Zorunluluk

En üzücüsü de herkes evlat büyütüyor.
Erkek , kız evlat ayrımı yapıyor muyuz büyütürken?
Evlat büyütmek ne kadar zor . Şimdi o kadar zorlukla büyüttüğünüz evladınızın çok saygı değer eşi(!) sizi istemese ve ben bakmak zorunda değilim dese, kim buna üzülmez ki?
Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner.
Ben konu sahibini ve ablasını çok kötü kalpli buldum.

Evlendigunz zaman kendi anneniz babaniz gb olmasa da onlara da anneniz babaniz kadr sahip cikilmali diye dusunuyorum. Annen bakmak zorunda degil evet ancak allah rizasini gozetip bakmali bence ben annemden boyle gordum bz babaneyle dedeyle ayni evde yasiyorduk annem bir gun olsun ne yaparsa yapsin elini birakmadi hastanelerde hep yaninda kaldi ayni sekilde yengemlerde biraz da kalbinizi temiz tutmali yanlis anlamayin kalbiniz kirli demiyorum allah in rizasini gozetmeli . Bizde o duruma dusebilirz diyebilmeli siz bugun zor durumda birinin elinden tutarsaniz yarin size bisey oldugunda allah da sizin elinizden tutar

Çoğu kişi eli ayağı tutarken zulm etsin , yaşlanıp ele ayağı düşünce merhamet beklesin. Böyle bir durumda bakmak bence gönül meselesi.
Zorla bakıp günaha gireceğine bakmasın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…