- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- 18
Kocasi seslenmemiski kocasiyla kavga ediyo. Zerem zerem adam karisiyla bir hafta küslüğe dayanamamis ondan sonra salmış gitmis diyorsun. Anladim. Allah baska dert vermesin.Kaynanam sürekli benim adımla hitaben edip beni övmüş ona oda delirmiş kocasıyla kavga ermiş1 hafta küs kalmışlar benim haberim yok
Eltinin teyzesi galiba. Kayınvalide anlatıyormus sürekli eltinin anasıyla teyzesini. Ama ne anlatıyormuş söylemedi. Onlar ailece ahlaksız diyormuş kaynana.Elti anasi kimin teyzesiymis? Kacirdim kiz orayi
Ölüyorummmmöm shahahhahahahahahahhahahahahahahahahahaHaaykırrdııımm
Elti anasi kimin teyzesiymis? Kacirdim kiz orayi
Senin kocan da oynak midir nedir? Niye bu kadar cok oynayan videosu var ki bu adamin piyasada?Kocamın oynayan videolarını atmıştı geçen yıl daha yeni tekrar attı sonra hepsini döktüm içimdekilerin
işte o yüzden ben eltinin tarafındayımŞanlı marka yakı,viks,at kestanesi. İmkan bu apla
Masaj yağı ile mi parlatır?Bu klasik bir kayinvalide oyunudur. Bunu yutmayin. Yarin rüzgar tersten estiğinde diger eltinizi parlatabilir. Inanmayn kayinvalidenize
Düğün kasetlerini açıp açıp izleyip iç geçirdi demekkiSenin kocan da oynak midir nedir? Niye bu kadar cok oynayan videosu var ki bu adamin piyasada?
Beni de küdürtet, çok severimMalzeme bu napam kütürdetebiliyorum anca
Eritilmiş kuyruk yağı değildir umarımMasaj yağı ile mi parlatır?
Kocan masaj yapsin ayol sana biz bekarlar kendi basimizin caresine bakıcazBeni de küdürtet, çok severim
Kayinpeder ovdurmaya devam ederse masaj yaginin şişesini kullanabilirler ahshaMasaj yağı ile mi parlatır?
ay tövbe tövbe jcjdjdjdjjd xjxjdjjxjxSenin kocan da oynak midir nedir? Niye bu kadar cok oynayan videosu var ki bu adamin piyasada?
Tamam emmi kızmaKocan masaj yapsin ayol sana biz bekarlar kendi basimizin caresine bakıcaz
Yaaaa koptummmBosver kocami gel ikicik beni ov diyeydin
Konu doğru yerde mi bir bakının asgshBizim tayfa yine buraya toplaşmış, komple banlanmayalım da yine sjskdöd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?