basta yorumun icin vede hergun aglarken beni guldurdugun:)icin tesrkkur ederim .Zindan yazmamin srbebi boyle hissetigim icin vede konulatimi hatirlamaniz icin yaziyorum icirikligini okursaniz kurtulmak icin az kaldi zaten para olmadan olmuyorBu başlık sana yapıştı resmen.
Zindanla ilgili bir başlık görsem direkt senin konun olduğunu anlıyorum.
-eşimden zindana gel
-eşimden zindana gel 2
-eşimden zindana gel ve geliyor
-zindana döndüm
-zindandan kurtulmak için bir adım attım
-zindandaki ben
konu başlıklarına bak. ÇIK ARTIK ŞU ZİNDANDAN.
Yüzüklerin efendisi serisine döndün.
cesaretim kaldi onuda alsam bitti bu is zaten canim Enistem Allah binkere razi olsun ondan gercekten cok iyi ben kusup gittigimde bile ablamla he burda kal sen cocugumuz gibisin dediler destek cikar ben bosanirsam zaten rabimin izniyle tasi bile siksam suyinu cikarir ekmek parami kazanirim ev bile alirim yetrrki su zinciri kirip bosanayimO zaman herkese sırtını dönüp bi cesaret diyip boşanma davasını açacaksın ama önce yer yap ablana ve enistene,burda enistene de çok iş düşüyor,bir abi gibi sen düzenini tutturana kadar sana destek olur mu
basta yorumun icin saol evet daimin oglu ama evlenmeden once ne kv nede dayimin oglunu hayatimda gormemistim cunku onlar baska sehirdeydi biz baska sehirdeydik akraba ziyaretleri yoktu 2 cisi benim sigara param yada telefonumun markasiyla ne alakasi var konumun 3 cusu esimden ilgi beklemiyorum bana davranislaro farkli olsaydi ilgilenseydi adama olsaydi bu evlilige devam ederdim yani siz kisaca ban adiyorsunuzki paran var rahatsiz gozunu yum hayatini feda et boylemi demek istediniz yada ben yanlis anladimBenim iliskinizde kafama takilan sorular var.
1.dayinizin oğluyla evlisiniz evlenmeden önce yengenizle iliskiniz kotu olsa evlenmezdiniz niye sonradan bozuldu herşey
2.dayinizin oğlunu küçüklükten tanirsiniz görücü usulü olsa nolur.nasil komple ailecek degistiler?
3.para biriktirecek kadar elinize para veriliyor,internete girmeniz kolay düşük ve ya yuksek model bi telefonunuz var.en dusuk sigara kac para,bunu bile alabiliyorsunuz.bunlari Eşiniz sagliyor olmali ?
4.Eşinizden hala beklentiniz var gezdirsin ilgilensinler vs. nefret ediyorsaniz niye bunlari istiyorsunuz ki?
ayrilsaniz ailenize donseniz daha beter gibi.baba ve abiden çekmissiniz.esinizin sunduğu olanaklar daha iyi o halde.o zaman bence ayrilmadan okulunuzu bitirin,beklenti içine girmeden bi müddet yasayin.eğer ilişki boyleyse esinizde ayrilmak isteyebilir.hatta aldatma olayi olursa (insaallah olmaz )onun tarafindan aileniz sizin tarafiniza bile geçer.tek gereken sabir
Benim iliskinizde kafama takilan sorular var.
1.dayinizin oğluyla evlisiniz evlenmeden önce yengenizle iliskiniz kotu olsa evlenmezdiniz niye sonradan bozuldu herşey
2.dayinizin oğlunu küçüklükten tanirsiniz görücü usulü olsa nolur.nasil komple ailecek degistiler?
3.para biriktirecek kadar elinize para veriliyor,internete girmeniz kolay düşük ve ya yuksek model bi telefonunuz var.en dusuk sigara kac para,bunu bile alabiliyorsunuz.bunlari Eşiniz sagliyor olmali ?
4.Eşinizden hala beklentiniz var gezdirsin ilgilensinler vs. nefret ediyorsaniz niye bunlari istiyorsunuz ki?
ayrilsaniz ailenize donseniz daha beter gibi.baba ve abiden çekmissiniz.esinizin sunduğu olanaklar daha iyi o halde.o zaman bence ayrilmadan okulunuzu bitirin,beklenti içine girmeden bi müddet yasayin.eğer ilişki boyleyse esinizde ayrilmak isteyebilir.hatta aldatma olayi olursa (insaallah olmaz )onun tarafindan aileniz sizin tarafiniza bile geçer.tek gereken sabir galiba...
Tabiki yanlis anladin öyle dermiyim hic.abin babanda eziyet etmiş eşinden farklari yoksa ayrilma kendini kurtarasiya kadar idare et dedim.çünkü ayrilsan gene evlendirmek isterler gibi geldi bana.maddiyatla nasil ilgisi olmaz;en azindan maddi olarak az mi çok mu bilmem bi imkanin var yani...basta yorumun icin saol evet daimin oglu ama evlenmeden once ne kv nede dayimin oglunu hayatimda gormemistim cunku onlar baska sehirdeydi biz baska sehirdeydik akraba ziyaretleri yoktu 2 cisi benim sigara param yada telefonumun markasiyla ne alakasi var konumun 3 cusu esimden ilgi beklemiyorum bana davranislaro farkli olsaydi ilgilenseydi adama olsaydi bu evlilige devam ederdim yani siz kisaca ban adiyorsunuzki paran var rahatsiz gozunu yum hayatini feda et boylemi demek istediniz yada ben yanlis anladim
eger bosanirsam ailemle gorusmicem yani beni evlendiremezler onlara oyle bir soz hakki taninam maddi durumum soyle canim yani bir kac bilezigim var yani toplasan 6 bin eder bu kadarTabiki yanlis anladin öyle dermiyim hic.abin babanda eziyet etmiş eşinden farklari yoksa ayrilma kendini kurtarasiya kadar idare et dedim.çünkü ayrilsan gene evlendirmek isterler gibi geldi bana.maddiyatla nasil ilgisi olmaz;en azindan maddi olarak az mi çok mu bilmem bi imkanin var yani...
Calismiyorum aslinda calismak istiyorum ama esim olacak adam izin vermiyor bir keresinde is buldum ayarladim izin vermedi maddi durumum cok az birikmisim var okadar ama bosanirsam is bulurum Allahin izniyle markete falan kasiyerlik yapmistim bekarken onca seneCanım ne iş yapıyorsun çalışıyormusun maddi durumun varsa hepsini salla gitsin
Kirazlıcam artık kurtulmanın zamanı geldi demi?Calismiyorum aslinda calismak istiyorum ama esim olacak adam izin vermiyor bir keresinde is buldum ayarladim izin vermedi maddi durumum cok az birikmisim var okadar ama bosanirsam is bulurum Allahin izniyle markete falan kasiyerlik yapmistim bekarken onca sene
yorumlarin icin tesekkur ederim evet kurtulmanin zamani geldi.biliyorum tek kalan cesaret ama kaholasi babam ve abim butun cesaretimi kirdi tamam ben onlara givenmiyorum ama keske manevi acidan yanimda olsalardi artik bittiler benim icin benim suan cok az birikmisim var ablama gidicem direk zaten sonra is bulup para biriktirip bir ev bakarimKirazlıcam artık kurtulmanın zamanı geldi demi?
Önceki konularını da okudum yorumlarımı da yaptım ama sen aynı yerdesin malesef, ihtiyacın olan tek şey cesaret.
Bak bende daha önceden kasiyerlik yaptım marketlerde falan, Biraz bırakmışım de varmış ablanın yanına git ve çalışmaya başla biraz daha birikim yap buarada boşanmak için adımları da at.
Sonra kendine küçük bi ev tut uzak bı yerden açsonra da yavaş yavaş eşyalarını alır tek başına gül gibi yaşarsın.
Tüm bunlar için cesaret gerek.
Ama şunu da unutma kendini garantiye almadan asla adım atma.
Ünüversite sınavına girip açıktan olusan olmaz mı hem okurken çalışabilirsiniz? Anladigim kadarıyla devamlı gelecek bir gelir kaynağınız yokCalismiyorum aslinda calismak istiyorum ama esim olacak adam izin vermiyor bir keresinde is buldum ayarladim izin vermedi maddi durumum cok az birikmisim var okadar ama bosanirsam is bulurum Allahin izniyle markete falan kasiyerlik yapmistim bekarken onca sene
Canım benim baban baba, abinde abi değilmiş unut artk onları da yaptıklarını da.yorumlarin icin tesekkur ederim evet kurtulmanin zamani geldi.biliyorum tek kalan cesaret ama kaholasi babam ve abim butun cesaretimi kirdi tamam ben onlara givenmiyorum ama keske manevi acidan yanimda olsalardi artik bittiler benim icin benim suan cok az birikmisim var ablama gidicem direk zaten sonra is bulup para biriktirip bir ev bakarim
suan aciktan lise okuma sansim var universiteyide aciktan okuyabilirim ama once bosanmam gerek aynen canim devamli gelir kaynagim yok malasefÜnüversite sınavına girip açıktan olusan olmaz mı hem okurken çalışabilirsiniz? Anladigim kadarıyla devamlı gelecek bir gelir kaynağınız yok
saolasin gercekten oyle hayat benim hayatim zamanda genclikte hizli akiyorCanım benim baban baba, abinde abi değilmiş unut artk onları da yaptıklarını da.
Yapman gerekenleri çok iyi biliyorsun ,sert ve dik durmalısın kendine güven başka kimseye değil.
Hayat senin, kimsenin mahvetmesine izin verme.
KO can şuan sana eskisi kadar kötü davranıyor mu?saolasin gercekten oyle hayat benim hayatim zamanda genclikte hizli akiyor(abim ve babam olduler benim icin
hayir kotu davranmiyor ama ne o beni ne ben onu sevmiyoruz birbirmizi cunku kafa yapilarimiz hic uyusmuyorKO can şuan sana eskisi kadar kötü davranıyor mu?
Bence böyle tutucu bir ailen varsa boşanma pişman olursun elindekinin kıymetini bil gidip başkasının eline bakacağına evinde otur ne yediğiğine içtiğine başkası karışmıyor ama ablanada gitsen orası senin evin olmaz onların eline bakarsın artı bana göre sende yapıcı deilsin bardağın dolu tarafından bak bence sorun sende eşinde deil adamcağız düzeltmiş biraz kendini daha ne yapsın artı bide cesaretin yoksa otur evinde eşinle mutlu olmaya bakyorumun icin tesekkur ederim basta bende aynen boyle dusundugum icin kahirlaniyorum daha 24yasimdayim sifirdan baslama sansim cok ama dedgim gibi cok ama cok gucsuzum normalde herkessin her dedigine takiyorum sonra diyorum bosanirsam nasil kaldirabilirim psiklojik olarak korkuyorum gercektren cok naif bir yapim var
yorumun icin tesekkur ederim basta bende aynen boyle dusundugum icin kahirlaniyorum daha 24yasimdayim sifirdan baslama sansim cok ama dedgim gibi cok ama cok gucsuzum normalde herkessin her dedigine takiyorum sonra diyorum bosanirsam nasil kaldirabilirim psiklojik olarak korkuyorum gercektren cok naif bir yapim var
ornegin icin tesekkur ederim gercekten oyle insan kirildikca zamanla dahada zorlasiyor inanin cok kirildim icimden bagirmak istiyorum yetrer diye e coktanÖzgür Bacaksız kitabında şöyle bir söz yazmış: -
huysuz bir ilkokul çocuğu, kurşun kalemi bir defa ortadan ikiye böler, çat diye ayırır, kolaydır ilk başta bölünmek kalem için tabi.
ama önemli olan sonrasıdır, çocuk kırdığı parçaları da kırmak ister, iş gittikçe zorlaşır, kalemi kırmak imkansız hale gelir.
kırıldıkça zorlaşır, kırıldığı yerden sağlamlaşır bazı şeyler,
insan gibi, kalp gibi, güven gibi. - Naifliğini anlayabiliyorum canım ama bir yerde insanın içi yeterrr diyor önemli olan o noktaya gelmeden senin diyebilmen
yorumunuz icin tresekkurler be bosanirsam ailemin yanina gitmicem zaten ablamda kalicam bir sure sonra Allah Kerim arti bana evinde rahat yiyip icoyorsunuz ndediniz peki sevmedigin insanla mutlu olabilirmisin?degermi rahatim diye gencligimi hayatimi feda etmeyeBence böyle tutucu bir ailen varsa boşanma pişman olursun elindekinin kıymetini bil gidip başkasının eline bakacağına evinde otur ne yediğiğine içtiğine başkası karışmıyor ama ablanada gitsen orası senin evin olmaz onların eline bakarsın artı bana göre sende yapıcı deilsin bardağın dolu tarafından bak bence sorun sende eşinde deil adamcağız düzeltmiş biraz kendini daha ne yapsın artı bide cesaretin yoksa otur evinde eşinle mutlu olmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?