Kendime öz eleştiri olsun diye fikir için açtım konuyu benim yalnış yaptığımı düşünen tek kişi siz çıkmışsınız yani 1 yalnış 10 doğruyu götürmez demek ki demek ben haklıyım görüşünüz için teşekkür ederim yinede ama sizin görüşünüzün bi önemi olmadığını anladım o kadar çok yorum yapanlardan sonra
Hangisi daha cilveli bilemedim
Iste o düğün ve eltiler
Yoldular kiz bi anda birbirlerini hfhdhdhdhHangisi daha cilveli bilemedim
Ya bah Tayland bu işin dibi diyorum baska da bisey demiyorum, Vietnama gitmedim bilmiyorum ama Çin' de de yaptirdim. Tayland bu isin piri derim baska da bisey demem. Bi de plajda agaclarin altina serin yerlere tahta sedirler atiyolar, tepende agac, yaninda deniz, tepende elti hfhdhd pardon masöz arkadas, 1 saate verdigin cücük kadar para, yüzsüz oldugum icin 1 saat sonra bi daha yaptiriyodum ben hfhfhfhf unutulmaz yaşanır bisey
Hayatim boyunca beni takip edicek di mi simdi bu yaptirdigim masajlarAdınız Şeyma olabilir mi ?
Firari111;Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
Kamu hizmeti
Arkadaşlar bir eltim var onların düğümü olduktan sonra birlikte denize gittik eltim eşine masaj yaptıktan sonra benim eşime masaj yapma teklifinde bulundu eşim yok dedi tabi ama sinir oldum sonrada ara ara eşimin düğünde oynayan videolarını bana attı en sonunda engelledim neyse sürekli arama düştü engelli olduğu için aradım bunu yaptıklarının mezhep uygun olmadığını görüşmek istemediğimi söyledim eşimde görüşmemizi istemiyor dedim sen beni ahlaksızlı k a suçluyorsun dedi telefonu kapadı
Kaynanası aramış eşine söylemiş eşi eşimi aradı sonrada benim karıma kimse laf edemez dedi eşimi heryerden engellemiş abisi ben kötü niyetliymişim. Ben çok üzgünüm iki kardeşin arası açıldı diye ben suçlusunuz ne yapmalıyım
ahan da konu budur
Buugünn yaalnıız bukaadaaar daarılmayıınııızbugünlük bunkadar
Abartmayın artık. Burada milleti gaza getirip duruyorsunuz, ben bir kısmını uydurduğunuzu düşündüm. Bazı kadınlar öyledir; ayarsız pervasız. Kendini herkese sevdirmek ister, çekinmesi acabası olmaz ama kötü niyetli değildir.Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Koh samui, koh fifi bunlar adalar, puket gibi, koh fifi ye ben cok da fifi adasi derdim hatta
Vpn niniz kapalı olsun lütfenbugünlük bunkadar
bugünlük bunkadar
Allah belami versin napiimİşte bunlar hep zenginlik.
Allah belami versin napiimhdjdhdhhfhd
Adim cikti 9a inmez 8e bi masaj yüzünden, kiz valla zengin degilim vakti zamaninda Tayland'da masaj yaptirma gafletine düştüm, cok üzgünüm hxhxhxAğzınızdan yel alsın.
Bak elin Rus’un da bile hanım korkusunu diye bir kavram varkız götürme götürme alışmış kudurmuştan beterdir ben bekarkende çok giderdim eşime çok ısrar ettim gidelim diye o da hiç sevmezdi hamam spa filan zorla gittik şimdi adam bir alıştı her gün gidelim desem gideryurtdışından rus bi müşterisi geldi dedi ki bir spa ayarla da adamı götüreyim neyse ayarladım gittiler adam masajdan sonra demiş ki eşin rahatsız olmuyordur umarım demiş yok o ayarladı adam bana teşekkür hediyesi göndermişti öyle memnun kalmış dedim valla rahatsız oluyorum da sen takmıyosun
Eşinize değil kaynananıza aşık bence elti.Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Kayınbabasına o yüzden mi bacak masajı yapıyor elti?Eşinize değil kaynananıza aşık bence elti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?