- 28 Aralık 2018
- 39
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Dardafirarda
-
Çok vazgectim cok erken anladım ama benim aptallıgım. Ailemde fazla iyi niyetli oldu. Vazgecmedi bende hemen affettim salagım benBüyüyünce emin olun daha zor olur üstelik siz kendinizi degersizlestirmissiniz fazla fedakarlik şiddete Susup oturmak boşanmak isteyince üzülüp susmak eee adam da boşanmak için daha ne yapsın tuhaf olur tabi çok üzgünüm inşallah doğru kararı verirsiniz
Estağfurullah kendinize hakaret etmeyin ileride de keşke o git dediğinde gitseydim diyip aynı cümleleri kurmamak için iyi düşünün daha da konu hakkinda birsey diyemiyecegim allah'a emanet olun.Çok vazgectim cok erken anladım ama benim aptallıgım. Ailemde fazla iyi niyetli oldu. Vazgecmedi bende hemen affettim salagım ben
Allah razı olsun. .Estağfurullah kendinize hakaret etmeyin ileride de keşke o git dediğinde gitseydim diyip aynı cümleleri kurmamak için iyi düşünün daha da konu hakkinda birsey diyemiyecegim allah'a emanet olun.
Sen terk etme evini. O gitsin gidecekse.Kavgadan sonra aileni ara soyle gelsin alsinlar dedi. O zaman gitmeliydim. Git desem gider heralde ya da cik git burasi benim evim der. Tuhaf biri stabil degil. Ailem bi keresinde yanima gelirken cok buyuk kaza atlatti ölumden dönduler. Ama söylediginiz her seyde cok haklısınız
Ya ne alaka? Bende bu zihniyeti asla anlayamiyorumBilmiyorum sadece ben vazgecmek istemiyorum. O vazgecsin diye bekliyorum. Bilmiyorum
Darp raporu yok ama fotograflar varBu arada tekrar siddet uygularsa polisi ara ya da bir hastaneye git darp raporu al. Savciliktan da evden uzaklastirma karari cikar. Savcilik adliyenin icindedir.
Cocuklarım cok duskun ve kucukler sadece sabrediyorum. Kafam fazlasıyla karışık. Işin içinde cıkamiyorum böyle bi evlilik olmayacagının bende bilincindeyim. Ama çocuk her şeyi degistiriyor.Ya ne alaka? Bende bu zihniyeti asla anlayamiyorum
Aynen böyle bir arkadasim var. Keske bosansaydim 2.dugunden sonra biraksaydim bana yaziklar olsun vs diyor
Sonra diyor ki cocugu babasiz büyütemem boşanayım.
Sonra da insallah o bosar beni diyor
Erkek kardesi de bosanma eşiğinden döndü. Kendisinin igrenc kocasi demis ki kadinin erkek kardesine o acsin davayi.
Hayir anlamiyorum karsi taraf vazgecince ne oluyor???
Kendinizi daha haklı falan mi hissediyorsunuz?
Peki paran var mi? Isin gücün varmi çalışıyor musun ?Cocuklarım cok duskun ve kucukler sadece sabrediyorum. Kafam fazlasıyla karışık. Işin içinde cıkamiyorum böyle bi evlilik olmayacagının bende bilincindeyim. Ama çocuk her şeyi degistiriyor.
Allah yardımcınız olsun, ayrılsanız çok mu zorlanirsiniz, iki cocukla ayrilmak öyle kolay degildir, aile desteği, maddi imkan hepsi önemliÇalısmiyorum paramda yok.
Sadece yaşli bi babam var. Cocuklarima bakacak kimse yok birakip calışamam da.Allah yardımcınız olsun, ayrılsanız çok mu zorlanirsiniz, iki cocukla ayrilmak öyle kolay degildir, aile desteği, maddi imkan hepsi önemli
Sadece yaşli bi babam var. Cocuklarima bakacak kimse yok birakip calışamam da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?