arkadaşlar son zamanlarda o kadar canım sıkılıyor ki. eşimle birbirimizi çok severek evlenmemize rağmen 4 yıllık evliliğimizde birbirimizin ihtiyacına cvp verdiğimiz ve çook mutlu olduğumuz söylenemez. eşim çok iyi bir insan ama aile yapılarımız geleneklerimiz apayrı. dün ilk defa ayrılık konuşması yapmaya başladık. (kavga ederken çok dile alıyorduk ama ciddi anlamda ilk konuşma oldu) bir yaşında çocuğumuz var. kafam o kadar karışık ki düzgün yazamazsam kusura bakmayın. ayrılmak istemiyorum hem ayrılmanın yükümlülüğünden dolayı hem de çocuğumdan dolayı. ama bir defa araya çok ciddi soğukluk girdi. eşim bana karşı tavırları çok çirkin. sizce durumda düzelme olur mu? o kadar kararsızım ki. sizce bir umut varmı dır? biz bu yuvayı kolay kurmadık. çok badireler atlattık. o yüzden pes etmek istemiyorum ama bir yandan da boşa kürek çekmek istemiyorum. çok kararsızım ve canım çoook sıkkın.
arkadaşlar son zamanlarda o kadar canım sıkılıyor ki. eşimle birbirimizi çok severek evlenmemize rağmen 4 yıllık evliliğimizde birbirimizin ihtiyacına cvp verdiğimiz ve çook mutlu olduğumuz söylenemez. eşim çok iyi bir insan ama aile yapılarımız geleneklerimiz apayrı. dün ilk defa ayrılık konuşması yapmaya başladık. (kavga ederken çok dile alıyorduk ama ciddi anlamda ilk konuşma oldu) bir yaşında çocuğumuz var. kafam o kadar karışık ki düzgün yazamazsam kusura bakmayın. ayrılmak istemiyorum hem ayrılmanın yükümlülüğünden dolayı hem de çocuğumdan dolayı. ama bir defa araya çok ciddi soğukluk girdi. eşim bana karşı tavırları çok çirkin. sizce durumda düzelme olur mu? o kadar kararsızım ki. sizce bir umut varmı dır? biz bu yuvayı kolay kurmadık. çok badireler atlattık. o yüzden pes etmek istemiyorum ama bir yandan da boşa kürek çekmek istemiyorum. çok kararsızım ve canım çoook sıkkın.
sorunlarımız onun yaptığı her şey bana ters geliyor benim yaptığım herşey ona ters geliyor. orta yolu bulamıyoruz. örneğin ben gemekten hoşlanıyorum o evde oturmaktan. o evde elini hiç bir işe sürmek istemiyor. ama ben çalışan bir bayan olarak ve de çok becerikli bir insan değilim sonuçta yardım bekliyorum. ona bunlar fazla görünüyür. bu ve buna benzer sorunlar.
sorunlarımız onun yaptığı her şey bana ters geliyor benim yaptığım herşey ona ters geliyor. orta yolu bulamıyoruz. örneğin ben gemekten hoşlanıyorum o evde oturmaktan. o evde elini hiç bir işe sürmek istemiyor. ama ben çalışan bir bayan olarak ve de çok becerikli bir insan değilim sonuçta yardım bekliyorum. ona bunlar fazla görünüyür. bu ve buna benzer sorunlar.
aslında hep böyleydi ama zaman zaman düzeliyordu herşey çok ii oluyordu. bilmiyorum kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki...
durumu bilmeden düzelip düzelmeyeceği hakkında yorum yapamayız ki,
ortada aldatma ya da sevgisizlik yok ama genel bir anlaşamama durumu var. aslında bu kadar değildik ama çocuk olduktan sonra eşime fazla zaman ayıramaz oldum. uzaklaştık birbirimizden yakınlaşacağımıza. zor bir bebekti bizimkisi. o yorgunluk o stres sanırım birazda o yüzden bu hale geldik.
23 yaşında ve öğrenciyim 5 yıllık bir birliktelik hiç yok çevremde bir süre snra kavga edip ayrılıyorlar tüm sevgililer , gençliğin onca heyecanlı tutkusuna , destansı fedakarlıklara rağmen ayrılıp çoğu zaman saçma sapan bi durum çıkarıyorlar ortaya .. evlilik sevgililiğin resmi hali değil midir, 5 yıl sonra değişebilir birşeyler elbette . önemli olan bu negatif değişimi yeni güzelliklerlre tolere etmek mesala süpriz yaklaşımlar , bu süpriz olayı en akıllı erkeği ya da kadını bile çocuk gibi sevindirebiliyor .. 1 yaşında bir çocuk varken evde ayrılmaktan bahsettiğiniz için ikinizden de soğudum ayrıca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?