bir hafta daha basladi haydi hayirlisi.. dun o kadar cok yedim ki anlatamam.. sirf haftada bir gunum var diye ve canim ozel birsey yemek istemese de yedim.. ama bu duruma bir dur demek gerekiyor,, bundan sonra pazar gunlerine de bir sinir getirmeyi dusunuyorum hadi bakalim nasil olacak..
evet artik yuruyuslere sektirmeden devam etmem gerekiyor.. ilk hedef 70 ve ben tartida onu gorursem gerisi icin daha da bir sevklenmis olacagima inaniyorum..
durmak yok hatunlar !!!!
zayiflamanin, guzel bir vucuda sahip olmanin tadi hic bir yiyecekte yok inanin bana..
pazar gunleri benim serbest gunum olmasina ve diyete basladigimdan beri her pazar yememe ragmen son zamanlarda daha bir pisman oluyorum.. sanki bir hafta kendimi tutup tutup bir gunde kendime yazik ediyorum igbime geliyor,, aslinda bir nevi oyle cunku bugun tartilsaydim keisnlikle 72 den fazla cikardim.. ama bir manada da hakettigimi dusunuyorum .. neyse.. bundan sonra sirf bir gunum oldugu icin yemek yerine, canim cok bir sey cekerse sadece o bir seyi yeme hakkini veriyorum kendime pazarlari..
haydi bkalim bir hafta daha basladi.. Allah nasip ederse o zamana kadar yasarsak pazar guzel bir rakam gorurum insaallah tartidaher gun menulerimi paylasicam
ztar cim nerelerdesin kac gundur?
bizim topige de hic gelmiyorsun merak ettim canim. opuyorum :)
Z tar Tebrikler pes etmeden devam etmissin.umarim 65 de görürsün . Hayatımız birbirine çok benziyor tek fark benim bebisim oldu... Nasip olursa bu ara Mba düşünüyorum .... bu arada 78 oldum . 1 ay 1 haftada 6 kilo verdim. Ve hala devam ediyorum. Oncesi Türkiye'de diyete ara verdim turk yemekleri iste:)))) bu sonrası başladığım diyetim günlüğüme çizelge ekliyecegim ins. Gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?