Bundan bir altı ay sonra açacağın konuları görebiliyorum konu sahibi arkadaşım..
Sen her ne kadar buraya yorum yazan bazı kişileri " adam yerine " koymasan da
Seni en çok inciten yorumlar,gerçek olanları !
Kimseyi adam yerine koymamak haddim değil.. Ama ben iyi şeyler duymak istiyorum..
Benim de hatalarım vardır muhakkak, bunların farkında olmak istiyorum.. Ama her mesajıyla beni suçlayan arkadaşlarıma da verecek cevabım yok malesef..
Kimseyi adam yerine koymamak haddim değil.. Ama ben iyi şeyler duymak istiyorum..
Benim de hatalarım vardır muhakkak, bunların farkında olmak istiyorum.. Ama her mesajıyla beni suçlayan arkadaşlarıma da verecek cevabım yok malesef..
Ya içinde buluduğunuz durum "iyi" değilse ?
O yüzden " iyi " şeyler duymuyorsanız.
Sizce bu kadar kötü insanın bir araya gelip konunuza yorum yapması ihtimali mi daha yüksek yoksa sizin içinde bulunduğunuz durumun kötü olması ihtimali mi ?
Herkes aynı şeyi görüyorsa dönüp bir kez bakmanız gerekmez mi?
Size yapılan bir yoruma şöyle bir cevap verdiniz "sizde haklısınız size anlattığım kadarını biliyorsunuz "
O yorumunuzu okuduğumda o kadar üzülmüştüm ki aklımdan geçen tek şu oldu bu kız evlenmek zorunda,mecbur,başka hiçbir seçeneği yok.
Size bunu mecbur edenler utansın ne diyeyim.
Eğilim kırılıp bükülüyorsunuz o kadar birikmişsiniz ki artık sorun olmayacak meseleleri de sorun yapıyorsunuz.
Ve bütün bunların ışığında evliliğinizin muhteşem geçeceğine inanıp bana olumsuz yorum yapmayın diyorsunuz.
Kendini bu kadar mantıklı ve planlı bir şekilde kandırmak isteyen başka birini görmemiştim.
Bu kadar kadın gözünün burada olmasının en güzel yanı belkide, yaşanmışlıklar.
Bu kadar kişi aynı kalıptaki insanlardan aynı şeyleri çekiyorsa demeki ne kalıp değişiyor ne de yaşanılacaklar.
Teşekkürler. Ama ben zaten evliyim, dini olarak...
Kk'yı son zamanlarda pek sevmiyorum dürüst olayım.
Ama bildiğim birşey var ki çokseslilik var burada,bir konum vardı hatırlar mısın ?
Çok desteğin olmuştu özel mesajla ,Allah razı olsun tekrar.
O konunun ilk mesajına sıkıntımı anlatırken özellikle şunu yazmıştım: "beni lütfen pohpohlamayın,ne kabahatim varsa bunu bana anlatın olumlu olumsuz içinden geçeni yazın beni eleştirin."
Ben bunu yapmayacaksam neden yardım isteyeyim ki?
Amaç diğer insanların deneyimlerinden faydalanmak ...
Nişanlınızla aranızdaki zevk uyuşmazlığı görümcenizlede var demekki,
Kadın beğenmiş hediye etmiş,kullanmak zorunda değilsiniz,nedemek bana bunu mu layık gördü????
Görümcenizin fikirlerini önemseyen ve kabul eden de nişanlınız,karıştırtmaması gereken de o neden gene görümce suçlu anlamadım???
yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum evli misiniz siz? çok afedersiniz atalarımız bekara karı boşamak kolay demişler... hiçbişey öyle dışardan dendiği gibi olmuyo.. ilk tanışmanda bütün sevginle samimiyetinle yaklaşıyosun, onlarında seni çok sevmesini bekliyosun.. art niyetli değiller belki ama ince de değiller kesinlikle... bellinde kuşağı ak duvağıyla nice hayalle giriyoruz o evlere herşeyim OLABİLECEĞİNİN (kasmanın da bi anlamı yok) en iyisi olsun istiyoruz ama bu düşünülmüyor... acaba anlatılan görümce evlenirken bir parça eski aldımı evine? aldıysa eğer içi ezilmedi canı istemedi mi hiç.. herşey zamanında güzel.. anlamaya çalışın niye yargılıyorsunuz ki bu durumu... hiçbirşey yapmasa 'yok da yapmıyor' dersiniz ama bu türlüsü hoş değil.. şimdi her fiyata eşya var en ucuzu olsun ama böyles olmasın lütfen yaa... tüm görümce ve görümce adaylarına duyrulur
Beni zavallı gören arkadaşlarımı anlamıyorum.. Hiçbir şey için kendimi zorunda hissetmiyorum..
Sadece ben onu seviyorum.. Aramızdaki sorunların çözümü belki bendedir diye bi konu açtım, ama herkes bana en kolay olanı tavsiye ediyor..
O kadar kolay mı sizce?!
Ben gerçekten göremiyomuyum sorgulamaya başladım bu akşam
Benim gösterdiğim özeni onda göremiyorum.. Bu akşam annesi ve babası bizdelerdi, arkadaşına maç izleycekleri için sözvermişti, maçtan sonra gelirim dedi, maç bitti yorgunluğunu bahane ediyo gelmemek için.. Ben olsam yapmazdım böyle...
Benim gösterdiğim özeni onda göremiyorum.. Bu akşam annesi ve babası bizdelerdi, arkadaşına maç izleycekleri için sözvermişti, maçtan sonra gelirim dedi, maç bitti yorgunluğunu bahane ediyo gelmemek için.. Ben olsam yapmazdım böyle...
Daha şimdiden böyle bir tavır sergiliyor ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ya da şöyle sorayım o bu şekilde davranırken, onun anne-babası veya sizin anne-babanız hiç mi bir şey demiiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?