bu akşam koyuyorum :) Dün fırsat olmadı... Yediklerin çok ağır ne o öyle yarım porsiyon kuru fasülye, pide, köftesebze agırlıklı beslenmen gerek. Eger iş yerinde çıkmıyorsa akşam evde yap sefer tasına koy işe getir orada ye... Valla ben işyerindeki yemekleri yesem dubaya dönerim, her gün kadın budu, kurufasülye, papaz yahnisi, kayseri kebabı daha sayamayacağım bir çok yemek çıkıyor. Yememek için kendimi tutuyorum. Çünkü felsefem İSTEDİĞİNİ YEMEK Mİ İSTEDİĞİNİ GİYİNMEK Mİ. bunu sende benimse. Yarına sebze agırlıklı beslen ok, diyet arkadaşım :) vereceğiz kilolarımızı
basarilar darisi bnm basima ben 1.70 73 kilioyum ben nasil zayiflicam bakalim
basarilar darisi bnm basima ben 1.70 73 kilioyum ben nasil zayiflicam bakalim
tesekkürler canım sanada başarılar.Sen bize göre daha avantajlısın boyun 1 .70 vucudunun bizden daha fazla kilo saklama kapasitesi var :) Bence sıkı bir spor ve yediklerine dikkat ederek neden olmasın?
Canım mantığın doğru ama kurufasülye salçalı yağlı bir yemektir ve 336 kaloridir ona göre düşün :) Eger yiyeceksende suyunu süzerek ye ok. Böylece yağını salçasını yememiş olursun
tesekkürler canım sanada başarılar.Sen bize göre daha avantajlısın boyun 1 .70 vucudunun bizden daha fazla kilo saklama kapasitesi var :) Bence sıkı bir spor ve yediklerine dikkat ederek neden olmasın?
cnm bnm cok tsk ederimm ya ama benim alt ve üst bacagim koskoskoskoskoskocaaaaaaaamaaaaaaaaaaaannnnlar yanlarimda var türkiyedeken hergün yürüyodum ama almanyaya gelince hicbirini yapmiom ööleee sey gibi otutuom bol bol acikip ymek yiyom
İyide canım neden kilo aldığının farkındasın spor yapmıyorsun, ve fazla yiyorsun. Bunun için sihirli bir degnek yokki seni zayıflatsın.biz arkadaşlarla bir birimizi motive ederek kilo vermeye çalışıyoruz. Spor yapıyoruz ve bogazımızdan kısıyoruz. Bence bugunden başlayarak bu ikisini yap ne kocaman bacakların kalır nede yanlardaki yağların :)
mükemmel ya ben bi 60 olsammmm off off ins. darisi basima ben irem zayiflama hapi kullaniyorum bakalim nasil olacak
mükemmel ya ben bi 60 olsammmm off off ins. darisi basima ben irem zayiflama hapi kullaniyorum bakalim nasil olacak
Günaydın zuzu evet canım göbeciğin ben burdayım diyor bu kıyafetinde...Ama sen bu şekilde azimle devam edersen düğüne kadar bişeyin kalmıyacak. Buna eminim.Bu arada ben söz verdiğim gibi yürüdüm dün akşam 1 saat .Kahvaltıda da 1 dilim kepekli ekmek 1 tane yumurta peynir zeytin yedim.Dün akşam hiç bişey yemedim 16:30 gibi aşure yediğim için.Sen ne yaptın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?