İlk önce Allah sadece bu küçük şeylerle bizi imtihan etsin, taktığımız şeyler bunlar olsun gerisi boş.. Hani ben de sandım ki nişanlınız çok kötü, ayyaş, döven vs birisi sandım.. Allah korusun ki öyle değil.. Ben de sözlüyüm Allah nasip ederse de yakında nişanım olacak ve benimkisi de görücü usulü oldu hamd olsun yani Allah ondan razı olsun çok iyi bir insan. Bizim de bazen zevklerimiz uyuşmuyor gerçi sonradan o benim sevdiğimi seviyor ama sonuçta uyuşmayan noktalar oluyor..
Bence bunları çok büyütmeyin, alın karşınıza konuşun, geçiştirin de demiyorum ki böyle bir şey olamaz kendinizi üzmüş olursunuz. Ona bize anlattıklarınızın hepsini anlatın, içinizi dökün ama güzel bir dille anlatın.. Benim abim de eşyalar konusunda yengeme çoook söylendi hatta bağırdı çağırdı vs ama sonradan ne oldu? Allah'a hamd olsun çook mutlular.. Gerçi konusu açılınca arada sinirleniyor ama bir süre sonra unutulup gidiyor.. Bence böyle basit konulara takılıp kalmayın. Sonuçta nişanlılığın insan üzerinde oluşturduğu psikoloji çok farklı.. Erkekler kendi egolarını tatmin peşinde, kadınlar da illa ki benim dediğim olacak peşinde.. Oysa karşılıklı anlayış çok önemli..Emin olun bu günler de geçecek. Yoktan sebepler yüzünden birbirinizi özellikle de kendinizi üzmeye değmez..
O zamanla size alışacak, siz de zamanla ona.. İnşallah ömür boyu mutlu olursunuz( Eğer bazı şeylerden vazgeçerseniz yani yok eski eşyalarmış, yok çok çirkinmiş de uymazmış gibi şeyleri düşünmez ve ben bununla da mutlu olurum Allah dilerse verir derseniz emin olun Allah size en güzelini veriyor.. Siz neden vazgeçerseniz o size en güzel şekilde geri dönüyor ))
Kırıcı olmuyor belki ama ben alınıyorum..
Bazı şeylerde karar alırken bana danışsın istiyorum, ne bileyim en azından fikrimi alsın..
Mesela dün bişi öğrendim.. Bekarlığında aldığı bazası vardı. 2ye ayrılabilenlerden, yani tek kişilik kullanılabilir.
Ben oturma odası aldırmadım, en azından kayınvalidemler geldiğinde o bazada yatırırdım diyordum.
Dün öğrendimki biizimki abisine söz vermiş, o bazayı ona gönderecekmiş.
Şu anda evimde 2 odam boş. Yatılı misafir gelse yatıracak yerim yok. Henüz bu konuda bişi söylemedim ama ne söylesem uygun olur?
ben sadece konu sahibinin ilk mesajını okudum. başka ters bişey yoksa, ben hiç de büyütülecek bi sorun görmedim. onları almak istemiyorum ya da giymek istemiyorum dersin olur biter. illa direteceğini sanmıyorum. ben mi eksik okudum ki ya, du bi daha okuyayım...
Şimdi hep kötü özelliklerini yazdığım için yanlış tanıtmış olmak istemem.
Nişanlımla bazı konularda çok farklıyız. O erkek olmasına rağmen benden daha çok güzel sözler söyler bana. (Canım, bitanem, hayatım vs.)
Ben yetiştiğim aileden kaynaklanan durumlardan dolayı biraz çekingenim, güzel sözler söylemek istiyorum ama çıkmıyo ağzımdan.
Bana kıyafetler almak ister, çanta, ayakkabı falan. Yani aslında bi bayanın isteyeceği tipte birisi.
Hatta bir keresinde beni zorla bi çantacıya soktu çanta alalım diye, ben gerek yok dedim. Çantacı şaşırdı, genelde tam tersi olur ama siz farklıymışsınız falan dedi.
kötü yorum seni soğutuyorsa demek senin ona olan sevgin sahi
değil..üzgünüm ama sevgi gerçekten içten gelince hiç bir
dış onu değiştirmeye ya da etkilemeye mani olamıyor..sen eğer
hayatının bu şekilde geçmesini istiyorsa zaten yapacak bir şey yok..
mücadele de tek taraflı değildir bu arada altını çizmek lazım..
Endişelendim ama kötü yorumlar yapanlar oldu, soğumadım :) Demekki sahiden seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?