- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Sorun ben de değilmis ilk defa cok sevindimO basık tavan birazdan kafamıza inecek diye kollaya kollaya merdiven çıkmak da cabası. Ne zaman o iş hanına girsem kendimi fare gibi hissediyorum.
Mescit yerine dua odası yazıyordu asdfg. düz mescit yaay ben izmirliyim, 2009 yılında girmiştim istinye park'a ilk kez. yaşadığım kültür şokunu asla unutamam. yıllar sonra istanbul'a taşınıp istinyepark'a tekrar gidince 'ay bu muymuş zamanında şaşırdığım şey' dedim demek isterdim ama yok, yine büyük geliyor yiine büyük... sdklfjdas
Ahahaha moralimi yerine getirdiniz cok sağolunsihhiyeden kizilaya bile gidisi 4.defa da öğrenmis insanim ben bununla ilgili konu bile acmistim navigasyonla cok aci tecrübeler yasamistim. Ben de kendimi ayni konu sahibi gibi hissetmistim ama ben kör yön duygusuyla yasamaya alistigim icin hic böyle kücük emrah moduna girmedim
O basık tavan birazdan kafamıza inecek diye kollaya kollaya merdiven çıkmak da cabası. Ne zaman o iş hanına girsem kendimi fare gibi hissediyorum.
Mescit yerine dua odası yazıyordu asdfg. düz mescit ya
Ya hep navigasyonun sucu beni bir yere götürüyordu gittigim yerden de geri döndürüyordu kesinlikle benimle alakasi yoko kadar da değil artık o da dümdüz yol canım... şaka şaka soşfadsk.
Bence sorun ankara da bize yön bulduramayan sokaklar duraklar utansın5 sene ankara'da okudum hala kızılayın en popi sokaklarının adını karıştırırım. odtü dolmuşunun yerini unuturdum her sefer sora sora bulurdum sanki ankara'ya yeni gelmiş gibi. bir kere gece vakti atatürk hastanesine gitmiştim ambulansla, yolu da bilmiyordum, dönüşte odtü yerine yanlışlıkla bilkent'e gittik oda arkadaşımla ve bunu anlamamız baya sürmüştü.
navigasyon yüzyılın icadıdır nazarımdaSorun ben de değilmis ilk defa cok sevindim
ay ben izmirliyim, 2009 yılında girmiştim istinye park'a ilk kez. yaşadığım kültür şokunu asla unutamam. yıllar sonra istanbul'a taşınıp istinyepark'a tekrar gidince 'ay bu muymuş zamanında şaşırdığım şey' dedim demek isterdim ama yok, yine büyük geliyor yiine büyük... sdklfjdas
Allah'ın Kartal'ı ya boşverNereden başlasam bilemiyorum. Başıma gelen bir kaç olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben bir kurumda staj yaptım ve staj yaparken yanımda 50 yaşlarında bir şef vardı ve abisi oldukça tanınan bir avukatmış yanındaki çalışanları ile sorun yaşamış olmalıki bu çalışanının paylaştığı bir fotoğrafı kardeşine atmış.Kadının kızı yanındaydı ve fotoğrafa bakıp 'Ayy, bu ne varoşluk yaa, arkadaki yüklüklere bakk! ' dedi. Oysaki bizim evde o yüklüklerin aynısı var. Kadının dış görünüşü o kadar muhafazarki yani size nasıl anlatsam yüzü gözü çok güzel, çok iyi niyetliydi. Bir diğer olayı ise İstanbula ilk kez bir sınav için gitmiştim annemle birlikte. Ben küçük bir ilin köyünde yaşadığım için ve İstanbula ilk kez gittiğimiz için çok zorluk çektik. Tramvay çarpıyordu yani size öyle diyeyimBiz annemle bir uzaktan akrabamızın evinde kalalım dedik onlarında durumu Allah'a şükür iyi ama hani küçük bir evde kendilerine göre bir yaşamları vardı işte. Sınav çıkışı Kartal tarafında bulunan bir Avm'ye gidelim dedim. Ben hiç o kadar büyük avm görmemiştim ki giriş kapısını bile bulamadım inanın. Bizim tanıdığımızda hani şu plastik arabalar olurya küçük kızı olduğu için onu arabaya bindirdi. Bebek arabası yoktu çünkü. Neyse biz Avm'ye girdik bir mağazadan alışveriş yaparken iki kadın gerçekten o tanıdığımıza bir bakış attı ve gözleriyle süzdüklerini gördüm resmen. Arkasını dönüp giderkende bunların burda ne işi var dedi. Kimseye bir şey demedim tabiki anneme vs. gerçekten giyimleride güzeldi oradaki herkesin. . Ama kendimi her şeyden geri çekiyorum . Örneğin bir cafeye gitsem bunun ödemesi nasıl yapılır? Acaba masayamı gelecek yoksa ben mi alacağım? Ya da büyük bir alışveriş merkezinde meyve sebze nasıl satın alınır? Ya anlayacağınız her şeyden çok çekiniyorum... Bunu nasıl yenebilirim. İnsanlar neden gözleriyle süzerki kötü giyinsen bile ?
Ne kadar tatlı ve iyi niyetli anlatmışsınız. Allah sizi de hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahNereden başlasam bilemiyorum. Başıma gelen bir kaç olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ben bir kurumda staj yaptım ve staj yaparken yanımda 50 yaşlarında bir şef vardı ve abisi oldukça tanınan bir avukatmış yanındaki çalışanları ile sorun yaşamış olmalıki bu çalışanının paylaştığı bir fotoğrafı kardeşine atmış.Kadının kızı yanındaydı ve fotoğrafa bakıp 'Ayy, bu ne varoşluk yaa, arkadaki yüklüklere bakk! ' dedi. Oysaki bizim evde o yüklüklerin aynısı var. Kadının dış görünüşü o kadar muhafazarki yani size nasıl anlatsam yüzü gözü çok güzel, çok iyi niyetliydi. Bir diğer olayı ise İstanbula ilk kez bir sınav için gitmiştim annemle birlikte. Ben küçük bir ilin köyünde yaşadığım için ve İstanbula ilk kez gittiğimiz için çok zorluk çektik. Tramvay çarpıyordu yani size öyle diyeyimBiz annemle bir uzaktan akrabamızın evinde kalalım dedik onlarında durumu Allah'a şükür iyi ama hani küçük bir evde kendilerine göre bir yaşamları vardı işte. Sınav çıkışı Kartal tarafında bulunan bir Avm'ye gidelim dedim. Ben hiç o kadar büyük avm görmemiştim ki giriş kapısını bile bulamadım inanın. Bizim tanıdığımızda hani şu plastik arabalar olurya küçük kızı olduğu için onu arabaya bindirdi. Bebek arabası yoktu çünkü. Neyse biz Avm'ye girdik bir mağazadan alışveriş yaparken iki kadın gerçekten o tanıdığımıza bir bakış attı ve gözleriyle süzdüklerini gördüm resmen. Arkasını dönüp giderkende bunların burda ne işi var dedi. Kimseye bir şey demedim tabiki anneme vs. gerçekten giyimleride güzeldi oradaki herkesin. . Ama kendimi her şeyden geri çekiyorum . Örneğin bir cafeye gitsem bunun ödemesi nasıl yapılır? Acaba masayamı gelecek yoksa ben mi alacağım? Ya da büyük bir alışveriş merkezinde meyve sebze nasıl satın alınır? Ya anlayacağınız her şeyden çok çekiniyorum... Bunu nasıl yenebilirim. İnsanlar neden gözleriyle süzerki kötü giyinsen bile ?
Göm iyice göm Kartal'ıAllah'ın Kartal'ı ya boşverhe nişantaşı olsa da bişey fark etmez.iki tane sonradan görme kadın için değer mi bunlar düşünmeye.AVM istersen nişantaşı city's istersen istinye park olsun, alt tarafı avm yani sosyeteye takdim balosu değil ki ne istersem onu giyerim gittiğimde.onun dışında evet özgüven sorunun var bence de.git otur bi yere ne istersen sipariş et, adını google'dan arat bilmiyosan ya da sor içinde ne var diye bunlar ayıp şeyler değil ki, işin bitince de pardon bakar mısınız hesabı alabilir miyim dediğinde getirirler ya da söylerler.üzerine giderek çözersin, yaptıkça özgüvenin yerine gelir.
bayrampaşayı gömerlerken yakaladım ben de dün bi konuda hemen atladımGöm iyice göm Kartal'ı
amiinn çok teşekkür ederim . :)Ne kadar tatlı ve iyi niyetli anlatmışsınız. Allah sizi de hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?