ZiNDANDAKi BEN

gercektrenmi canim Allah razi olsun dediginz gibi zaten kaybedecek bir seyim yok cunku esimi sevmiyorum inanain kus gibi hafif olmak icin elimi cok cabuk tutucam

Şimdi canımcım yazdıklarımı muhtemelen anlamicaksın ama 20li yaşlar çok çabuk geçiyor. Ben de 24ken sonsuza kadar genç güzel olucam gibi gelirdi ama cidden öyle değil zaman çok çabuk geçiyor. 20li yaşların değerini bilmek gerek. Ne güzel gençsin, eminim güzel de bir kızsındır, mutlu bir aşk şimdi dışarda bir yerde seni bekliyor olabilir. Nafaka da alırsın umarım, paran da varmış gül gibi geçinir gidersin.

yorumunuz icin sagolun evet bosanmak zor bir adim ama sonunda beni mutluluk bekliyor biliyorum .esim ve ailesi yapi olarak hanzo desem yeridir medeni insan gibi ayrilmicak cok iyi biliyorum cunku ilk kusup gittigimde bosanmak yerine ortaligi bulandirdi geri donmem ici ailemin aklina girdi daha neler nelr oyuzden bana medeni bir sekilde bosancam dese inanin yarin ceker giderim

Bir şey demeden çek git o zaman, mektup yaz bırak. Hiiiç knuşmak için çabalayıp kendini yıpratma. Beni sevmiyorsun, mutsuzum, böyle bir evliliği daha fazla sürdürmenin alemi yok yazarsın. Celbi de gönder sonra fazla muhattap olma nereye gittiğini de söyleme.

Insallah evet 20li yaslar gercekten cabuk feciyor ovmrk gibi olmasin ama rabime sukur guzel biriyim kendime yazk ediyorum malesef cunku kiymet bilmeyen vir adama omrumu harcamak istemiyorum

Bende esimle sorunlar yaşıyorum bizimkilerde hanzo valla . eşim siddetde uyguladı . çık git bu evden oğlumu sana vermem vs . vs . ailesi araya girdi . yoksa bende oglumla gidiyordum .. Keske evlenmeseydim dediğim anlar gerçekten oluyor .

aklima gelmedi degil ama nasil anlatsam yani esim ve benim sulalem okadar cahil insanlar ki ven mektup birakip gittigimde baskasiyla kacti dicek kadar cahil ve gormemis insanlar(

Allah yardimcin olsun cocugunda var Allah bagiskadun seninkide ayri zor benimde esim bana siddet uyguladi zamaninda ama salak kafam hep yutum

Durumun çok hassas olduğu için keskin yorum yapamıyorum sadece sen yoksun denklemde alan enisten...onları da düşünmek lazım elbette,çok çok zor bir durum ama sert bir kabuk oluşturmayı öğrenmen gerek yaşın çok genç, elbette yılların o evde geçsin istemem ama maddi güç olmadan olmaz ki, illa ki o okul bitecek,kenara para koyman lazım

Kardesim yaşındasın hiç kıyamıyorum

aklima gelmedi degil ama nasil anlatsam yani esim ve benim sulalem okadar cahil insanlar ki ven mektup birakip gittigimde baskasiyla kacti dicek kadar cahil ve gormemis insanlar(

Desinler bırak. Bunlara kulak asarsan çürüyüp kalacaksın.Bu saatten sonra herkese kulaklarını tıka gitsin. Ararlarsa da açma, hatta sim kartını at gitsin yenisini al.

Canım yazılarından belli sen asla boşanan ak aileni karşına alacak biri değilsin o yüzden boşu bosuna millete fikir sorma.
Ben de boşanmış biriyim,ailem çevrem neler dediler o dönem ama herseyi göze aldım boşandım. Ama sende o güç yok

Artık bır zahmet enıstenle konussan belkı o destek cıkar sana , yardımcı olur . Ne dıye kaldıramayacak mıssın . Boyle ezıyet olacagına oturur kendıne aglarsın hıc yoktan kafan rahat olur .
enistemle konustum ablamada soyletim Allah razi olsun hep kapim acik diyorlar ikiside

Desinler bırak. Bunlara kulak asarsan çürüyüp kalacaksın.Bu saatten sonra herkese kulaklarını tıka gitsin. Ararlarsa da açma, hatta sim kartını at gitsin yenisini al.
Bu evden ciktigimda ilk isim o zaten hattimi kiricam aklimdako dusunceleride yok edicem az kaldi cok az suan esyalrimi bile yavastan topluyorum

enistemle konustum ablamada soyletim Allah razi olsun hep kapim acik diyorlar ikiside

Şuan kasımda actıgın konuyla aynı yerdesın zaman gecıyor da senden gıdıyor bence bır el at :)) Bir sürü tavsıye var başla bır yerden..

ben ailemi coktan karsima aldim onlari sildigimi kendi yuzlerine bile soyledim benim ailem yok artik dedim.benim tek gucsuzlulugum yapim geregi cok zayif ve napif bir yapim var psiklojik olarak ya kaldramzsam diyorum cunku tvde mesala haberde kotu birsey olduginu gorsem otirur aglarim boyle bir yapim var (

taktir ediyorum sizi basarmisiniz umarim bende boyle sizin gibi basaranlardan olurum benim giden gencligime olacak zaten buna dur demem cok yakin

evet cok zor oldugu icin kaliyorum boyle dedigin gibi canim para olmadan zor ama benim biraz birikmisim var 1 kactanede bilezigim yani is bulana kadar beni idare eder ustelik Allaha sukur is rahar buliurum

Bu başlık sana yapıştı resmen.
Zindanla ilgili bir başlık görsem direkt senin konun olduğunu anlıyorum.
-eşimden zindana gel
-eşimden zindana gel 2
-eşimden zindana gel ve geliyor
-zindana döndüm
-zindandan kurtulmak için bir adım attım
-zindandaki ben
konu başlıklarına bak. ÇIK ARTIK ŞU ZİNDANDAN.
Yüzüklerin efendisi serisine döndün.

evet cok zor oldugu icin kaliyorum boyle dedigin gibi canim para olmadan zor ama benim biraz birikmisim var 1 kactanede bilezigim yani is bulana kadar beni idare eder ustelik Allaha sukur is rahar buliurum

O zaman herkese sırtını dönüp bi cesaret diyip boşanma davasını açacaksın ama önce yer yap ablana ve enistene,burda enistene de çok iş düşüyor,bir abi gibi sen düzenini tutturana kadar sana destek olur mu

Benim iliskinizde kafama takilan sorular var.
1.dayinizin oğluyla evlisiniz evlenmeden önce yengenizle iliskiniz kotu olsa evlenmezdiniz niye sonradan bozuldu herşey
2.dayinizin oğlunu küçüklükten tanirsiniz görücü usulü olsa nolur.nasil komple ailecek degistiler?
3.para biriktirecek kadar elinize para veriliyor,internete girmeniz kolay düşük ve ya yuksek model bi telefonunuz var.en dusuk sigara kac para,bunu bile alabiliyorsunuz.bunlari Eşiniz sagliyor olmali ?
4.Eşinizden hala beklentiniz var gezdirsin ilgilensinler vs. nefret ediyorsaniz niye bunlari istiyorsunuz ki?

ayrilsaniz ailenize donseniz daha beter gibi.baba ve abiden çekmissiniz.esinizin sunduğu olanaklar daha iyi o halde.o zaman bence ayrilmadan okulunuzu bitirin,beklenti içine girmeden bi müddet yasayin.eğer ilişki boyleyse esinizde ayrilmak isteyebilir.hatta aldatma olayi olursa (insaallah olmaz )onun tarafindan aileniz sizin tarafiniza bile geçer.tek gereken sabir galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…