Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

bu akşam koyuyorum :) Dün fırsat olmadı... Yediklerin çok ağır ne o öyle yarım porsiyon kuru fasülye, pide, köfte sebze agırlıklı beslenmen gerek. Eger iş yerinde çıkmıyorsa akşam evde yap sefer tasına koy işe getir orada ye... Valla ben işyerindeki yemekleri yesem dubaya dönerim, her gün kadın budu, kurufasülye, papaz yahnisi, kayseri kebabı daha sayamayacağım bir çok yemek çıkıyor. Yememek için kendimi tutuyorum. Çünkü felsefem İSTEDİĞİNİ YEMEK Mİ İSTEDİĞİNİ GİYİNMEK Mİ. bunu sende benimse. Yarına sebze agırlıklı beslen ok, diyet arkadaşım :) vereceğiz kilolarımızı

canım ben yediklerimin sakıcalı olduğunu düşünmemiştim.Sonuçta vucudumuzun olması gerek günlük bir protein ihtiyacı var. 200 gr kadar galiba ben bunu öğlen protein ağırlıklı beslenerek karsılayacağımı düşündüm köfte de fasulye de protein sınıfına giriyor ya.Pideyi de gercekten bir lokma yedim kepekli ekmek olsaydı bir dilim yerdim belki.Akşamları çok hafif yiyorum ve erken saatlerde(5-6 arası) ama sadece 1 cesit hafif bir sebze yemeği bu ıspanak pırasa veya da mevsim salatası olabilir. 8 gibi acıkırsam 1 tane meyve yiyorum.Sence yanlış mı yapıyorum? bu arada az önce bir arkadaş asure getirdi.Ayıp olacaktı geri göndersem yada birine versem ve yedim bu yüzden akşam yemeği veya herhangi bir ara ğün yememeyi düşünüyorum artık.Dengelemiş olur muyum sence 1 kase asure 200 kaloriymiş 1 sebze yemeği de en az 200 kalori ve 1 ara öğün de en az 50 kalori olarak düşününce dengeleyeceiğimi düşünüyorum.

Canım mantığın doğru ama kurufasülye salçalı yağlı bir yemektir ve 336 kaloridir ona göre düşün :) Eger yiyeceksende suyunu süzerek ye ok. Böylece yağını salçasını yememiş olursun

basarilar darisi bnm basima ben 1.70 73 kilioyum ben nasil zayiflicam bakalim

tesekkürler canım sanada başarılar.Sen bize göre daha avantajlısın boyun 1 .70 vucudunun bizden daha fazla kilo saklama kapasitesi var :) Bence sıkı bir spor ve yediklerine dikkat ederek neden olmasın?

tesekkürler canım sanada başarılar.Sen bize göre daha avantajlısın boyun 1 .70 vucudunun bizden daha fazla kilo saklama kapasitesi var :) Bence sıkı bir spor ve yediklerine dikkat ederek neden olmasın?

cnm bnm cok tsekkür ederim ins. ya zayiflamak isteyen herkes sayiflasin ya ne bu kiskaniyom vala zayiflari erkekmisim sankide yicekmis gibi bakiom bnde incecik deilde hafif balik etli tabi istiom ama iste alt ve üst bacagim cok kalin asiri hatta yanlarimda var spor türkiyedeyken yapiodumhergün ama almanyaya gelince biraktim yaaa bilmiom nolck bölee

Canım mantığın doğru ama kurufasülye salçalı yağlı bir yemektir ve 336 kaloridir ona göre düşün :) Eger yiyeceksende suyunu süzerek ye ok. Böylece yağını salçasını yememiş olursun

zuzucum tesekkür edrim tavsiyelerin için resmini koymayı unutma :) bu arada yine spor yapıyoruz bu akşam 1 saat. Kaytarana yarın fırca var :)

cnm bnm cok tsk ederimm ya ama benim alt ve üst bacagim koskoskoskoskoskocaaaaaaaamaaaaaaaaaaaannnnlar yanlarimda var türkiyedeken hergün yürüyodum ama almanyaya gelince hicbirini yapmiom ööleee sey gibi otutuom bol bol acikip ymek yiyom

tamam libu :) ben akşam 1 saat bisiklet süreceğim. Ve sende akşam yemeğini hafif yapacaksın ok anlaştık mı:) Cumarteside tartılırız

İyide canım neden kilo aldığının farkındasın spor yapmıyorsun, ve fazla yiyorsun. Bunun için sihirli bir degnek yokki seni zayıflatsın.biz arkadaşlarla bir birimizi motive ederek kilo vermeye çalışıyoruz. Spor yapıyoruz ve bogazımızdan kısıyoruz. Bence bugunden başlayarak bu ikisini yap ne kocaman bacakların kalır nede yanlardaki yağların :)

tmm hadi bakalim kisiyorum artik dediginiz gibi insallah tig gibi oluruz

mükemmel ya ben bi 60 olsammmm off off ins. darisi basima ben irem zayiflama hapi kullaniyorum bakalim nasil olacak

bence zayıfalama hapı kullanmana gerek yok.Onlara yan etkisi yok diyorlar ama bir sürü zararlı etkisi çıkıyor sonradan.En güzeli biraz yediklerine dikkat etmen ve spor yapman.

Eğer dışarda yürüme sansın yoksa çok güzel aerobik videoları var internette onlardan yap.Mesela zumba videoları var.Onların başlangıc bölümlerinden başlayabilirsin.Sıkılmadan eğlenerek ter atarsın.

Sana bir beslenme planı yapalım istersen hem çok acıkmayacağın hem de zayıflama ilaçlarına gerek kalmadan zamanla midenin küçüleceği bir beslenme proğramı ne dersin gercekten kararlıysan başlayalım

mükemmel ya ben bi 60 olsammmm off off ins. darisi basima ben irem zayiflama hapi kullaniyorum bakalim nasil olacak

Bu benim en şişman halim Özellikle fotoyu koydum ki baktıkça fotoğrafıma utanayımda kilo vereyim diye Şu göbege kaybolan belime baktıkça iştahım kapanıyor 15 gün sonra aynı kıyafetle tekrar fotoğraf yayınlayacağım. Herkese başarılar. Yağlar hoş değil, gördüğünüz gibi şık bir kıyafet bile yağlarımız yüzünden malesef üstümüzde fazla basit duruyor

Son düzenleme:

Günaydın zuzu evet canım göbeciğin ben burdayım diyor bu kıyafetinde...Ama sen bu şekilde azimle devam edersen düğüne kadar bişeyin kalmıyacak. Buna eminim.Bu arada ben söz verdiğim gibi yürüdüm dün akşam 1 saat .Kahvaltıda da 1 dilim kepekli ekmek 1 tane yumurta peynir zeytin yedim.Dün akşam hiç bişey yemedim 16:30 gibi aşure yediğim için.Sen ne yaptın bakalım

kaşarlı omlet 2 dilim kepek ekmeği, yarım domates biraz peynir ve şekersiz bir fincan çay... Ben şekeri tamamen kestim bu arada eskiden 1 fincan çayı tek şekerlerede olsa şekerli içiyordum. Şimdi sıfır şeker, meyve bile yemiyorum buna meyve sularıda dahil. Umarım 15 gün sonra daha iyi görünürüm... En azından hamile gibi duran göbeciğim biraz daha küçülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…