- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Halalarinizin eşleri de girsin sıraya o zaman? Evin gelini herşeye mecbur değil.ozelllikke kendisine çektiren kv ye bakmayaHanımlar merhaba
Babaannnem rahatsız, hastanedee yatıyor Dedem duruyor yanında. Halamlar babam falan sırayla gidiyorlar . Halamda annem çalışmadığı için babama yengem çalışmıyor o da dursun gündüz arada hastanede demiş. babannem anneme çektirdiği için durmak istemiyor açıkcası. Neyse akşam annemdeyz oturuyoruz annem kızları baksın bana çektirdi falan dedi. Sonra ablaamda kimse kimseye bakmak zorunda değil dedi .Bende tabi kv kpedere bakmak zorunda değiliz ama annemize babamıza bakmak zorundayız dedim yanlış mı düşünüyorum sizce?
Yani kesinlikle. Anneme hala daha demediğini bırakmaz. Ama herkes kendi annesi babasına baksın .Halalarinizin eşleri de girsin sıraya o zaman? Evin gelini herşeye mecbur değil.ozelllikke kendisine çektiren kv ye bakmaya
Yanlis dusunuyosun kimin kime muhtac kalacagi hiiiic belli olmaz vicdan meselesidir bu birkere ne cektirirse cektirsin o hastane kapisina dusen insan birkere esinin ailesi yarin obur gun esinde derse bende senin anne babana bakmak zorunda degilim diye ne yapabilirsin ? Sadece vicdan bence...Hanımlar merhaba
Babaannnem rahatsız, hastanedee yatıyor Dedem duruyor yanında. Halamlar babam falan sırayla gidiyorlar . Halamda annem çalışmadığı için babama yengem çalışmıyor o da dursun gündüz arada hastanede demiş. babannem anneme çektirdiği için durmak istemiyor açıkcası. Neyse akşam annemdeyz oturuyoruz annem kızları baksın bana çektirdi falan dedi. Sonra ablaamda kimse kimseye bakmak zorunda değil dedi .Bende tabi kv kpedere bakmak zorunda değiliz ama annemize babamıza bakmak zorundayız dedim yanlış mı düşünüyorum sizce?
Evlatlar kendi anne babalarından sorumludur . Her evlat kendi anne babasına bakmak zorundadır. Eğer bunu kp ye kp e yapıyorsa vicdani merhametinden yapabilir. Ancak çok cekmisse bakmak istemiyorsa tabiki kimse illede sen calismiyorsun bak vs diyemez. Babanız kaç kardeş bilmiyorum ama sırayla izin alıp bakmalilar eğer anneniz isterse arada destek olabilir. Hastaneden çıktıktan sonra da diyelim ki 3 kardeş o zaman herkesde 4 ay kalacak şekilde sıraya koysunlar . böyle olunca anneniz yine az çok bakacak babanız belli aralıklarla izinler alarak annenizin yükünü hafifletebilir ya da kardeşler olarak herkes belli bir miktar para koyar ve bir bakıcı tutar böylece kendi evinin konforunda bakilirlar .Hanımlar merhaba
Bir düzeni varmış öyle mi... vay anam vay hiç böyle bir konuda böyle piremseslere yakışır bir bahane duymamıştım hayatımda. Kocası da el üstünde tutar onu değil mi ??Annenızın yaptıgını yapamazdım.
Ama kayınvalıdem yaptı, kayınpederım cok uzulmesıne ragmen hasta ölüm döşeğinde ki kadını evıne almadı. Bır duzenım var evıme alamam ama ortak bır ev olsun orada bakarım dedı. Sonuc olarak oyle kızında vefat ettı kadıncagız.
Bız gencler olarakta bu yaptıgı hıc hos bır ornek olmadı ben ve eltılerıme karsı .
Ne ekersen onu bıcersın
Evet aynen , bozuldu ama ılıskılerı etkılenmedı.Bir düzeni varmış öyle mi... vay anam vay hiç böyle bir konuda böyle piremseslere yakışır bir bahane duymamıştım hayatımda. Kocası da el üstünde tutar onu değil mi ??
Yaa işte böylelerin bir dediği iki olmaz. her şeye tamam diyen çilekeşlere yazıkEvet aynen , bozuldu ama ılıskılerı etkılenmedı.
Ben cok sasırdım kocaman cocukları var yanı , hepsı delıkanlı cocuklar bız evlıyız dıgerı unı deydı . Evde bır tane cocuk vardı.
Bılemıyorum ama hıc bu kadar net ıstedıgı ve kararları arkasında durabılen bır kadın gormemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?