- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
- 658
- Konu Sahibi -hazelnut-
senin yaşında ben de öyleydim canım.. aslla ve asla evlilik düşünmüyordum ve üstelik o yaşta , bir yıllık ayağımı yerden kesen bir birlikteliğim vardı.
derken su an 25ım ve o ilişkimle 4 yılın içindeyiz.. bir bakmışsın evlilik planları yapıyoruz. seneye evleniyoruz kısmetse..
anne meselesine gelince ben de çok düşükünüm anneme.. ve buna ragmen 18 yasından beri eğitim artı çalışma hayatı sebebiyle ayrı yasıyorum ondan.eğer hastalık derecesinde düşkünlüğün oldugunu düşünüyorsan ayrı bir ev ve düzen öneririm sana,imkanın varsa tabi.. insan büyüyor böylece..
bu arada hala ürküyorum ara ara evlilikten..erken mi diye sorguluyorum kendimi.. ve bugun değil ama ileride kocaman bir evim olsun, bir odasında annemle babam olsun çok istiyorum. ayrımcılık olmasın diye bir odaya da kayın anne ve babayı koyuyorum. kocaman bir aile, bir değil tam 2 anne hayali kuruyorum. ne komik değil mi? :ecrin_bebek:
Estagfurullah , kesinlikle komik degil.
Bunlari ben bile düsündüm/düsünüyorum..
Ama canim aramizdaki fark senin hayatinda bunu kabul eden birinin olmasi (insallah kabul ederdir)
Benim ise su an bir birlikteligim bile yok, yani nasil birine düserim, kaderim/kismetim kimdir, ayni evde yasamak isterken ben, belkide 1000 lerce km uzaga düsecegim...
Bu düsüncelerde var iste bende, bu yüzden sanirim gercekten %100 emin olmam lazim. Ciddi bir adim atmadan.
Ama cok sagol, yorumlara bakilinca, yalniz degilmisim, ve düsüncelerim anormal degilmis :)