Zor günler geçiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tüm bu olaylar Adana'da mı yaşanıyor ? Siz 33 yaşındaymışsınız; eltiniz kaç yaşında ?

Adınız Şeyma olabilir mi ?

Tesekkurler arkadaslar. Eltiler dugum olmus sonra o dugumu cozmek icin denize gitmisler sonra bu eltiler kordugum olmus

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Abartmayın artık. Burada milleti gaza getirip duruyorsunuz, ben bir kısmını uydurduğunuzu düşündüm. Bazı kadınlar öyledir; ayarsız pervasız. Kendini herkese sevdirmek ister, çekinmesi acabası olmaz ama kötü niyetli değildir.
Masaj olayı da bence güneş kremi sürmek. Hazır elim değmişken abi sana da süreyim mi demiştir. Siz bunu masaja çevirdiniz hatta inandırıcı olsun diye kayınpederin bacaklarına da yapıyor dediniz.Bana da sürsene elin kremlenmişken dediniz de hayır ben sadece erkeklere mi sürerim dedi? Siz denize girdiniz mi?

Lütfen dürüst olun, bu kadının böyle rahat oluşu ve aileden kimseden tepki görmemesi sizi rahatsız ediyor değil mi? Mezhep demenizden bu sonucu çıkardım ben. Siz çok seviyeli saygılı ahlaklısınız ama elti aşüftenin teki ve kimse ona kızmıyor sert davranmıyor. Eşiniz bir köşede kendi konuşabilirdi. Abicim bak kötü niyetin yok biliyorum ama benimle bu tarz diyaloglara gereksiz samimiyete girme, ben alışık değilim rahatsız oluyorum, abi-kardeş devam edelim deseydi ortalık ayağa kalkmazdı. Davranışların bize uygun değil derken niye eşinizin adına konuşuyorsunuz bırakın kendi söylesin.

Kayınvalidem bana senin adınla seslendi sinir oldum küstüm vs. Bunlar gerçekten oldu mu? Kaynınız annesine niye esip gürlememiş benim karıma bunu yapamazsın diye? İzlemeye doyamıyorum dediği videolarda belki de eşiniz ona komik görünmüştür, yani oynarken falan ilginç hareketler yaptıysa espri amaçlı göndermiştir size. Krizi yönetemeyip ortalığı karıştıran siz olmuşsunuz, iki kardeş birbirine düşman olmuş memnun musunuz? Kuzen değil bunlar kardeş, bizim mezhebimize uygun değil görüşmek istemiyoruz derken ne olmasını bekliyordunuz?

Bak elin Rus’un da bile hanım korkusunu diye bir kavram var Benim eşim bir kere teklif etti. Balıkesir’e termal otele gittik. “Masaj yaptıralım” dedi. “Sana erkek yapacaksa neden olmasın. Futbolculara da erkek yapmıyor mu” dedim. Vazgeçti

Kıskanç kendi itiraf etti kaynanam sürekli bana senin adınla sesleniyor ben sana sinir oluyordum kocamla senin yüzünden boşanacaktık seninle kıyaslıyorlar beni diyor
Bu bariz kıskançlık
Eşinize değil kaynananıza aşık bence elti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…