Zor günler. .

Çok vazgectim cok erken anladım ama benim aptallıgım. Ailemde fazla iyi niyetli oldu. Vazgecmedi bende hemen affettim salagım ben

Çok vazgectim cok erken anladım ama benim aptallıgım. Ailemde fazla iyi niyetli oldu. Vazgecmedi bende hemen affettim salagım ben
Estağfurullah kendinize hakaret etmeyin ileride de keşke o git dediğinde gitseydim diyip aynı cümleleri kurmamak için iyi düşünün daha da konu hakkinda birsey diyemiyecegim allah'a emanet olun.

Ben seni anlayabiliyorum... Çaresiz hissettiğin de belli, buna rağmen saçma sapan yorum yapanlara da ayrı uyuz oldum.
Bence biraz sakin kal, peşinden koşma, ne yapmak istiyosa o yapsın madem sen adım atacak güçte değilsin. Bırak, boşanmak istiyosa da o gitsin evden. Ailenin yanına gitme orda da sıkıntı varsa.
Yâ sen kendi kendine güçlü olmayı bil. Muhtaç gözükme, hissetme. O olmadan hiçmişsin gibi gösterme kendini. Güçlü ol zaten en fazla daha ne olabilir ki?
Gül, çocuklarınla ilgilen oyun oyna, yemek yap evi çekip çevir, mis gibi yemek koksun ev, huzur koksun. Kendin için yap bunları. Gülmeyi asla unutma. Asık surat olma, Bi defter al kendine, aç bilgileneceğin videolar izle, not al. Hergün bişey kat kendine.
Sen koskoca Bi kadınsın, annesin. Güçlü olmazsan mutlu olamazsın. Kendi kendine yapıcaksın bunu. Eğer bunu başarırsan, inan bi gün gerçekten sevilirsin. Sevgiyi hissedersin. Huzur bulursun. Ama önce kendini kaldır.
Elinden geleni yap. Ben güzel haberlerini okumak istiyorum ilerde, bekliycem

Kocanı en iyi sen tanıyorsun biz ne desek yanlış olur. Ama çok kinci biriymiş yani o kadar uzun süre nasıl küs kalınır .

Kizgindir belki bekle bakalim belki gecer kizginligi hem bak 2 cocugunda olduguna gore ilk degildir, esinin kizginliginin ne zaman gectgini sen daha iyi bilirsin burnunu surtturmek istiyorda olabilir

Dayak var o var bu var herşey var ve hala son şansımız mı diosun.
Bence o şansı çoktan tüketmişsiniz.
Çocuklarınızı düşünüyorsanız boşanın.
Aynı evde birbiri ile konuşmayan anne baba ile büyümesinler.ilerde pskolojik problemli olmalarına razı iseniz devam edin.

Hepinizde haklısınız. Simdiye kadar hep Allah rızası icin katlandım ama beyhude bi çaba sanırım. Ailemden bazı kisilerle konuşacagim insallah

Agzı cok havada cok özguvenli huyunu malesef evlendigimin ertesi ögrendim. Hayallerim hersey çöp oldu çocuklardı simdiye kadar sabretmemi saglayan

Sen terk etme evini. O gitsin gidecekse.

Bu arada tekrar siddet uygularsa polisi ara ya da bir hastaneye git darp raporu al. Savciliktan da evden uzaklastirma karari cikar. Savcilik adliyenin icindedir.

Bilmiyorum sadece ben vazgecmek istemiyorum. O vazgecsin diye bekliyorum. Bilmiyorum
Ya ne alaka? Bende bu zihniyeti asla anlayamiyorum
Aynen böyle bir arkadasim var. Keske bosansaydim 2.dugunden sonra biraksaydim bana yaziklar olsun vs diyor
Sonra diyor ki cocugu babasiz büyütemem boşanayım.
Sonra da insallah o bosar beni diyor
Erkek kardesi de bosanma eşiğinden döndü. Kendisinin igrenc kocasi demis ki kadinin erkek kardesine o acsin davayi.
Hayir anlamiyorum karsi taraf vazgecince ne oluyor???
Kendinizi daha haklı falan mi hissediyorsunuz?

Cocuklarım cok duskun ve kucukler sadece sabrediyorum. Kafam fazlasıyla karışık. Işin içinde cıkamiyorum böyle bi evlilik olmayacagının bende bilincindeyim. Ama çocuk her şeyi degistiriyor.

Cocuklarım cok duskun ve kucukler sadece sabrediyorum. Kafam fazlasıyla karışık. Işin içinde cıkamiyorum böyle bi evlilik olmayacagının bende bilincindeyim. Ama çocuk her şeyi degistiriyor.
Peki paran var mi? Isin gücün varmi çalışıyor musun ?

Sadece yaşli bi babam var. Cocuklarima bakacak kimse yok birakip calışamam da.

Şiddet olmasa çocuklar biraz büyüyene kadar sabredilebilir ama şiddet varsa ayni ev de yaşamak , çocukların buna şahit olması da çok.l kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…