- 15 Mart 2021
- 223
- 80
- 48
- 35
Ablam hasta oldunda henus asi yoktu turkiyede herhangi bir rahatsizligi yoktu sadece panikatagi vardi nefes alamiyorum diye hastaneye gidiyor drlar testi negatif ciktigi icin panik ataktan supheleniyor hastaneye yatiriyorlar 5 gun kontrol amacli ama cikamadi 14 gun sonunda cansiz bedeni cikti butun organlarini sarmis virus zaten olmeden 3 4 gun oncesinden drlar dedi yogun bakimdan ciksada onceki gibi olmasini beklemeyin rabbim kimseye yasatmasin 2 ay mezara gitmeyi yasakladilar butun vucudunu sardigi icin hala o soku atlatamiyorum 2.5 yasinda evladida vardi annesiz kaldiBasiniz sagolsun ablaniz asilarini olmusmuydu bunlar önemli ablaniz altta yatan hastaligi varmiydi babam sadece yasli 70 yasinda altta yatan bir hastaliği yok suan ciddi bir durum yok.Ablaniz icin ciddi bir durum yok denilmedimi durum ciddiyken nasil eve göndeririz derler inananilmaz tedavisi akcigerlerden o siviyi almak bunlarda tedavi sayilir.Babam kendi ayaklari uzerinde yuruyor ihtiyaclarini karsilayabiliyor.Allahim hayir hic öyle dusunmek istemiyorum
Çok şükür toparladilar. İnşallah babnizda sağlıkla kalksın . Ayrıca otizm durumu iyi değerlendirildiği zaman çok büyük avantaj yaratabilecek birşeye dönüştürülebilir.Hepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
Çok üzüldüm zaten zaman bu konuda çok önemli kanser gibi baska organlar siçriyor yok babam hem aşiliydi hemde sadece akciğerde vardi su toplamisti riskli durumu atlattik tahlilleri iyi 1 gün sonra cikacak seni o kadar iyi anliyorumki ben tabi şükrettim babam en basta olsaydi belki kurtaramayabilirdik ama temkinliyiz artik amin amin.Pozitif oldugu halde negatif nasik cikar ya ben bunu izledigim videolarda gördüm adam diyor o kadar rahatsizimki sonucum negatif cikiyor anca 2.ci testte pozitif cikiyor ablam gecikmis aa Alisanin kardesi asi karsitiydi Alisanlar hepsi aşi oldu ama onu kaybettik asi gercekten onemli bazilarinda rahatsizlik veriyor ama yani olmayanda riskli bende asi olmayi dusunuyorm yurtdisindaym bizde tercihe bagli.Allah sabir versin sana Allah rahmet eylesin kardesine nur icinde yatsin ♡Ablam kasim ayinin
Ablam hasta oldunda henus asi yoktu turkiyede herhangi bir rahatsizligi yoktu sadece panikatagi vardi nefes alamiyorum diye hastaneye gidiyor drlar testi negatif ciktigi icin panik ataktan supheleniyor hastaneye yatiriyorlar 5 gun kontrol amacli ama cikamadi 14 gun sonunda cansiz bedeni cikti butun organlarini sarmis virus zaten olmeden 3 4 gun oncesinden drlar dedi yogun bakimdan ciksada onceki gibi olmasini beklemeyin rabbim kimseye yasatmasin 2 ay mezara gitmeyi yasakladilar butun vucudunu sardigi icin hala o soku atlatamiyorum 2.5 yasinda evladida vardi annesiz kaldi
1 yil önce farkettik yurtdisindayim burada 4 yasi bekliyorlar test icin neyseki testine bisey kalmadi testten sonra yoğun ilgilenirler su sira zarfina kadar haftada 1 oyun terapisi vardi göz kontagi icin 1 yil icinde cok cok iI oldu oda toparlandi biraz fazla hiperaktif konusuyordu tek tuk simdi geriledi yoksa oyun oynayabiliyoru goz kontagi iyi daha da olur insallah mücadeleye devam Allah buyuk Allah sizden razi olsun ❤Çok şükür toparladilar. İnşallah babnizda sağlıkla kalksın . Ayrıca otizm durumu iyi değerlendirildiği zaman çok büyük avantaj yaratabilecek birşeye dönüştürülebilir.
İnşallah sizden de1 yil önce farkettik yurtdisindayim burada 4 yasi bekliyorlar test icin neyseki testine bisey kalmadi testten sonra yoğun ilgilenirler su sira zarfina kadar haftada 1 oyun terapisi vardi göz kontagi icin 1 yil icinde cok cok iI oldu oda toparlandi biraz fazla hiperaktif konusuyordu tek tuk simdi geriledi yoksa oyun oynayabiliyoru goz kontagi iyi daha da olur insallah mücadeleye devam Allah buyuk Allah sizden razi olsun ❤
Baban icin cok sevindim keske bizde ablamin ciktigini gorebilseydik omru bu kadarmis diyecek baska birsey yok.insanlar hem asi olmuyor hemde hastalik yokmus gibi davraniyor bazen dusunuyorum acaba korona bittide bizmi duymadik herkes asi olsa birde maske taksa zaten bu hastalik cok azalacak ama malesef insanlarimiz anlamiyor.yurtdisinda nerdesiniz ordada vakalar cokmu?Çok üzüldüm zaten zaman bu konuda çok önemli kanser gibi baska organlar siçriyor yok babam hem aşiliydi hemde sadece akciğerde vardi su toplamisti riskli durumu atlattik tahlilleri iyi 1 gün sonra cikacak seni o kadar iyi anliyorumki ben tabi şükrettim babam en basta olsaydi belki kurtaramayabilirdik ama temkinliyiz artik amin amin.Pozitif oldugu halde negatif nasik cikar ya ben bunu izledigim videolarda gördüm adam diyor o kadar rahatsizimki sonucum negatif cikiyor anca 2.ci testte pozitif cikiyor ablam gecikmis aa Alisanin kardesi asi karsitiydi Alisanlar hepsi aşi oldu ama onu kaybettik asi gercekten onemli bazilarinda rahatsizlik veriyor ama yani olmayanda riskli bende asi olmayi dusunuyorm yurtdisindaym bizde tercihe bagli.Allah sabir versin sana Allah rahmet eylesin kardesine nur icinde yatsin ♡
Keske..önceleri çok korkarken insanoglu iste kendimizi sonra kaybettik gitti bitti farzettik özellikle gencler ..olan yaslilara hasta olanlara oluyor malesef.Avusturyadayim burada vaka konusunda basta ilk siradaydi sonra kisitlamalar oldu suan iyi durumda vaka yok.Baban icin cok sevindim keske bizde ablamin ciktigini gorebilseydik omru bu kadarmis diyecek baska birsey yok.insanlar hem asi olmuyor hemde hastalik yokmus gibi davraniyor bazen dusunuyorum acaba korona bittide bizmi duymadik herkes asi olsa birde maske taksa zaten bu hastalik cok azalacak ama malesef insanlarimiz anlamiyor.yurtdisinda nerdesiniz ordada vakalar cokmu?
Evet onceden herkes korkuyordu ama suan kimse inanmiyor valla darisi bizim basimiza insallah diyecegim ama su sartlarda cok zorKeske..önceleri çok korkarken insanoglu iste kendimizi sonra kaybettik gitti bitti farzettik özellikle gencler ..olan yaslilara hasta olanlara oluyor malesef.Avusturyadayim burada vaka konusunda basta ilk siradaydi sonra kisitlamalar oldu suan iyi durumda vaka yok.
ahhh... konuyu yeni gördüm; dedim profile gireyim bakayım son durum ne ve bu mesajınızı gördüm....Babami kaybettik
Otizm hastalık değildir.Allah sağlık versin hem babaciginiza hem evladiniza
Gideceğim uygun bir zamanda...demeyin.Sözde babami çok sever o bu durumda olsaydi ona daha sicak daha iç ferahlatici konusmalar yapardm destekcisi olurdum sinek uyutmamis sonra dedim zaten basta ben ben demesi herseyi özetledi.Hersey normalmis gibi davranmasi daha sinir bozucu.Evet dogru söylüyorsunuz demekki herkesin harcı degilmis.Bana sadece aciyor gibi bakiyor.Bosverdim bunlara takili kalmayacagim babam iylessin iyi olunca onu yalniz birakmayacagim çocugum iyi degil diye gitmiyordum ama gidecegim uygun bir zamanda herseyim babam onu anladim galiba ondan baska beni gercekten seven yok.O benim herseyim ya sesimi duyan herkes lutfen 1 dua etsin lutfen
Babami kaybettik gittim pazar gece saat 2 de kalbi durmus pazarteside cikartilacakti belki eger durumu hala iyiyse aniden kalbi durmus mudahaleye ragmen kurtulamamis 5 dk hayatini kaybetmis .Canim gitti arkadaslar ne olur dikkat edin.Babamin kovidi agir degildi akciger uzeri hafifti hicbir nefes sikintisi cekmedi grip gibiydi kalbi yorgun düstü birazda stres yapti korktu sanirim.Kalp yetmezligi gibi.hatta dediler kovidden ölelim yazalimmi cunku hafifti kovid dolayisiyla gittigini dusunmuyoruz hayir dedik kovid yazin kovid babami bu hale getirdi yasliyi hastayi kesinlikle cok etkiliyor cok zor cok Allah kimseye yasatmasinGideceğim uygun bir zamanda...demeyin.
Gidin.
Pişman olmayın.
Uçak bileti alacak kadar bir para varsa asla durmayın.
Allah şifa versin yar ve yardimciniz olsun.
Sagolun Allah razi olsun♡Başınız sağ olsun. Allah sabır versin.
Tek Türkiye diye Stv dizisi vardı o geldi aklimaHepinize öncelikle selamlar..Arkadaş konu basligimda oldugu gibi cok zor günler geçiriyorum beni burdan birileri tanir cok aktif olmasamda gelirim.Derdimi anlatmak istiyorum kendimi çok yalniz hissettim biraz düsüncelerinizi öğrenmek istiyorum.Türkiyede sakin bir hayatım vardı evlendim yurtdisina aileden ayri burada yan sehirde ablam var arada bri görürüm.Neyse ehliyetimi aldim bebek sahibi oldum hersey güzel giderken tabj bu sıra zarfın 1 kere tek Turkiyeye gittim ailem uzak oğlum çok zordu durmuyordu 3 yil kaynanamla yasadim cekilmezdu evimi ayirdim iş buldum iyi gidiyordu hersey sonra cocugum kreşe gidince otizm oldugu farkedildi dünyam basima yikildi işi biraktim şuan çocuğumla ilgileniyorum bu yüzden Türkiyeye gitmeyi yine erteledim dünde babamın 1 gün öncesinde rahatsizlanip hastaneye kaldirildigini haberini aldim kovid oldugu akcigerlerinin su aldigini yoğun bakimda ama durumu şuan iyi ama zamanla ne olur bilemiyorum dua istedim burdan karsilik verdiniz tesekkur ederim zaten oğlumun hastaligiyla mücadele ederken iyi degilken babama çok düskünüm onun haberini aldım hiç iyi değilim çok ağır geliyor eşim uzun süre evde yok çalışıyor biliyorum Allahim var ama kendimi şuan çok caresiz hissediyorum bu zor günler gecermi kendimi buraya attim birilerinden birseyler duymak istiyorum kovid geciren yakinlariniz toparlandimi internetten baktikca durumlari daha cok aci cekiyorum
Başınız sağolsunBabami kaybettik gittim pazar gece saat 2 de kalbi durmus pazarteside cikartilacakti belki eger durumu hala iyiyse aniden kalbi durmus mudahaleye ragmen kurtulamamis 5 dk hayatini kaybetmis .Canim gitti arkadaslar ne olur dikkat edin.Babamin kovidi agir degildi akciger uzeri hafifti hicbir nefes sikintisi cekmedi grip gibiydi kalbi yorgun düstü birazda stres yapti korktu sanirim.Kalp yetmezligi gibi.hatta dediler kovidden ölelim yazalimmi cunku hafifti kovid dolayisiyla gittigini dusunmuyoruz hayir dedik kovid yazin kovid babami bu hale getirdi yasliyi hastayi kesinlikle cok etkiliyor cok zor cok Allah kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?