- 28 Aralık 2018
- 39
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Dardafirarda
-
Baba evimde çok karışık. Çok olaylı. Kimsenin haberi olmasa eşim belli etmese tamam. Ama yansıtıyo hepAnlattığınıza göre o vazgeceli çok olmuş Diyelim ki dediginiz gibi ;
Kalıp şiddete hakarete maruz kalmak mi ?
Baba evinde 2 çocukla daha huzurlu olmak mı ?
Yahu millet bosanmak ister bosanamaz adam seni oldururum diye tehdit eder, sizinki hem dayak atiyor ve siz bosanmak istiyor diye agliyorsunuz
Dmgülünecek bir durum değil ama sinirlerim bozuldu resmen .
Aynen , dayak yediğine ağlamıyor , kocası bırakacak diye ağlıyor :/
Valla ne diyeceğimi şaşırdım acaba kaç yasindasiniz ?Baba evimde çok karışık. Çok olaylı. Kimsenin haberi olmasa eşim belli etmese tamam. Ama yansıtıyo hep
Sustuğun için bu durumdasın.Adam basbayağı beni boşa demek istemiş.Koy ver tekmeyi gitsin2 küçuk cocugum var. Ne yapacagim bilmiyorum. Nefesim kesiliyor. Dayak hakaret hepsi oldu sustum bu durumu nasıl atlatacagim
28 annesiz buyumus ve cok kotu seyler yasamis bi adam sevip herkeside karsima aldigim bi evlilik. Bin tane fedakarlik ve sıfır vefa. Cocuklarıma kıyamıyorum. Size hak veriyorum olayda buyutulecek bi sebepte yok. Karsilikli oldu ne olduysaValla ne diyeceğimi şaşırdım acaba kaç yasindasiniz ?
Sorun şiddet değil ayrı odada ayrı hayatlar değil sorun Eşinizin ailenize yansıtıyor olmasi kardeşim silkelen lütfen kendine gel sen bir insansın annesin bu yaşantıyı mi hakediyorsun bedeninin psikolijin bir önemi yok mu allah için mantıklı düşün !
Dua edin telden watsapdan engelledi. Konusmak istedim hep reddediyo. Ne yapayim bilmiyorum. Cikmazdayim. Baska bi memlekete tasindim cok yalnızin kimseye anlatamiyorum. Su 3 haftada 6 7 kilo verdimÇok üzüldüm sizin adınıza ama evlatlarınız bu ortamda büyümeyi hak etmiyor.
Peki ne diyim allah yardimcin olsun sen boşanmak istemiyorsun ama bil ki hiçbir insan bu yaşantıyı hak etmez çocukların sürekli kavga tartışma olan bir evde mutlu olacak mı onu düşün.28 annesiz buyumus ve cok kotu seyler yasamis bi adam sevip herkeside karsima aldigim bi evlilik. Bin tane fedakarlik ve sıfır vefa. Cocuklarıma kıyamıyorum. Size hak veriyorum olayda buyutulecek bi sebepte yok. Karsilikli oldu ne olduysa
Haklısınız daha öncede ayrı kaldik ama yapamadik ama bu sefer çok sacma eskisi kadar cesur olamiyorum cocuklar mahvoluyor. O geçse ben geçerim o da çok iyi biliyor.O ortamda o çocukların psikolojisi zaten iyi olmaz. Şiddet varsa boşanmayı düşünmelisin bence..
Neyin gayreti bu anlayamadım.
Her türlü şey var ama konuşmak isteyen sensin.
Onun totosu kalkmış.
Maddi olarak mecburiyetin yoksa hiç çekme.
Sonra çektiklerine yanarsın.
Kusura bakmayın da o çocuklar da çok sağlıksız ortamda yaşamaya mahkum oluyor siz ayrılmadığınız sürece o çocuklar hiç mi etkilenmiyor sanıyorsunuz ???Bi yaşli babam var. Zaten boşanmak istedigini söyledi. Kafayı yiyecegim cok yalnizim bu olayi kimse bilmiyor
Bazen vazgeçmeyi de bilmek gerekir. Kendinin ve çocuklarının psikolojisini düşünmek zorundasın. Öyle bir ortamda büyüyen çocukların geleceğini tahmin etmek zor değil. Sadece ölü balıklar tamamen dalgaların götürdüğü yere giderler. Mantığını kullan en önemli şey senin ve çocuklarının mutlu ve huzurlu yaşaması. Bu doğru kararı da cesur olup mantıkla düşünerek verirsin. Dalgaların götürdüğü yere gitme...Haklısınız daha öncede ayrı kaldik ama yapamadik ama bu sefer çok sacma eskisi kadar cesur olamiyorum cocuklar mahvoluyor. O geçse ben geçerim o da çok iyi biliyor.
Biri 2 digeri 4 yasinda cocuklarim biraz daha buyuseler bende daha cesur olurum. Aslinda o şikayet etse benim konusacagımida bilir heralde ne bileyim tuhaf bi adamPeki ne diyim allah yardimcin olsun sen boşanmak istemiyorsun ama bil ki hiçbir insan bu yaşantıyı hak etmez çocukların sürekli kavga tartışma olan bir evde mutlu olacak mı onu düşün.
Bazen vazgeçmeyi de bilmek gerekir. Kendinin ve çocuklarının psikolojisini düşünmek zorundasın. Öyle bir ortamda büyüyen çocukların geleceğini tahmin etmek zor değil. Sadece ölü balıklar tamamen dalgaların götürdüğü yere giderler. Mantığını kullan en önemli şey senin ve çocuklarının mutlu ve huzurlu yaşaması. Bu doğru kararı da cesur olup mantıkla düşünerek verirsin. Dalgaların götürdüğü yere gitme...
Ben zaten tukendim. Ama cok haklısınız ailemle konuşmalımıyımBazen vazgeçmeyi de bilmek gerekir. Kendinin ve çocuklarının psikolojisini düşünmek zorundasın. Öyle bir ortamda büyüyen çocukların geleceğini tahmin etmek zor değil. Sadece ölü balıklar tamamen dalgaların götürdüğü yere giderler. Mantığını kullan en önemli şey senin ve çocuklarının mutlu ve huzurlu yaşaması. Bu doğru kararı da cesur olup mantıkla düşünerek verirsin. Dalgaların götürdüğü yere gitme...
Büyüyünce emin olun daha zor olur üstelik siz kendinizi degersizlestirmissiniz fazla fedakarlik şiddete Susup oturmak boşanmak isteyince üzülüp susmak eee adam da boşanmak için daha ne yapsın tuhaf olur tabi çok üzgünüm inşallah doğru kararı verirsinizBiri 2 digeri 4 yasinda cocuklarim biraz daha buyuseler bende daha cesur olurum. Aslinda o şikayet etse benim konusacagımida bilir heralde ne bileyim tuhaf bi adam
Kavgadan sonra aileni ara soyle gelsin alsinlar dedi. O zaman gitmeliydim. Git desem gider heralde ya da cik git burasi benim evim der. Tuhaf biri stabil degil. Ailem bi keresinde yanima gelirken cok buyuk kaza atlatti ölumden dönduler. Ama söylediginiz her seyde cok haklısınızCocuklar bu duruma daha kolay alisiyor. Ben de bosandim. Oglum benden daha kolay alisti. Benim travmam daha uzun surdu. Bosanmak bir kusur degil. Iki kisinin ayrilmadi. Anne ve baba bosaniyor ama onlarin anne ve babaliklari bitmiyor. Oglumu onbes gunde bir gormeye geliyor babasi. Babaligi devam ediyor yani. Yaz tatilinde de bir ay aliyor oglumu.
Anne mutluysa cocuklar da mutlu. Siz ne istiyorsunuz once onu dusunun.
Bu arada seven insan siddet gosteremez. Esin yildirma politikasi uygulamis. Ezmis seni. Simdi de kuserek psikolojik siddet uyguluyor. Toparlanir mi bu evlilik derseniz sanmam cunku saygisi da bitmis. Adam sanki bitmedi icin cabaliyor. Evden gitmenizi bekliyorsa soyleyin o gitsin. Iki cocukla sizi sokaga dokmesin. Hic degilse bunu yapasin. Pislik adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?