- 23 Ağustos 2012
- 51.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.870
- 898
gercektrenmi canim Allah razi olsun dediginz gibi zaten kaybedecek bir seyim yok cunku esimi sevmiyorum inanain kus gibi hafif olmak icin elimi cok cabuk tutucam
yorumunuz icin sagolun evet bosanmak zor bir adim ama sonunda beni mutluluk bekliyor biliyorum .esim ve ailesi yapi olarak hanzo desem yeridir medeni insan gibi ayrilmicak cok iyi biliyorum cunku ilk kusup gittigimde bosanmak yerine ortaligi bulandirdi geri donmem ici ailemin aklina girdi daha neler nelr oyuzden bana medeni bir sekilde bosancam dese inanin yarin ceker giderimBoşanmak çok zor bir adımdır . Göze aldığında ya büyük bir yük boynunda tasiyacaksin yada yükünü hafifletmeyi bileceksin . Bir kere görücü usulü evlenmişsn eşini sevmediğini soylemissin. Anladığım kadarıyla eśin seni çok boşlamış . yanı ha varsın ha yok . eğer o da istiyorsa 2 medini insan gibi boşanın . çalışabilirsiniz veya 1200tl tazminat davası nafaka felan alırsin. İlişkide sevgi ve güven çok önemli
yorumunuz icin sagolun evet bosanmak zor bir adim ama sonunda beni mutluluk bekliyor biliyorum .esim ve ailesi yapi olarak hanzo desem yeridir medeni insan gibi ayrilmicak cok iyi biliyorum cunku ilk kusup gittigimde bosanmak yerine ortaligi bulandirdi geri donmem ici ailemin aklina girdi daha neler nelr oyuzden bana medeni bir sekilde bosancam dese inanin yarin ceker giderim
Insallah evet 20li yaslar gercekten cabuk feciyor ovmrk gibi olmasin ama rabime sukur guzel biriyim kendime yazk ediyorum malesef cunku kiymet bilmeyen vir adama omrumu harcamak istemiyorumŞimdi canımcım yazdıklarımı muhtemelen anlamicaksın ama 20li yaşlar çok çabuk geçiyor. Ben de 24ken sonsuza kadar genç güzel olucam gibi gelirdi ama cidden öyle değil zaman çok çabuk geçiyor. 20li yaşların değerini bilmek gerek. Ne güzel gençsin, eminim güzel de bir kızsındır, mutlu bir aşk şimdi dışarda bir yerde seni bekliyor olabilir. Nafaka da alırsın umarım, paran da varmış gül gibi geçinir gidersin.
Bende esimle sorunlar yaşıyorum bizimkilerde hanzo valla . eşim siddetde uyguladı . çık git bu evden oğlumu sana vermem vs . vs . ailesi araya girdi . yoksa bende oglumla gidiyordum .. Keske evlenmeseydim dediğim anlar gerçekten oluyor .yorumunuz icin sagolun evet bosanmak zor bir adim ama sonunda beni mutluluk bekliyor biliyorum .esim ve ailesi yapi olarak hanzo desem yeridir medeni insan gibi ayrilmicak cok iyi biliyorum cunku ilk kusup gittigimde bosanmak yerine ortaligi bulandirdi geri donmem ici ailemin aklina girdi daha neler nelr oyuzden bana medeni bir sekilde bosancam dese inanin yarin ceker giderim
aklima gelmedi degil ama nasil anlatsam yani esim ve benim sulalem okadar cahil insanlar ki ven mektup birakip gittigimde baskasiyla kacti dicek kadar cahil ve gormemis insanlarBir şey demeden çek git o zaman, mektup yaz bırak. Hiiiç knuşmak için çabalayıp kendini yıpratma. Beni sevmiyorsun, mutsuzum, böyle bir evliliği daha fazla sürdürmenin alemi yok yazarsın. Celbi de gönder sonra fazla muhattap olma nereye gittiğini de söyleme.
Allah yardimcin olsun cocugunda var Allah bagiskadun seninkide ayri zor benimde esim bana siddet uyguladi zamaninda ama salak kafam hep yutumBende esimle sorunlar yaşıyorum bizimkilerde hanzo valla . eşim siddetde uyguladı . çık git bu evden oğlumu sana vermem vs . vs . ailesi araya girdi . yoksa bende oglumla gidiyordum .. Keske evlenmeseydim dediğim anlar gerçekten oluyor .
beni cok iyi anladiginiz icin ayriyeten cok cok tesekkur ederim Adam Olacak kiz benim zaten korkakligim cesaretimmin kirilmasi bu yonde cunku ablamadsa baski yapacaklar onunda huzuru bozulcak cunku diger kusup geldigimde heo ablama baski yaptilar dediginiz gibi enistemde cok bunaldi malesef
aklima gelmedi degil ama nasil anlatsam yani esim ve benim sulalem okadar cahil insanlar ki ven mektup birakip gittigimde baskasiyla kacti dicek kadar cahil ve gormemis insanlar(
enistemle konustum ablamada soyletim Allah razi olsun hep kapim acik diyorlar ikisideArtık bır zahmet enıstenle konussan belkı o destek cıkar sana , yardımcı olur . Ne dıye kaldıramayacak mıssın . Boyle ezıyet olacagına oturur kendıne aglarsın hıc yoktan kafan rahat olur .
Bu evden ciktigimda ilk isim o zaten hattimi kiricam aklimdako dusunceleride yok edicem az kaldi cok az suan esyalrimi bile yavastan topluyorumDesinler bırak. Bunlara kulak asarsan çürüyüp kalacaksın.Bu saatten sonra herkese kulaklarını tıka gitsin. Ararlarsa da açma, hatta sim kartını at gitsin yenisini al.
enistemle konustum ablamada soyletim Allah razi olsun hep kapim acik diyorlar ikiside
ben ailemi coktan karsima aldim onlari sildigimi kendi yuzlerine bile soyledim benim ailem yok artik dedim.benim tek gucsuzlulugum yapim geregi cok zayif ve napif bir yapim var psiklojik olarak ya kaldramzsam diyorum cunku tvde mesala haberde kotu birsey olduginu gorsem otirur aglarim boyle bir yapim varCanım yazılarından belli sen asla boşanan ak aileni karşına alacak biri değilsin o yüzden boşu bosuna millete fikir sorma.
Ben de boşanmış biriyim,ailem çevrem neler dediler o dönem ama herseyi göze aldım boşandım. Ama sende o güç yok
Cok haklisiniz gercekten gecen omrumden geciyor cok az kaldi kurtulcamŞuan kasımda actıgın konuyla aynı yerdesın zaman gecıyor da senden gıdıyor bence bır el at :)) Bir sürü tavsıye var başla bır yerden..
taktir ediyorum sizi basarmisiniz umarim bende boyle sizin gibi basaranlardan olurum benim giden gencligime olacak zaten buna dur demem cok yakinSakın kimseyi takma akrabaların söylenenler hepsi unutulur ama sen yaşadığın hayatınla geçen gençliğinle kalırsın konuşanlar senin elinden tutsa ya? Namus bekçiliği daha mı kolay gelmiş? sen mutlu olacağını düşündüğün şeyi yap sonra çok pişman olursun yaşadım çünkü ve aklımı düşüncelerimi izledim sonunda kazandım şimdi hiç bir akrabama eyvallah etmiyorum
evet cok zor oldugu icin kaliyorum boyle dedigin gibi canim para olmadan zor ama benim biraz birikmisim var 1 kactanede bilezigim yani is bulana kadar beni idare eder ustelik Allaha sukur is rahar buliurumDurumun çok hassas olduğu için keskin yorum yapamıyorum sadece sen yoksun denklemde alan enisten...onları da düşünmek lazım elbette,çok çok zor bir durum ama sert bir kabuk oluşturmayı öğrenmen gerek yaşın çok genç, elbette yılların o evde geçsin istemem ama maddi güç olmadan olmaz ki, illa ki o okul bitecek,kenara para koyman lazım
Kardesim yaşındasın hiç kıyamıyorum
evet cok zor oldugu icin kaliyorum boyle dedigin gibi canim para olmadan zor ama benim biraz birikmisim var 1 kactanede bilezigim yani is bulana kadar beni idare eder ustelik Allaha sukur is rahar buliurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?