Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaamm..ne haber? şehirdışındaydın sanırım okudum günlüğünü kilo almamışsın ama tebrikler..gün içinde yediklerin nerde hani ?
ztar konu mu actın kız
yeni gördüm
hadi baklaım allah muaffak etsin
ben de devam ediyorum
biraz daha vereceğim
verdikçe moralim düzeliyor :))
süpersin ztaryediklerin çok sağlıklı duruyor..yoğurt ve salata olması çok güzel öğünlerinde..böyle devam edersen istediğin kiloya ulaşırsın
sporda yapmak gerekiyor ama benim gibi tembel birisinin bu konuda dürtülmeye ihtiyacı var malesef
![]()
ya canim sorma ben cok istiyordum ama ben dusuk olayindan dolayi doktor kendimi pek yormamami soyledi.. uzak duruyorum..
bir de bir ay oldu hala az da olsa kanamam var.. spor su anda yapamiyorum.. istedigim kiloya inersem formda kalmak icin yapabilirim daha sonra..
Allah saglik versin de.. napalim.. sende oyle yapabilirsin.. hedef kilona inip, arkasindan spor,,
yesende kilo almazsin bu sekilde
menün gercekten cok güzel, aynen devam![]()
çok başarılı gidiyorsun yılmadan yoluna devam et hepimiz yaza incecik gireceğiz![]()
ahh mervecim tesekkur ederim insaallah.. tek niyetim o yaza fistik gibi girebilmek inanki.. yurtdisindayim ben mayis sonu turkiye yolcusuyum o zamana kadar eski halime kavusmak ve fit bir sekilde donmek istiyorum turkiyeye.. ama bunun icin haftada bir kilo vermem lazim. gecen haftayi cok onemsemedim cunku sehir disindaydim.. ama bu hafta umarim veririm..
sen nasil zayifliyorsun canim..
canım benim 2 günüm istersen günlüğümdende takip edebilirsin ama şu ana kadar hiç dışına çıkmadım süper gidiyor bakalım bende 3 düşüğümü yaptım bu hafta başı artık kilo vermem gerekli dedim zayıf anne olmak istiyorum