Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

saol canım 2008 de 10 kiloya yakın vermemi sağlamştı. Faydası olan bir ürün ama insan hergün aynı şeyi içmesi sıkıcı oluyor. Artık dayanacağım malum kilolarımdan kurtulmam gerek

sen ne yedin canım bu arada kilotakibi.com adresine gir istersen orada yediğin herşeyin kalorisini hesaplıyorlar :)

sen ne yedin canım bu arada kilotakibi.com adresine gir istersen orada yediğin herşeyin kalorisini hesaplıyorlar :)

canım bende az yağda pişirilmiş tavuk göğsü ve salata yedim ekmek yemedim öğleden önce yemek zorunda kaldığım bir dilim börek yüzünden :) tesekkür ederim bakıcam o siteye.O dediğin ürünü biraz arastırdım ama sadece tarım bakanlığından onay var sağlık bakanlığından onay yok.İyi araştırsaydın uzun vadede zararı dokunmasın. Bu arada akşam çalışıyor musun eliptik bisikletle 1 saat :)

evet yapacağım sana söz verdim.

Benim boyum 165..Bir aralar baya şişmandım ve 1 yıllık diyetle 55 kiloya düşmüştüm..Nasıl oldu anlamadan 1 yılda yeniden 70 kiloya çıktım şimdi yeniden 55 kiloya düşmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş ilerliyorum :) yinede 1 kilo vermek bile mutluluk veriyor artık ve bir daha asla aynı hatayı yapmam her hafta tartılırım ve kilomu kontrol ederim.

Günaydın Libulibu dün söz verdiğim gibi 1 saat bisiklete bindim. Akşam yine 7.30 dezimi içtim. Şeker kullanmak yasak olduğu için çayı şekersiz içtim uyudum. Sabah tartıda nihayat 0 a 0 63'ü görebildim:) Süper bir histi. Kilom son günlerde 64,65 hatta 66 arasında gidip geliyordu. Bu iyi moral oldu. Sabah kahvaltımı yapacağım şimdi. Kaşarlı omlet, peynir,yarım domates,2 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay. Bu arada sabah uyanınca aç karnına yaş zencefil içiyorum 2 gündür, bakalım net sonuç hafta sonu belli olur hafta sonuna kadar tartılmayacağım sen ne yaptın?

canım senin adına sevindim umarım istediğin kiloyu yakında verirsin. Sonuçları arada bizimlede paylaş :)

kızlar dez ne?????

merhaba canım dez toz bir içecek, vanilyalı çikolatalı ve çilekli tadlarına sahip 2 ögün yerine geçiyor. Mesela sabah kahvaltını çok iyi yapıyorsun. Yalnız şekerli şeyler kullanmıyorsun, reçel, bal, kesme şeker,meyve bunun dışındakiler serbest saat 11'e kadar kahvaltı olayın bitmeli kahvaltıyı kaçta yaptıysan 5 saat sonra 300 ml süte 3 ölçek dez katıp iyice karıştırarak içiyorsun. Tadı güzeldir. 5 saat sonra akşam yemeği niyetine yine dez içiyorsun. Zaten 16 gün yapılıyor. 16 günden fazla yapamazsın ölçüsüde o kadar.. Ben 2008 de sayesinde iyi kilo vermiştim. Yeme düzenimi mahvetmeseydim almazdım tekrar uzun süre koruyorsun zaten kilonu. Bu yıl tekrar yapıyorum. Fiyatı biraz pahalı ben Fırsat'tan yararlanarak 58 tl aldım normalde 200 veya 150 tl civarı bir ürün.

Günaydın zuzu tebrik ederim seni. Bana verdiğin sözü tuttuğun için de tesekkür ederim. Ben de dün gittim hafif bişeyler yedikten sonra 1 saat yürüdüm.Sabah peynir ,zeytin ve 1 dilim kepekli ekmekten oluşan bi kahvaltı yptım ara öğünde mandalina yedim bi de sekersiz türk kahvesinin yanında 1 parça çikolata :) Bugün de yine 1 saat spor mu yapsak yine hazır motive olmuşuz hersey yolunda gidiyor ne dersin

yapalım evet, kalori harcamak için iyi bir yol ben bugun yine 1 saat bisiklete bineceğim. Senin kahvaltında iyiymiş :) Canım şimdiki kilonu yazar mısın ona göre kilo takibi yapalım

yapalım evet, kalori harcamak için iyi bir yol ben bugun yine 1 saat bisiklete bineceğim. Senin kahvaltında iyiymiş :) Canım şimdiki kilonu yazar mısın ona göre kilo takibi yapalım

Ben de 1 saat yürüyeyim o zaman :) Canım ben başladığımda 63 ü görüyordum şimdi 61.5 u görüyorum.Aslında kilo takip çizelgesi hazırlasak mı ben uğrastım ama yapamadım.Sen nasıl yapıldğını biliyor musun?

çizelgeye yapıştıramıyorum istenen formatta değil diyor

zuzu senin çizelgen olmuş su an çizelgeni görebiliyorum.Hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıjma ben de çizelgeyi oluşturdum ordaki url yi kopyalayıp çizelge kısmına yapıştıryorum ama olmuyor niye olmuyor anlamadım.Sen nereye yapıştırıyorsun o adresi?

olmuş canım, yalnız ben bu sitenin cetvelini begenmedim. tam kilomu ve vermek istediğim kiloyu yazmıyor. Bir tane buldum o yazıyor ama onuda imza olarak yapıştıramıyorum bu nasıl şey bu arada öglen dezimi içtim ve şekersiz çay sen ne yaptın

hiç kaçamak yapmıyorsun bravo.Peki hiç acıkmıyor musun? Ya da enerjinin düştüğünü hissetmiyor musun? ben de öğle arası yarım porsiyon kuru fasulye 4 tane köfte 1 lokma kadar pide ve 1 bardak ayran içtim.Akşama erken saatlerde çok hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum.Evet bu site vucut kitle indeksini verdi.Ama bunu yapana kadar canım çıktı daha uğraşmıcam ben ha bu arada resimleri de unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…