Cocugunuz kac yaşında, o da sizinle gelemez mi?Hepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
4 yasinda ben diyorum simdi gideyim iceri akmazlarmis annemde babamla kaliyor hastanede bide diyor sakin gelme göstermiyorlar çocugunda hasta olur sakin çocugun durmaz diyor bilemiyorum ne yapacagimiCocugunuz kac yaşında, o da sizinle gelemez mi?
Amin sagolunAllah sağlık versin hem babaciginiza hem evladiniza
Allah razi olsun sagolun.Cok dogru.Manevi bakimdan esimin yanimda olacagini dusunmustum ama hic umursamadigini farkediyorum.Gece uyumadim dedi bende dedim babam hasta ya etkilendin yok ben ben diyor icimde nasil yani dedim bu aci sadece benimi etkiledi bilmiyorum cok destek bekliyorum ama hayir yazmamayi tercih ediyor cocugunu tek soruyor.Gelecek hafta bos tam 1 ay boyunca simdi bir kac mesajla destek olmadiktan sonra varsin yanimda olsun.Refah ve güzel günler kadar bugünler de bizim için. Görmediğimiz ne hayırlar, dersler ve mucizeler var içlerinde. Güzel gönlünüzü duaya, Rabbinize teslim edin. Mucizeleri gönderebilecek olan yalnız O.
Umarım doktorundan hemşiresine, hastaneden ilacına kadar her türlü aracıyı evladınız, babanız ve sizin için hayırlı kılsın Allah. Beklenmedik güzellikte kapılar açılsın babanıza kavuşun sağlıkla.
Eğer iş imkanları el veriyorsa eşinizin biraz daha fazla yanınızda olmasını rica etmekten geri durmayın.
Amin kan degerleri iyiye gidiyormus Allah bize bagislasinAllah sifa versin bu arada babaniza,ins en kisa surede sagligina kavusr
Almanya'daki bir hastam gelmisti onun oğlunu da rehabilitasyona yönlendirmisler konuşamıyordu 5 yasindaydi norofeedbek diye bir tedavi var arastirirsaniz oğlunuz için çok iyi geliyor bu tür çocuklara suan Türkiye de de vaka sayıları arttığı için yerinizde kalmanız ailenizin ve sizin sağlığınız için daha iyi diye düşünüyorumHepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
Bende ilk defa sizden öğrendim norofeedbek diye bir tedaviyi sorustururum terapi yerimiz var sorarim tesekkur ederim bilgi için ♡Almanya'daki bir hastam gelmisti onun oğlunu da rehabilitasyona yönlendirmisler konuşamıyordu 5 yasindaydi norofeedbek diye bir tedavi var arastirirsaniz oğlunuz için çok iyi geliyor bu tür çocuklara suan Türkiye de de vaka sayıları arttığı için yerinizde kalmanız ailenizin ve sizin sağlığınız için daha iyi diye düşünüyorum
Allah razi olsun sagolun.Cok dogru.Manevi bakimdan esimin yanimda olacagini dusunmustum ama hic umursamadigini farkediyorum.Gece uyumadim dedi bende dedim babam hasta ya etkilendin yok ben ben diyor icimde nasil yani dedim bu aci sadece benimi etkiledi bilmiyorum cok destek bekliyorum ama hayir yazmamayi tercih ediyor cocugunu tek soruyor.Gelecek hafta bos tam 1 ay boyunca simdi bir kac mesajla destek olmadiktan sonra varsin yanimda olsun.
Oyle bir durum da varmis, o zamn gitmenizinde bir anlami kalmaz gibi sanki.İnşAllh iyi olur babaniz siz dua edin,iyi düşünün iyi olsun4 yasinda ben diyorum simdi gideyim iceri akmazlarmis annemde babamla kaliyor hastanede bide diyor sakin gelme göstermiyorlar çocugunda hasta olur sakin çocugun durmaz diyor bilemiyorum ne yapacagimi
Şahsi olarak babanızla bağ kuramamış olabilir bunu anlarım fakat neticede o kişi, sizi büyüten ve sizin çok değer verdiğiniz bir insansa ve eşinizi uyutmayan dert de yoğun bakımdan önemli değilse “yok hayır ondan değil” dememesi daha hoş olurmuş. Bu süreci zor atlatmaktaki esas nedeniniz diyebiliriz. Hastalık, kutlamalarda uzakta olunca daha da yalnız hissediyor insan. Böyle durumlarda yanındaki her şeyi olabilmeli insanın.
Sözde babami çok sever o bu durumda olsaydi ona daha sicak daha iç ferahlatici konusmalar yapardm destekcisi olurdum sinek uyutmamis sonra dedim zaten basta ben ben demesi herseyi özetledi.Hersey normalmis gibi davranmasi daha sinir bozucu.Evet dogru söylüyorsunuz demekki herkesin harcı degilmis.Bana sadece aciyor gibi bakiyor.Bosverdim bunlara takili kalmayacagim babam iylessin iyi olunca onu yalniz birakmayacagim çocugum iyi degil diye gitmiyordum ama gidecegim uygun bir zamanda herseyim babam onu anladim galiba ondan baska beni gercekten seven yok.O benim herseyim ya sesimi duyan herkes lutfen 1 dua etsin lutfenŞahsi olarak babanızla bağ kuramamış olabilir bunu anlarım fakat neticede o kişi, sizi büyüten ve sizin çok değer verdiğiniz bir insansa ve eşinizi uyutmayan dert de yoğun bakımdan önemli değilse “yok hayır ondan değil” dememesi daha hoş olurmuş. Bu süreci zor atlatmaktaki esas nedeniniz diyebiliriz. Hastalık, kutlamalarda uzakta olunca daha da yalnız hissediyor insan. Böyle durumlarda yanındaki her şeyi olabilmeli insanın.
Insalalh kan degerleri iyiye gidiyormus annemin babamin acisindan migreni tutmus makime seslerindede uyuyamiyormus bir kadin tuttuk kadini kabul etmemisler hastane kan degerleri iyi gittigi icin 3 yada 4 gune pazartesi ye kadar taburcu edebiliriz demis bu cok iyi ama hala kovidli testlerr bakip yollarlar ondan hala annem babamla kalacak oda mecburiyetten ne yapsin cok agladi ikiside ilk gun bugün 2.ci gun daha bir iyiye gidiyor babam cok sukur uykular haram oldu bana 70 yasinda zaten hep korkuyordum ölüme gidiyod uzagim bir iyilessin giderim insallah bu korona belasi bir gitsin ortalik sakinlessin durmam oglumuda alirim gitmiyordum oglumun hasta oldugundan haberi yok yasli ya kötü olmasin diye yoksa dururmuyum ben ama dayanamam gidecegim bir ortalik korona dan sakinlessin babam bir iyilessinOyle bir durum da varmis, o zamn gitmenizinde bir anlami kalmaz gibi sanki.İnşAllh iyi olur babaniz siz dua edin,iyi düşünün iyi olsun
Servisteyse gostermezler. Allah sifa versin babaniza kronik rahatsizliklari varmiydi ?Hepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
Hayir yok sigarayi bile birakmistiServisteyse gostermezler. Allah sifa versin babaniza kronik rahatsizliklari varmiydi ?
O zaman isi cok daha kolay rabbim tez zamanda kavustursun sizeHayir yok sigarayi bile birakmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?