- 16 Kasım 2015
- 42
- 13
- 3
- Konu Sahibi oylesinebiri
-
İste maalesef banane diyip birakamiyorum oyle olsa burda boyle bir konu acmazdim kotu durumdayim inanin size normal gelebelir haklisiniz ben sok etkisindeyim ve onun adina cok korkuyorum o yuzden bu endisem.ve ne yapmam konusundaki caresizligimBu ne demek şimdi? Neye kime patlayacaksınız ? Yaptığınız şey çok ayıp. Size ne ablanızın özel hayatından? Beden onun, bacak onun, meme onun size neee? Snki adam öldürmüş, sanki yetim hakkı yemiş, bu ızdırap ne? Kendi tercihi bırakın ne yapıyorsa yapsın...
Hayir gercekten oyle degil ne yapacagim konusunda kararsizim tabiki aileme yada badkasina anlatmam.ama bunu kendisiyle konusmali miyim bildigimi soylemeli miyim onu bilemiyorum
Zaman ver kendine.
Hissettiğin şok etkisini yitirdiğinde ne yapman gerektiğine karar vermen kolaylaşacak.
Evet o yuzden konusamiyorum benden uzaklamasin saklanmasin diyeKonuşmuş olman mevcut durumu degistirecek mi. En fazla ozel eşyalarini karistirdigin ve bunu öğrendiğin icin senden nefret eder. Tedbiri arttirir hepsi bu.
Umarim oyle olur ama suan nasil atlatirim hic bir fikrim yokzaman çok önemli
ben eskiden annemle babamı beraber görünce bir garipserdim zoruma giderdi, şimdi o günkü hallerime gülüyorum bugün öyle bir şey duysam onlar mutlu diye ben de mutlu olurum.
O oylesinebiri zamanla bakış açın değişecektir
O acidan bakilirsa gercekten oyle ama dedigim gibi maalesef tesadufler sonucu bunu degistiremem aklimdan da cikarmak zor
Cok tesekkur ederim insanlar sadece tek tarafli dusunuyor.senin adina da cok uzuldum..ablamin o kadar ileri seviye olmadigini dusunuyorum ama olmasindan korkuyorum.ya daha kotu seyler olursa ya cocuk birakirsa gibi sorulari dusunmeden edemiyorum.buna bir dur demek istiyorum ama dedigin gibi her seyi goze almam lazim benden kacmamasi korkmamasi lazim bunu basarabilir miyim ya basaramazsamcanım allah yardımcın olsun. burada bazıları senin ne durumda olduğunu anlayamadan ahkam kesip duruyorlar. aynı şey bizim başımıza geldi. kardeşim ablanın yediği haltı yedi. aylarca ağladım. kimselere söyleyemedim. depresyona girdim. 6 sene bununla baş etmeye çalıştım. kızlık zarı dikimini bile düşündük. ama rabbim yardım etti ve onun durumunu sorun etmeyen birini çıkardı karşısına. 2 yıllık evli. inşallah ablan sadece düşüncesini yazmıştır deftere. ama herşey olacağına varır. ben bu olayı öğrendiğim günü hiç unutmam. düşündükçe hala ağlayasım gelir. sende ablanla konuş istersen. ama sonuçlarına da katlanman gerek bu konuşmanın. yani eger dogruysa bunun iiçin cann çok sıkılacak. ortalık yere yazıpda koymasın. rabbim aydınlığına çıkarsın.
Cok cok tesekkur ederim bana tercuman olmussunuz resmen kendimi yanlis mi ifade ediyorum diye suphe ediyordum.anlayan birileri varmis megersem.o kadar agir bir yuk anca yasarsaniz anlarsiniz bile demiyorum onlara cunku allah dusmanima bile yasatmasin.Bu kadınlar kulubü üyelerinin bazıları ne kadar anlayışlı ne kadar hayatlara saygılı inanamadım okuyunca (!)
Kız ablası için endişe etmiş birlikte olduğu adam sevgilisi onu bırakır mı ayrılırda üzülür mü diye siz burada sanki birlikte olmak öpüşmek gibi cevaplar veriyorsunuz hayret! Sevgilisi ayrıldığında üZüleceğini onunla paylastığı şeyin çok özel olduğunu pişmanlık yaşayabileceğini düşünüyor belki, belki onlar için bu paylaşım onların kafa yapısında meme benim bacak benim diyebilecek kadar basit birşey değil! Ayıptır ya yerden yere vurmuşsunuz resmen. Kendi kızınız ablanız olsa he sevişmiş mi sevgilisiyle tamam ozaman diyip kapatıp üstüne uyuyabilecekmiydiniz?? Bu evlilik dışı sevgili birlikteliklerden dolayı kaç kişi intihar eşiğine geliyor kendini kullanılmış gibi görüp hayatına son veriyoe düşünüyor musunuz bunu?
Kıza ahlak dersleri vereceğinize ne yapabilirim kendimi kötü hissediyoruma cevaplar verin, sevgiliyle birlikte olmuş diyor bazılarınız yaşı 22 sanki çok büyük gibi reşit diyip duruyorsunuz. Kaçınız 22 nizde sevgilinizle sevişirdiniz acaba beden benim diyip ayrıldığınızda da normal hayatınıza devam edebilirdiniz??
Bu kadınlar kulubü üyelerinin bazıları ne kadar anlayışlı ne kadar hayatlara saygılı inanamadım okuyunca (!)
Kız ablası için endişe etmiş birlikte olduğu adam sevgilisi onu bırakır mı ayrılırda üzülür mü diye siz burada sanki birlikte olmak öpüşmek gibi cevaplar veriyorsunuz hayret! Sevgilisi ayrıldığında üZüleceğini onunla paylastığı şeyin çok özel olduğunu pişmanlık yaşayabileceğini düşünüyor belki, belki onlar için bu paylaşım onların kafa yapısında meme benim bacak benim diyebilecek kadar basit birşey değil! Ayıptır ya yerden yere vurmuşsunuz resmen. Kendi kızınız ablanız olsa he sevişmiş mi sevgilisiyle tamam ozaman diyip kapatıp üstüne uyuyabilecekmiydiniz?? Bu evlilik dışı sevgili birlikteliklerden dolayı kaç kişi intihar eşiğine geliyor kendini kullanılmış gibi görüp hayatına son veriyoe düşünüyor musunuz bunu?
Kıza ahlak dersleri vereceğinize ne yapabilirim kendimi kötü hissediyoruma cevaplar verin, sevgiliyle birlikte olmuş diyor bazılarınız yaşı 22 sanki çok büyük gibi reşit diyip duruyorsunuz. Kaçınız 22 nizde sevgilinizle sevişirdiniz acaba beden benim diyip ayrıldığınızda da normal hayatınıza devam edebilirdiniz??
Cok tesekkur ederim sanirim konusacagim fakat dedigim gibi nasil ne sekilde nerde olur becerebilir miyim kafam karisikAblasını tehtit edecek olsa gider söyler konu açıp burada laf anlatmaya çalışmaz, patlamaktan kastını bile anlamadan konuşup duruyorsunuz.
Ablanla bir fırsatında konuşmalısın bence yaptığından ne kadar emin olduğunu pişmanlık yaşayıp yaşamayacağı gibi şeyleri sorup kendini kötü hissederse yada sorUn yaşarsa onun herzaman yanında olduğunu belirtmelisin. Böylece seninde için rahatlar. İnşallah bu çok önemli paylaşımı gerçekten değer veren biriyle yapmıştır
Tamam bunlar zaten benim de bildigim seyler tabiki dogru soyluyorsunuz ama bende bir kardes olarak uzuluyorum yapamiyorum iste sadece olay buSadece şunu söylemek istiyorum. 22 yaşında bir insan reşittir ve kendi hakkındaki kararları kendisi alır demek ben reşit olduğum anda gidip seviştim ve hayatıma aynen devam ettim demek değil. Davranışı tasvip edip etmemek demek de değil. Ablan için endişelenme demek de değil. Sadece 22 yaşındaki bir insan reşittir ve kendi hakkındaki kararları kendisi alabilir demek. Bu kadar.
Pek tabi reşittir 18 de reşittir ama 22 yaşında reşittir sen onun seviştiğine karışamazsın beden onun diyecek bir yaşta değildir. Ki kaç yaşında olursa olsun endişe edebilir insan sevdikleri için. Öyle şeyler yazılmış ki bazıları dehşet verici!Sadece şunu söylemek istiyorum. 22 yaşında bir insan reşittir ve kendi hakkındaki kararları kendisi alır demek ben reşit olduğum anda gidip seviştim ve hayatıma aynen devam ettim demek değil. Davranışı tasvip edip etmemek demek de değil. Ablan için endişelenme demek de değil. Sadece 22 yaşındaki bir insan reşittir ve kendi hakkındaki kararları kendisi alabilir demek. Bu kadar.
Kesinlikle konuşmamanız taraftarıyım.
Hem ilişkiniz zedelenir hem de iki kişinin arasında yaşanan bir şeyi, ablanızla konuşmanız onu oldukça utandırır.
Her ne kadar ablanız olsa da, karşınızdaki bir kadın.
Yaptıklarından dolayı sizin konuşmanızla pişmanlık duyacağını hiçbir şekilde sanmıyorum.
16-17 yaşında deseniz neyse de...
En güzeli unutmak diyelim.
Yaptığım diğer yorumda zaten bu konuda hak vermiştim sana canım. Ve reşit ifadesini kullandığım için yapılan yoruma cevap verme gereği duydum. Aaa ablan öyle mi yapmış boşver gitsin demedim. Sadece bunu seninle paylaşabileceğini ona hissettir ve ondan sonra ablanla bu kınuyu konuş demek istedim.Tamam bunlar zaten benim de bildigim seyler tabiki dogru soyluyorsunuz ama bende bir kardes olarak uzuluyorum yapamiyorum iste sadece olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?