Böyleyse kime hak vereceğimi şaşırabilirimKiz kocanin videolari böyle mi, konu sahabisi?
Trol olunca hevesim kaçıyor yaTrol olduğunu sezmiştik yarın gene gel
Mamut abi yenge mi çagırdı git de sofraya bir bardak koy eline yapışmazbugünlük bunkadar
Sevdim kiz seni acma arayi, eltinde kayinpederin kokusuk ayaklarını ovsun dursun, dik dur eğilme, Kk seninle bwbwhwhwhbugünlük bunkadar
Musakkaki özledin özlemini firariyle gideriyonSevdim kiz seni acma arayi, eltinde kayinpederin kokusuk ayaklarını ovsun dursun, duk dur eğilme, Kk seninle bwbwhwhwh
Ama eglenceli troller iyi oluyor beTrol olunca hevesim kaçıyor ya
bugünlük bunkadar
Napiim kiz, kime niyet, kime kismet vxvxxvxvMusakkaki özledin özlemini firariyle gideriyon
iyi senarist olur bunlardan, harcanıyorlar kk köşelerindeAma eglenceli troller iyi oluyor be
Yo bariz eşimi çekmiş düğün videolarında eşim bile sinirlendi neden benim videolarımı sürekli sana atıyor diye zaten eltimin davranışlarını sevmiyor konuşmamı istemiyordu eltim arayınca mecbur kalıyordum konuşmaya
Neye bu kadar yorum yaptik ben de anlamadım simdi düşününce bxbxbxInsanlar 15 sayfa buna mi yorum yaptio zaman benim konuyu anlayabilmem icin yarini beklemem gerek sanirim. Bu gunluk bu kadar olduguna gore devami yarin.
Demek kendi telefonuyla çekti düğünde isi gücü bırakıp, artik adam nasi kiviriyosaDüğün videolarını gelinler çekmiyor yalnız.
Kuzenlerinin düğünüymüş.Ben de balayına beraber gittiler zannetmiştim.Düğün videolarını gelinler çekmiyor yalnız.
Sizin sayenizde konuyu okudum. SilmişOlay hangi ülke ve şehirde geçiyor ? Eltiniz ve eşlerinizle ne zaman denize gittiniz ; kaç ay önce ?
Yok yok silmiş aklı sıra ama yorumlarda varInsanlar 15 sayfa buna mi yorum yaptio zaman benim konuyu anlayabilmem icin yarini beklemem gerek sanirim. Bu gunluk bu kadar olduguna gore devami yarin.
Kamu hizmetiInsanlar 15 sayfa buna mi yorum yaptio zaman benim konuyu anlayabilmem icin yarini beklemem gerek sanirim. Bu gunluk bu kadar olduguna gore devami yarin.
Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadıInsanlar 15 sayfa buna mi yorum yaptio zaman benim konuyu anlayabilmem icin yarini beklemem gerek sanirim. Bu gunluk bu kadar olduguna gore devami yarin.
Firari111;Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
Kamu hizmeti
Sizden korkulurArkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
ahan da konu budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?