Ztar'ın Diyet Günlüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tesekkur ederim turkuaz :16::16:

azmin elinden birsey kurtulmuyor inanki insaallah olacak bu is :8::8::8:

selaamm..ne haber? şehirdışındaydın sanırım okudum günlüğünü kilo almamışsın ama tebrikler..gün içinde yediklerin nerde hani ?

ztar konu mu actın kız
yeni gördüm
hadi baklaım allah muaffak etsin

ben de devam ediyorum
biraz daha vereceğim
verdikçe moralim düzeliyor :))

selaamm..ne haber? şehirdışındaydın sanırım okudum günlüğünü kilo almamışsın ama tebrikler..gün içinde yediklerin nerde hani ?

evet yaaa sehir disindaydim almamisim az da olsa vermisim canim cikti ama .. verdigim kilolara ziyan olmasin diye..

ya yaziyordum ilk baslarda sonra skldm her gun hergun.. kimsede yok ya benim gunlukte :1::1: kendi kendime yaziyorum gibi geliyordu ondan.. ama yazarim bugun seni mi kiricam :34:

ztar konu mu actın kız
yeni gördüm
hadi baklaım allah muaffak etsin

ben de devam ediyorum
biraz daha vereceğim
verdikçe moralim düzeliyor :))

he datlum burda zayifliyorum ben..

nerelerdesin sen yaaa... hic bir yerde goremiyorum seni...

kiz erimissin bitmissin.. 60 kiloda bildigin zayid olursun olursun ya sen.. simdi de oylesindir gerci..

saol canim yaa... bende 65 olsam yeter diyorum..

simdilik hedefi 70 yaptim oda cok iyi duruyor bende ondan.. bide 65 yazinca hedefi verilecek kilo cok gozukuyor ya..

strateji yaptim :1::1::1:

ozletme kendini seyyahim civanimmm:16::16::16::16:

sabah
bir az kasarli tost
domates
kk dan buyuk peynir
1 haslanmis yumurta
yesil cay

ara
1 elma

ogle
1 tabak corba
4 yemek kasigi taze fasulye
bir buyuk kase salata
bir kucuk kase yogurt
1 dilim kepek ekmek

ara
kahve( hemide 110 callik.. aslinda ben bu ikindi arasinda sekersiz turkkahvesi ve bir parca bitter cikolata yiyordum.. zayiflamama hic zarari olmadi hemde seker ihtiyacimi gideriyordum ama disarda oldugumdan karnim acikmaya baslamisti .. aksam yemege saldirmamak icin)

aksam
1 tabak corbaa
5 yem. kasigi taze fasulye
3 yem. kasigi yogurt
1 dilim kep ekmek

ara
1 elma

süpersin ztar :46: yediklerin çok sağlıklı duruyor..yoğurt ve salata olması çok güzel öğünlerinde..böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın :34: sporda yapmak gerekiyor ama benim gibi tembel birisinin bu konuda dürtülmeye ihtiyacı var malesef :1:

süpersin ztar :46: yediklerin çok sağlıklı duruyor..yoğurt ve salata olması çok güzel öğünlerinde..böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın :34: sporda yapmak gerekiyor ama benim gibi tembel birisinin bu konuda dürtülmeye ihtiyacı var malesef :1:

ya canim sorma ben cok istiyordum ama ben dusuk olayindan dolayi doktor kendimi pek yormamami soyledi.. uzak duruyorum..

bir de bir ay oldu hala az da olsa kanamam var.. spor su anda yapamiyorum.. istedigim kiloya inersem formda kalmak icin yapabilirim daha sonra..

Allah saglik versin de.. napalim.. sende oyle yapabilirsin.. hedef kilona inip, arkasindan spor,,

yesende kilo almazsin bu sekilde

ya canim sorma ben cok istiyordum ama ben dusuk olayindan dolayi doktor kendimi pek yormamami soyledi.. uzak duruyorum..

bir de bir ay oldu hala az da olsa kanamam var.. spor su anda yapamiyorum.. istedigim kiloya inersem formda kalmak icin yapabilirim daha sonra..

Allah saglik versin de.. napalim.. sende oyle yapabilirsin.. hedef kilona inip, arkasindan spor,,

yesende kilo almazsin bu sekilde

önce sağlığın tabiki canım sağlığına kavuş ondan sonra yaparsın sporunu..evet hedefime inince tembellik etmezsem tabi sporla koruycam inşallah kilomu :8:

kahvalti
yesil cay
iki kk kadar peynir
1 yumurta
1 domates
1 az kasarli kepek ekmekten tost..

devami gelecek beni bekleyin anacim :1::1::1:

disardaydim onun icin

corba ictim
bol salata
bir incecik siyah ekmek ama digerlerine gore daha kalorili oldugu kesin

simdi ara ogunum geldiii

kalkip sekersiz turk kahvemi yapicam.. yaninda da bir ufak bitterimi kemiricem.. ve kitabima gomulucem :126::126:

Dun aksam yediklerim

1 tabak corba
1 dilim kep ekmek
5 dolu yem kas taze fasulye
3 yem kasigi yogurt

ara
1 elma yiyecektim bitiremedim

çok başarılı gidiyorsun bence yoluna yılmadan devam et hepimiz yaza incecik gireceğiz :16:

çok başarılı gidiyorsun yılmadan yoluna devam et hepimiz yaza incecik gireceğiz :16:

bugun tam diyete baslayali bir ay oldu..

tartida 77 yi gordum.. sadece 200 gr eksik.. umarim simdiliktir..

zira benim niyetim haftada bir kilo gitmesiydi:43:

pazar gunu 76 ciksam ne super olur:1: ama simdilik hayal gibi... spor yapamiyorumki.. bu kadar oluyor iste..

neyse bekleyelim gorelim insaallah....

çok başarılı gidiyorsun yılmadan yoluna devam et hepimiz yaza incecik gireceğiz :16:

ahh mervecim tesekkur ederim insaallah.. tek niyetim o yaza fistik gibi girebilmek inanki.. yurtdisindayim ben mayis sonu turkiye yolcusuyum o zamana kadar eski halime kavusmak ve fit bir sekilde donmek istiyorum turkiyeye.. ama bunun icin haftada bir kilo vermem lazim. gecen haftayi cok onemsemedim cunku sehir disindaydim.. ama bu hafta umarim veririm..

sen nasil zayifliyorsun canim..

ahh mervecim tesekkur ederim insaallah.. tek niyetim o yaza fistik gibi girebilmek inanki.. yurtdisindayim ben mayis sonu turkiye yolcusuyum o zamana kadar eski halime kavusmak ve fit bir sekilde donmek istiyorum turkiyeye.. ama bunun icin haftada bir kilo vermem lazim. gecen haftayi cok onemsemedim cunku sehir disindaydim.. ama bu hafta umarim veririm..

sen nasil zayifliyorsun canim..

canım benim 2 günüm istersen günlüğümdende takip edebilirsin ama şu ana kadar hiç dışına çıkmadım süper gidiyor bakalım bende 3 düşüğümü yaptım bu hafta başı artık kilo vermem gerekli dedim zayıf anne olmak istiyorum

canım benim 2 günüm istersen günlüğümdende takip edebilirsin ama şu ana kadar hiç dışına çıkmadım süper gidiyor bakalım bende 3 düşüğümü yaptım bu hafta başı artık kilo vermem gerekli dedim zayıf anne olmak istiyorum

cok cok gecmis olsun canim cok uzuldum.. Rabbim guzel melekler hediye etsin sana bu sikintilarin ardindan insaallah :16::16:

benimde basimdna bir dusuk gecti ve psikolojimi bu sekilde duzeltmeye calisiyorum cunku zaten 10 kilo almistim evlendikten sonra ve o sekilde hamile kalmistim.. kilo aliyorum diye o zamanda cok bunalmistim.. madem bebegim gitti.. insaallah gelecek olan icin vucudumu hazirliyorum..

gunlugune bakayim canim.. umarim guzel guzel kilolar veririz.. vericez insaallah :21::21::21:

aynisi gibin kahvaltimi yaptim.. bildigin doydum.. miidem kuculdu sanirim yaaa :27::27::27:

Back
X