Bes gunluk sehir disi macerasindan ve kilo almamak , yediklerime dikkat etmek stresiyle gecen 5 gunun ardindan evimdeyim..
Bu hafta icin 200 gr versem yeter diyordum kiii eve geldim tartildim 700 gr vermisim.. kosturmaktan sanirim.. tabiki yediklerime de dikkat ettim.. bogazi tutmadan hic birsey olmuyor kizlar..
Normalde sabahlari tarilirdim ama ucaktan inip , alisverip yapip, eve gelene kadar oglen olmustu.. rakam bu sebepten dolayi az gostermiyordur insaallah.. bu hafta sIkI tutmam lazim isimi..
Normalde gecen ayin 23 unde baslamistim diyetime.. yani nerdeyse bir ay oldu diyete baslayali ve 5 kilo vermis oldum ben bir ayda insaallah..
Gerci sn hafta saglikli beslenemedim.. ara ogunlerim, yemek saatlerim cok degisti bazen olmadi.. yogurt, peynir hic yiyemedim dersem yeridir..
Ama ayda 5 kilo iyi.. benim acelem yok.. sadece saglikli kilo vermek istiyorum.. gitsin fazlaliklar ve bir daha geri gelmesin..
Haydi bakalim daridi onumuzdeki aylarin basina.. mayis 23 e kadar hedef kiloma inmem lazim.. hatta oncesinde 70 olursam hedefimi 65 e cekicem..
Rabbim gazimizi eksik etmesin