ZiNDANDAKi BEN

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Herkese merhaba evet yine ben o zindandaki ama korkak gucsuz ben...beni konularimi bilen bilir bilmeyen sayfamdan bakabilir .Bilmeyenler icin Esimle bosanma noktasindan donduk sebepse esim kv ve esimin aile birligini benimlen kuramamasiydi.2 ay baba evinde kaldiktan sonra esime donmustum simdi 2 aydirda kendi evimdeyim .Benim icin kesin bitmisti bosanacaktim ama ahhh babam ve abim demek istremiyorum lanet adamlar yuzunden tekrar esime dondum baskilari yuzunden cunku banababam ve abim bizde bosanmak olmaz donuceksin bizim kapamiz kapalidediler daha neler neler..Simdiki durumum kizlar esim degisti kv gitmem icin baski yapmiyor saygisi var ..eee dahana ne demi sizce.Ben severek evlenmedim gorucu usulu evliligim 2 yildir evliyim esimle kafa yapimiz hayata bakis acimiz cok farkli aramizda iletisim sifir zaten sevmiyorum arkadaslar cahiligime ve cocukluguma geldi evliligim .belki esim bana guzel davransaydi bu hayata devam ederdim boyle hergun aglayip dusunmezdim ama yok yok .Adamin tek derdi ailesi akrabalar okadar bir beraber gezelim demz bir kere cikarir bunu bana medet sayar tatil diye bir sey yok sadece is ve ailesi yani kvdemler.gelelim bana ne istiyorum mu? Bosanmak kurtulmak sifirdan baslamak okuluma devam etmek bu zindandan cikmakkkkk Allahim sen yardim et sifara kullanmayan ben sigarya basladimdiceksiniz ki bosan hatta deger konularimda arkadaslar elestirdiler peki size soriyorum aileniz size kendini oldur ama bize gelme dese bizde bosanmak yok dese kizlar benim derdim kalicak yer degil ablam var hep kapimsana acik der.benim derdim manevi yapim geregi cok gucsuzum bunu kaldirabilirmiyom cunku bosandigim am tum sulale konusacak yapim geregi cok naiyifim malasef .simdi sizden akkili bir yol gostermenizi istiyorum manevi acidan nasil guclu olucam ben simdiden cok tesekkur ediyorum

Ablana git o zaman.
Akrabalarınla da konuşma görüşme olsun bitsin, s...sin gitsinler. Görüşmezsen dedikodularını da duymazsın.
Sen şimdi cidden akrabaya sebep bu iğrenç hayatı yaşamaya devam edip kendini canlı canlı mezara gömmek istiyor musun? Dediğin gibi çok zayıfmışsın.

Beni dinle git ablanın yanına, okuluna başla. Milletten bu kadar korkuyorsan da dava açma şimdilik ama o hayata mahkum etme daha fazla kendini. Okulunu bitir, iş bul başka şehirde çek git gerekirse. Daha 25 yaşındasın ama inan bana zaman çok çabuk geçiyor. 5 yıl sonra arkana dönüp ben neden gençliğimi harcamışım bu adamla diceksin, keşke diplomam olsaydı diceksin. Şimdi gidersen diploma alma şansın var ama 5 yıl sonra her şey çok geç olacak, umutsuz ortayaşa adım atmış mesleksiz bir ev kadını olucaksın. En çok da aşkı bulma şansını heba ettiğine yanacaksın, gençliğine yanıcaksın. Gerisini sen düşün.

Eğer gerçekten bu adamı sevmiyorsan onunla yaşamak istemiyorsan biraz güçlü olmak zorundasın öncelikle kendinin geçimini sağlayacak kadar bir işe başlamakla başla para biriktir 3-4 ay bu sürede yine eşinin evinde kalırsın işini garantiye al tabi sonra biriktirdiğin paranla kendine yeni bi hayat kurmaya adım at ev kirala yeteri kadar eşya al adamdan boşan ailene muhtaç kalmazsın yine açıktan okul okuyup çalışıp tek başına yaşa başkada seçeneğin yok bunlar zor geliyorsa üzgünüm adamı olduğu gibi kabul etmeye çalış

Her konuna yazmaktan aynı şeylerı yorulduk sanırım . Bir iş bul veya okuluna devam et aılenın yanınada gıtme bır sure ablanda kendını toparla daha sonra cık bır eve sıl at abını babanıda madem .

Bu da fena bir fikir değil. Konu sahibesi okula başlayın, herifin parasıyla okulu bitirin sonra gidersiniz olmazsa.

yorumun icin tesekkur ederim basta bende aynen boyle dusundugum icin kahirlaniyorum daha 24yasimdayim sifirdan baslama sansim cok ama dedgim gibi cok ama cok gucsuzum normalde herkessin her dedigine takiyorum sonra diyorum bosanirsam nasil kaldirabilirim psiklojik olarak korkuyorum gercektren cok naif bir yapim var

Sevmediğiniz biriyle bir ömür geçer mi? biliyorum zor durumdasınız anlayışlı bir aileniz yok ama anlayışlı bir ablanız varmış size yardımcı olsun. bir süre onda kalın okulunuza başlayın tekrar, eşinize de kararlı olduğunuzu gösterin. bence abiniz ve babanıza da zamanla bu evliliğin sizi ne kadar mutsuz ettiğini anlatın, siz anlatamıyorsanız ablanız onlarla sakin bir şekilde konuşsun. artık eski zamanlarda kaldı evlenip de ömür boyu boşanmamak, bu sizin hayatınız ve mutlu olacağınız şekilde yaşamak hakkınız..

Bu da fena bir fikir değil. Konu sahibesi okula başlayın, herifin parasıyla okulu bitirin sonra gidersiniz olmazsa.

Öldürürüz diyen bi aile olunca seçenekler azalıyo otomatikman,Allah esirgesin kalkıp ablasına gitse ablasına da kendine de birsey yapsalar,ya da eniste yeter sizden çektiğim dese ablasına baskı yapsa falan, cok cetrefilli bir konu yaa, herkes ana baba olamıyo

İyi de şekerim adamı sevmiyorsun ki zaten. Sevdiğin birinden boşanmayı kaldırmayabilirsin üzülürsün ama burda sevmediğin birinden kurtulcaksın, kaldıramayacak şeyler yok ki bir tane imza atcaksın bu kadar. Aksine kuş gibi hafifliceksin. Ailen de zaten sana manevi destek değil, onlarla görüşmezsen de kaybedecek bir şeyin yok. Kaybedecek hiçbir şeyin yok boşanmakla aksine çok güzel bir hayatın olacak.

teskkur ederim yorumun icin zaten aklimda hep bosanmak oldugi icin hep birikim yapiyorum biraz sukur birikmisim var mesele benim korkakligim diyorum hayat daha zor olursa benim icin siz adami oldugi gibi kabul et diyince bile icime giren uzuntuyu anlatama o kadar istemiyorum bu hayati

Cok haklisiniz is bulurum az kaldi cunku biraz birikim yapiyordum simdi tek adim bosanmak istredigimi soylemek

Cok haklisiniz is bulurum az kaldi cunku biraz birikim yapiyordum simdi tek adim bosanmak istredigimi soylemek

Artık bır zahmet enıstenle konussan belkı o destek cıkar sana , yardımcı olur . Ne dıye kaldıramayacak mıssın . Boyle ezıyet olacagına oturur kendıne aglarsın hıc yoktan kafan rahat olur .

Bende buni dusundum hani okulumu bitirene kadar evliligim devam etsin diye dusundum peki benim yillarim dedim kotu gecen gunler geri nasil gelcek(

Sakın kimseyi takma akrabaların söylenenler hepsi unutulur ama sen yaşadığın hayatınla geçen gençliğinle kalırsın konuşanlar senin elinden tutsa ya? Namus bekçiliği daha mı kolay gelmiş? sen mutlu olacağını düşündüğün şeyi yap sonra çok pişman olursun yaşadım çünkü ve aklımı düşüncelerimi izledim sonunda kazandım şimdi hiç bir akrabama eyvallah etmiyorum

Zindandan çıkmak senin elinde

En kötü yer bile zindan hayatından iyidir dimi?

Ailen de eşin de senin zindanın
Kır artık zincirlerini, kurtar kendini. Özgür ol. Mutlu ol.

Boşanmak çok zor bir adımdır . Göze aldığında ya büyük bir yük boynunda tasiyacaksin yada yükünü hafifletmeyi bileceksin . Bir kere görücü usulü evlenmişsn eşini sevmediğini soylemissin. Anladığım kadarıyla eśin seni çok boşlamış . yanı ha varsın ha yok . eğer o da istiyorsa 2 medini insan gibi boşanın . çalışabilirsiniz veya 1200tl tazminat davası nafaka felan alırsin. İlişkide sevgi ve güven çok önemli

beni cok iyi anladiginiz icin ayriyeten cok cok tesekkur ederim Adam Olacak kiz benim zaten korkakligim cesaretimmin kirilmasi bu yonde cunku ablamadsa baski yapacaklar onunda huzuru bozulcak cunku diger kusup geldigimde heo ablama baski yaptilar dediginiz gibi enistemde cok bunaldi malesef

gercektrenmi canim Allah razi olsun dediginz gibi zaten kaybedecek bir seyim yok cunku esimi sevmiyorum inanain kus gibi hafif olmak icin elimi cok cabuk tutucam

Zindandan çıkmak senin elinde

En kötü yer bile zindan hayatından iyidir dimi?

Ailen de eşin de senin zindanın
Kır artık zincirlerini, kurtar kendini. Özgür ol. Mutlu ol.
Inanin cok ama cok yakinda kiricam zincirlerimi hatta burda kurtuldum zindan diye yazicam Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…