Zor günlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam kasim ayinin
Ablam hasta oldunda henus asi yoktu turkiyede herhangi bir rahatsizligi yoktu sadece panikatagi vardi nefes alamiyorum diye hastaneye gidiyor drlar testi negatif ciktigi icin panik ataktan supheleniyor hastaneye yatiriyorlar 5 gun kontrol amacli ama cikamadi 14 gun sonunda cansiz bedeni cikti butun organlarini sarmis virus zaten olmeden 3 4 gun oncesinden drlar dedi yogun bakimdan ciksada onceki gibi olmasini beklemeyin rabbim kimseye yasatmasin 2 ay mezara gitmeyi yasakladilar butun vucudunu sardigi icin hala o soku atlatamiyorum 2.5 yasinda evladida vardi annesiz kaldi

Çok şükür toparladilar. İnşallah babnizda sağlıkla kalksın . Ayrıca otizm durumu iyi değerlendirildiği zaman çok büyük avantaj yaratabilecek birşeye dönüştürülebilir.

Çok üzüldüm zaten zaman bu konuda çok önemli kanser gibi baska organlar siçriyor yok babam hem aşiliydi hemde sadece akciğerde vardi su toplamisti riskli durumu atlattik tahlilleri iyi 1 gün sonra cikacak seni o kadar iyi anliyorumki ben tabi şükrettim babam en basta olsaydi belki kurtaramayabilirdik ama temkinliyiz artik amin amin.Pozitif oldugu halde negatif nasik cikar ya ben bunu izledigim videolarda gördüm adam diyor o kadar rahatsizimki sonucum negatif cikiyor anca 2.ci testte pozitif cikiyor ablam gecikmis aa Alisanin kardesi asi karsitiydi Alisanlar hepsi aşi oldu ama onu kaybettik asi gercekten onemli bazilarinda rahatsizlik veriyor ama yani olmayanda riskli bende asi olmayi dusunuyorm yurtdisindaym bizde tercihe bagli.Allah sabir versin sana Allah rahmet eylesin kardesine nur icinde yatsin ♡

Çok şükür toparladilar. İnşallah babnizda sağlıkla kalksın . Ayrıca otizm durumu iyi değerlendirildiği zaman çok büyük avantaj yaratabilecek birşeye dönüştürülebilir.
1 yil önce farkettik yurtdisindayim burada 4 yasi bekliyorlar test icin neyseki testine bisey kalmadi testten sonra yoğun ilgilenirler su sira zarfina kadar haftada 1 oyun terapisi vardi göz kontagi icin 1 yil icinde cok cok iI oldu oda toparlandi biraz fazla hiperaktif konusuyordu tek tuk simdi geriledi yoksa oyun oynayabiliyoru goz kontagi iyi daha da olur insallah mücadeleye devam Allah buyuk Allah sizden razi olsun ❤

İnşallah sizden de

Baban icin cok sevindim keske bizde ablamin ciktigini gorebilseydik omru bu kadarmis diyecek baska birsey yok.insanlar hem asi olmuyor hemde hastalik yokmus gibi davraniyor bazen dusunuyorum acaba korona bittide bizmi duymadik herkes asi olsa birde maske taksa zaten bu hastalik cok azalacak ama malesef insanlarimiz anlamiyor.yurtdisinda nerdesiniz ordada vakalar cokmu?

Keske..önceleri çok korkarken insanoglu iste kendimizi sonra kaybettik gitti bitti farzettik özellikle gencler ..olan yaslilara hasta olanlara oluyor malesef.Avusturyadayim burada vaka konusunda basta ilk siradaydi sonra kisitlamalar oldu suan iyi durumda vaka yok.

Evet onceden herkes korkuyordu ama suan kimse inanmiyor valla darisi bizim basimiza insallah diyecegim ama su sartlarda cok zor

Aekadaslar babamin son durumu abim babamin yanina gitmis ihtiyaclarini karsilamis annemde agzini tutmayip iceri almadilar demis tansiyonu dusmus acil yogun bakima alinmis orada doktorlar diyor biz daha iyi bakiyoruz bende diyorm annemi niye cikardilar yogun bakimda tek kalmasi lazimmis ondan anneme gerek duymamislar Allahim ben yeni duyuyorm haberim yoktu bugün aradik dr lar durumu iyi yemegini ihtiyaclari kendi yapabiliyor yogun bakimda kalmasi daha iyi yarin icin cikarmaya bunun icin söz veremeyiz demis babam herhangi bir uzuntuye gelemiyor bu nasil bir hastalik Allahim sabir ver bize bir eve gelsin gidecegim uzaktanda olsa görecegim tam 4 bucuk yildir görmedim kizlar neyseki durumu iyi sukrediyorum yinede dualarinizi eksik etmeyin lutfen

Babami kaybettik
ahhh... konuyu yeni gördüm; dedim profile gireyim bakayım son durum ne ve bu mesajınızı gördüm....
Başınız sağ olsun sizi tanımıyorum ama boğazıma bir yumruk oturdu sanki....
Allah size sabırlar versin...
Ailenize uzak olmanız sanırım beni böyle etkileyen; sizi düşünemiyorum....
Allah çocuğunuza şifalar versin inşallah...

Ya şimdi gördüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok kötü oldum şuan çok üzgünüm

Gideceğim uygun bir zamanda...demeyin.
Gidin.
Pişman olmayın.
Uçak bileti alacak kadar bir para varsa asla durmayın.
Allah şifa versin yar ve yardimciniz olsun.

Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.

Gideceğim uygun bir zamanda...demeyin.
Gidin.
Pişman olmayın.
Uçak bileti alacak kadar bir para varsa asla durmayın.
Allah şifa versin yar ve yardimciniz olsun.
Babami kaybettik gittim pazar gece saat 2 de kalbi durmus pazarteside cikartilacakti belki eger durumu hala iyiyse aniden kalbi durmus mudahaleye ragmen kurtulamamis 5 dk hayatini kaybetmis .Canim gitti arkadaslar ne olur dikkat edin.Babamin kovidi agir degildi akciger uzeri hafifti hicbir nefes sikintisi cekmedi grip gibiydi kalbi yorgun düstü birazda stres yapti korktu sanirim.Kalp yetmezligi gibi.hatta dediler kovidden ölelim yazalimmi cunku hafifti kovid dolayisiyla gittigini dusunmuyoruz hayir dedik kovid yazin kovid babami bu hale getirdi yasliyi hastayi kesinlikle cok etkiliyor cok zor cok Allah kimseye yasatmasin

Tek Türkiye diye Stv dizisi vardı o geldi aklima

Başınız sağolsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…