- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
bebek çok önemli bir karar ve çok uğraş emek gerektiren bir olay. anlayış önemli ama bizim evde iki horoz var. işte bütün mesele bundan kaynaklanıyor. ama yazdıklarınız içimi ferahlattı yine de. olayın abartı olmadığını anlıyorum yazdıklarınızdan. ilgilendiğiniz için çok saolun arkadaşlar.
arkadaşlar son zamanlarda o kadar canım sıkılıyor ki. eşimle birbirimizi çok severek evlenmemize rağmen 4 yıllık evliliğimizde birbirimizin ihtiyacına cvp verdiğimiz ve çook mutlu olduğumuz söylenemez. eşim çok iyi bir insan ama aile yapılarımız geleneklerimiz apayrı. dün ilk defa ayrılık konuşması yapmaya başladık. (kavga ederken çok dile alıyorduk ama ciddi anlamda ilk konuşma oldu) bir yaşında çocuğumuz var. kafam o kadar karışık ki düzgün yazamazsam kusura bakmayın. ayrılmak istemiyorum hem ayrılmanın yükümlülüğünden dolayı hem de çocuğumdan dolayı. ama bir defa araya çok ciddi soğukluk girdi. eşim bana karşı tavırları çok çirkin. sizce durumda düzelme olur mu? o kadar kararsızım ki. sizce bir umut varmı dır? biz bu yuvayı kolay kurmadık. çok badireler atlattık. o yüzden pes etmek istemiyorum ama bir yandan da boşa kürek çekmek istemiyorum. çok kararsızım ve canım çoook sıkkın.
yani sırf adam gezmeyi sevmiyor , ev işlerine yardım etmiyor diye bir çocuğu babasız büyütme taraftarı değilim ...gezmeyi sevmiyorsa üstelik sizin de gezmenizi kısıtlıyor , eve hapsediyorsa başka tabii....ya da ev işlerine yardım etmiyor üstüne üstlük de yaptığınız yemeği, temizliği vs. beğenmeyip sürekli sizi aşağılıyorsa yine başka .....
benim eşim de ev işlerine yardım etmez ama yaptığım herşey için de defalarca teşekkür eder, eline sağlık yorulmuşsun der ve gönlümü alır , e napayım yardım etmiyor diye boşanıyım mı şimdi :) ya da gezmeyi sever ama genelde işlerden fırsat bulamaz ama kızımla çıkıp gezmem onu mutlu eder....
umarım asgari müştereklerde buluşur , huzurlu bir hayat yaşarsınız
Ben de aynı durumdayım. Çok bunaldım. 6 yıllık evlilik 2 çocuk. Çok üzgün ve yorgunum. Ben de ayrılık taraftarı değilim ama olmuyorsa olmuyordur yani diyebiliyorum bazen. Biliyorum ki ben düzelsem evliliğim düzelecek. Ama neden ben? Neden eşimizi bir çocuk gibi bakmak zorundayız. O bana baksın bir çocuk gibi o benimle ilgilensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?