canım ben dez yapıyorum ya saat 14:30 da bir bardak içeceğim akşamda 1 bardak :)
sen ne yedin canım bu arada kilotakibi.com adresine gir istersen orada yediğin herşeyin kalorisini hesaplıyorlar :)
canım bende az yağda pişirilmiş tavuk göğsü ve salata yedim ekmek yemedim öğleden önce yemek zorunda kaldığım bir dilim börek yüzünden :) tesekkür ederim bakıcam o siteye.O dediğin ürünü biraz arastırdım ama sadece tarım bakanlığından onay var sağlık bakanlığından onay yok.İyi araştırsaydın uzun vadede zararı dokunmasın. Bu arada akşam çalışıyor musun eliptik bisikletle 1 saat :)
evet yapacağım sana söz verdim.
Benim boyum 165..Bir aralar baya şişmandım ve 1 yıllık diyetle 55 kiloya düşmüştüm..Nasıl oldu anlamadan 1 yılda yeniden 70 kiloya çıktımşimdi yeniden 55 kiloya düşmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş ilerliyorum :) yinede 1 kilo vermek bile mutluluk veriyor artık ve bir daha asla aynı hatayı yapmam her hafta tartılırım ve kilomu kontrol ederim.
kızlar dez ne?????
Günaydın Libulibu dün söz verdiğim gibi 1 saat bisiklete bindim. Akşam yine 7.30 dezimi içtim. Şeker kullanmak yasak olduğu için çayı şekersiz içtim uyudum. Sabah tartıda nihayat 0 a 0 63'ü görebildim:) Süper bir histi. Kilom son günlerde 64,65 hatta 66 arasında gidip geliyordu. Bu iyi moral oldu. Sabah kahvaltımı yapacağım şimdi. Kaşarlı omlet, peynir,yarım domates,2 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay. Bu arada sabah uyanınca aç karnına yaş zencefil içiyorum 2 gündür, bakalım net sonuç hafta sonu belli olur hafta sonuna kadar tartılmayacağım sen ne yaptın?
Günaydın zuzu tebrik ederim seni. Bana verdiğin sözü tuttuğun için de tesekkür ederim. Ben de dün gittim hafif bişeyler yedikten sonra 1 saat yürüdüm.Sabah peynir ,zeytin ve 1 dilim kepekli ekmekten oluşan bi kahvaltı yptım ara öğünde mandalina yedim bi de sekersiz türk kahvesinin yanında 1 parça çikolata :) Bugün de yine 1 saat spor mu yapsak yine hazır motive olmuşuz hersey yolunda gidiyor ne dersin
yapalım evet, kalori harcamak için iyi bir yol ben bugun yine 1 saat bisiklete bineceğim. Senin kahvaltında iyiymiş :) Canım şimdiki kilonu yazar mısın ona göre kilo takibi yapalım
olmuş canım, yalnız ben bu sitenin cetvelini begenmedim. tam kilomu ve vermek istediğim kiloyu yazmıyor. Bir tane buldum o yazıyor ama onuda imza olarak yapıştıramıyorum bu nasıl şeybu arada öglen dezimi içtim ve şekersiz çay sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?