kaşarlı omlet 2 dilim kepek ekmeği, yarım domates biraz peynir ve şekersiz bir fincan çay... Ben şekeri tamamen kestim bu arada eskiden 1 fincan çayı tek şekerlerede olsa şekerli içiyordum. Şimdi sıfır şeker, meyve bile yemiyorum buna meyve sularıda dahil. Umarım 15 gün sonra daha iyi görünürüm... En azından hamile gibi duran göbeciğim biraz daha küçülür
Canım zaten spor mucize bişey vucutlarına hep imrendiğimiz kadınların vucudu spor sayesinde bu kadar güzel.İstediğimiz kiloya gelene kadar her gün 1 saat spor yapalım geldikten sonra da formumuzu korumak amacıyla haftada 3-4 kez yaparız böylece verdiğimiz kiloları geri almadan fit vucudumuzu da koruruz.Ben sana garanti veriyorum 15 gün üst üste günde 1 saat spor yaparsan vucudunu tanıyamıyacaksın
Libulibu bugun kahvaltını yazmamışsın yediklerini yazar mısın kahvaltıda aldığın kaloriyi hesaplayalım benim 248 kalori
zuzu ask olsun yazdım öncekilere bak bi göreceksin ama ben kalori hesbı yapmayı sevmiyorum.Dikkatli yesek de yapmasak olmaz mı :)
tamam, benim standart zaten günde 400 kalori alıyorum
evet canım ya nasıl geziyorsun öyle anlamıyorum.Ama içtiğinn seyin içerisinde sana enetji veren bişeyler vardır illaki :)
zuzucum ben girmeye çalışacağım ama bi müddet internete giremeyebilirim.Evet bu sabah aç karnına hafif kıyaftlerle tartıldım.60 gördüm.sen de durumlar nasıl?ha bu arada günde 1 saat spor yapmak çok galiba benim eklemlerim bayağı ağrıdı umarım sen iyisindir.Dün dışında cuma ve cumartesi 1 saat yürüdüm.Yediklerime de dikkat ettim.
Günaydın günlükisveç diyetinin 2. günündeyim. Yapılması kolay bir diyet bence sabah aç karnına kahve içmek beni öglene kadar tok tutuyor sanırım. Çünkü mide kazıntısı açlık hissi hissetmiyorum. Çay içtiğim zaman tam tersi olurdu. Yemek yememişsem midem bulanmaya ve kazınmaya başlardı. Dünden beri çayda içmiyorum. Masamda 2 litre su var susadıkça su içiyorum. Bakalım 11 gün sonra nasıl görüneceğim Bu diyeti yapabilmek için önce diyet listesini çıkarıp alışverişe gittim. Diyette ne varsa hepsini alıp buzdolabına koydum. Ama malesef ıspanağı bulamadım ıspanak yemiyorum. Yerine başka birşeyde yemiyorum.
diyette 7. gündeyim 62 kiloya indim. Arada bozduğum kaçamak yaptığım zamanlar oldu. Kaçamak dediysem öyle ekmek, çikolata vb değil. Sadece günde 1 tane çay içtim tek şekerle. Dün akşam yemeğinde yumurta ve havuç vardı. Ama ben onu yumurta ve peynir olarak değiştirdim malum havucun kalorisi daha fazla peynir daha iyi olur diye düşündüm. 13 günden daha fazla yapmayı planlıyorum 7 ocağa kadar devam edeceğim. İnceldiğimi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?