenliğimi atmaya çalışacagım :)Bunlar utanılacak şeyler değil ki ama. Sizinki tamamen özgüven eksikliği.
Ben de bir kafeye gittiğimde menüden bir şey anlamazsam garsona açık açık sorarım, bunun içinde ne var, tavsiye eder misiniz diye. Ya da hesabı burda mı ödüyoruz demek çok zor bir şey değil ki.
Çok avm gezen biri değilim. Ama büyük bir avmye gittiğimde görüyorum mesela, kadınlar delice makyaj yapmış, düğüne gider gibi giyinmiş. Benim de var şık kıyafetim ama kimse kusura bakmasın, haftasonu o şekilde gezemem. Giyerim kotumu, spor ayakkabımı, keyfimce dolaşırım. Bundan ezilmek de hiç aklıma gelmez.
Bunlara takıldığınıza göre yaşınız küçük olmalı, büyüyünce geçer merak etmeyin
İşte tam kartalın bir üzerindeydi . Maltepedekş bir avm de olabilir . Ama duydum . Olsun tabiki. :)Size oyle gelmistir belki. Allahin Kartal’indan bahsediyoruz cunku,orasi semt olarak luks bir yer degil ki avmsi ne olsun? Abartmayin kendi kendinize,uzulmeyin de boyle seyler icin. Herkes kendine baksin.
gerçekten teşekkür ederim ben hep köydeydim ve aynı şehrimde üniversite okuyunca burasıda küçük bir il gerçekten hiç bir şey öğrenemeden geçti zaman .İnşallah meslek sahibi olunca bakalım :)Çok tatlısınızyaşınız nedir küçük yaşlardasınız sanırım,herkes birbirinden öğrenir bu durumları görerek alışveriş yaparak , öncelikle free ol paranın yetmeyeceği ýerlerden birşeyler yeme onun dışında park yok diye bakmak da yasak değil ya .gir çık bak daha sonra almak için bile bakarım ben severim bakınmayı .insanlara gelince kibir budalası olmuşlar takma o insanları görme . Fakat kendini geliştir çok pahalı olmasada topluma uygun giyinmeye çalış bir kot bir siyah ya da beyaz tsort spor ayakkabı bunların heryerde geçeri vardır.self servis yazar bunları dikkat et garsona sor hesap alabilir miyim şeklinde o sizi yönlendirir. Yalniz geliştir kendini sadece internete bakarak bile birşeyler öğrenebilirsin... akışına bırak zenginlik fakirlikle alakası yok bunların .görürsen öğrenirsin..
Kiyamam yasiniz da pek kucuk sanirim. Lutfen boyle seylere kafa takmayin. Sorun mesela ayip degil ki, burasi self servis midir? Bu yemek az mi pisirilirse guzel oluyor? Yaninda ne tavsiye edersiniz? Gibi gibi. Kendinizi rahat birakin. Zamanla alisacaksinizİşte tam kartalın bir üzerindeydi . Maltepedekş bir avm de olabilir . Ama duydum . Olsun tabiki. :)
gerçekten görmeliydiniz. Ben kıyafet alırken onnlar beni ayrı biri sandı ondan baktıklarını gördüm ne insanlar var yaE millet yükünü sokaga mi bosaltacakmis ona neymis ?
Kartal ve etrafindan bahsediyoruz sanki sehrin en luks yeri anadolu yakasinin orta halli yerleri buralar ,bakis atmislar bakislarini sevsinler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?