Sivilceli Ciltler Zoretanin Günlüğüm.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm kizlarrr ya ben 4.ayimdayimm etki gormeye basladim cildimde azalma oldu gunde 40mg kullaniorum bi sabah bi aksam 20mg aliorum. ama 3ayimin sonunda doktorum recete yazarken dokturuma gozlerimin kurudugunu soyledim oda goz hastaliklarin yonlendiridi suni gozyasi kullaniorummmm benim gibi gozleri kuruyan oldumu gozlerim yorgun oluor.
hani goz damlasi kullanmazsam kalici olurmusss :/ dediler bilen varmi yada kkullanan.

yorum yapanlar benim yorumu begenirse sevinirim yoksa bildirim alamiorumm pek girmedigim icin nette.

simdiden tskkler kizlar.

Benim gözlerim çok kuruyor. Bir şeyler kullanmalıyım o zaman.

40.gün, hala inanılmaz çok sivilce çıkıyor, moral yok, umut yok, ne zaman azalmaya başlayacak artık bıktım böyle kusma görmedim..

bende dün doktara gittim aylık kontrol için dudaklarım hala kötü yüzüm mayın tarlası gib.bu durum bir kac ay sürebilirmiş.daha 32. günüm.geçer mi acaba ya günler.kızlar bu arada yüzünüz içn nemlendirici kullanıyormusun neyle yıkıyorsunuz yüzünüzü.

Yüzümü jel yada köpükle yıkıyorum. Eskiden sabun ile yıkardım. Bu ara yine yıkadım beyaz beyaz kabukumsu şeyler oldu. O yüzden kullanmıyorum.
Benim sağ yanağımda çıkıyor genellikle. Şuan yine sağ yanağımda bir tane var. Aynaya bakmadan görebiliyorum. Öyle büyük yani.

Kitap okurken falan, aşağı baktığımda sivilcelerim engel oluyor artık o derece benim :)

Ben doktorun verdiği köpük ve nemlendiriciyi kullanıyorum, ama yüzüm kurumadığı için nemlendirici öyle duruyor, köpüğü de sabah akşam kullanıyorum temizleniyor cildim güzelce. Benim de suratım mayın tarlası gibi ve 42.günüm, yeni yıla sivilceli giricem heralde çok kötüü

Bence çok kusması iyi işte. Dışarı atıyor kendini. Bir daha çıkmaz inşallah tedaviden sonra.

Bence çok kusması iyi işte. Dışarı atıyor kendini. Bir daha çıkmaz inşallah tedaviden sonra.

İnşallah inşallah çıkmaz, kimsenin yüzünde çıkmasın, sivilcelerim geçsin herkesin gözlerine, yüzlerine doya doya bakmak istiyorum :) İyi mi dersin gerçekten, mutlu oldum bak :) siyah noktalar yavaş yavaş dışarı atıyor kendini ama var hala tabiiki de, sivilcelere hergün bir yenisi değil 2-3-4 yenisi ekleniyor öyle işte...

Benim şuan hiç yok siyah noktam. Çok şükür hepsi gitti. Sivilcelerde daha kusacak gibi gözüküyor ama ben sabrederim. Geçecek.

46. Hap
Burnumun içi çok kuruyor ve sürekli kanıyor.
Yüzüm kuruyor yine. Bugün okulda pul pul oldu.
Çok iğrenç bir görüntü gerçekten. Neler yapsam acaba yüzüm için? Fikri olan var ise yazabilir...
Siyah noktalarım sanki tekrarlıyor gibi.
Önceden dokununca bayağı pürüzsüzdü burnum. Şimdi çok az da olsa var...
Neden böyle oldu anlamadım. Alışamadım. Çünkü siyah noktasız görüntüye alışmıştım.
Kemik ağrılarımda devam ediyor.

La Roche Posay'ın nemlendiricisi çok güzel gerçekten ben 2 kere kullandım artık kullanmıyorum yüzüm kurumadığı için :) Burnum benim de çok kuruyor onun için de bactroban pomad çok iyi geliyor, akşam sürüyorum hiç kuurmuyor.

45. günün sonuna geldim ama yüzüm kurumuyo ama sivilceler hala duruyor ve cıkmaya devam ediyor.acıyor.dudaklarım çok kötü.yüzümü organik zeytinyağlı sabunla yıkıyorum baska bişey yapmıyorum.sivilceleri yolmak geliyor içimden 3. aya kadar cıkmaya devam edeceklermiş

Benimde tersine yüzüm pürüzsüz oldu. Sağ yanağımda aylardır tekrar eden bir sivilce vardı. O söndü. Ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…