Zuzu'nun 55 kilo olma macerası

Canım zaten spor mucize bişey vucutlarına hep imrendiğimiz kadınların vucudu spor sayesinde bu kadar güzel.İstediğimiz kiloya gelene kadar her gün 1 saat spor yapalım geldikten sonra da formumuzu korumak amacıyla haftada 3-4 kez yaparız böylece verdiğimiz kiloları geri almadan fit vucudumuzu da koruruz.Ben sana garanti veriyorum 15 gün üst üste günde 1 saat spor yaparsan vucudunu tanıyamıyacaksın

Bencede canım :)

Libulibu bugun kahvaltını yazmamışsın yediklerini yazar mısın kahvaltıda aldığın kaloriyi hesaplayalım benim 248 kalori

evet canım ya nasıl geziyorsun öyle anlamıyorum.Ama içtiğinn seyin içerisinde sana enetji veren bişeyler vardır illaki :)

var evet, yoksa yere yatay konumda olmam gerekir :) Akşam 7:30 bir bardak daha içiyorum onuda içince tok uyuyorum zaten, Bakalım yarın cumartesi tartı günü :) sende tartılacak mısın?

zuzucum ben girmeye çalışacağım ama bi müddet internete giremeyebilirim.Evet bu sabah aç karnına hafif kıyaftlerle tartıldım.60 gördüm.sen de durumlar nasıl?ha bu arada günde 1 saat spor yapmak çok galiba benim eklemlerim bayağı ağrıdı umarım sen iyisindir.Dün dışında cuma ve cumartesi 1 saat yürüdüm.Yediklerime de dikkat ettim.

Günaydın sevindim senin adına malesef ben hafta sonu biraz kaçırdım Bu nedenle tartılmadımda. Bugun toparladım kendimi kaldığım yerden aynı titizlikle devam ediyorum. Zaten bana göre işin özü yemeği 1 kere kaçırdın mı koyver gitsin mantığıyla diyeti bırakmamak.

Dez diyetime kaldığım yerden son hız devam ediyorum. Hafta sonu biraz kaçamaklarım oldu ama olsun.. Yola devam 55 olana kadar bırakmak yok :)

Kilo vermeye kaldığım eyrden devam etmekteyim. Diyetim iyi gidiyor dezim bittiği için zaten yarımdı bende isveç diyetine başladım sabah 1 fincan kahveyi 1 kesme şekerle içtim. Normalde şeker kullanmıyorum maksat diyete birebir uymak :) Bu arada kız kardeşimin 57 kiloluk haliyle giydiği elbiseye çok rahat girdim şuanda üstümde kendimi moral olarak çok iyi hissediyorum:)

Günaydın günlük isveç diyetinin 2. günündeyim. Yapılması kolay bir diyet bence sabah aç karnına kahve içmek beni öglene kadar tok tutuyor sanırım. Çünkü mide kazıntısı açlık hissi hissetmiyorum. Çay içtiğim zaman tam tersi olurdu. Yemek yememişsem midem bulanmaya ve kazınmaya başlardı. Dünden beri çayda içmiyorum. Masamda 2 litre su var susadıkça su içiyorum. Bakalım 11 gün sonra nasıl görüneceğim Bu diyeti yapabilmek için önce diyet listesini çıkarıp alışverişe gittim. Diyette ne varsa hepsini alıp buzdolabına koydum. Ama malesef ıspanağı bulamadım ıspanak yemiyorum. Yerine başka birşeyde yemiyorum.

işveç diyetinin nasıl bi diyet oldunu bilmiyorum,
sabah aç karnına kahve yerine hafif bikahvaltı etsen iyi olmaz mı
başarılar tatlımmm...

Teşekkürler canım doğru söylüyorsun ama önümde az bir zaman var bu nedenle yapıyorum Yoksa sabah aç karna kahve içmek benimde pek hoşuma gitmiyor

veeee 62 yola devam. Bu arada son 1 kiloyu 3 günde isveç diyetiyle verdim. Pazar günü bozmuş olmama ragmen

diyette 7. gündeyim 62 kiloya indim. Arada bozduğum kaçamak yaptığım zamanlar oldu. Kaçamak dediysem öyle ekmek, çikolata vb değil. Sadece günde 1 tane çay içtim tek şekerle. Dün akşam yemeğinde yumurta ve havuç vardı. Ama ben onu yumurta ve peynir olarak değiştirdim malum havucun kalorisi daha fazla peynir daha iyi olur diye düşündüm. 13 günden daha fazla yapmayı planlıyorum 7 ocağa kadar devam edeceğim. İnceldiğimi hissediyorum.

sen bu diyete nasıl dayanıyosun şaştım doğrusu bana yediklerin çok az geldi sağlığın için yeterli vitamin,protein vs. alabiliyomusun bu şekilde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…